Foto: Reuters
Foto: Reuters

Problemi za Solskjera: Varan zbog povrede propušta utakmice sa Atalantom i Liverpulom

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.10.21. | 18:01

Junajted oslabljen za gostovanje Lesteru, kao i važne izazove koji slede potom

Trijumf Francuske nad Španijom (2:1) i osvojen trofej u Ligi nacije stigao je poput melema na ranu Rafaelu Varanu, defanzivcu Trikolora koji je duel u Milanu završio u 43. minutu usled povrede.

Izabrane vesti

Fudbaler Mančester Junajteda povredio je mišić u završnici prvog dela igre, te je Didije Dešan bio prinuđen da priliku ukaže Dajou Upamekanu. Lekarskim pregledima koji su obavljeni nakion finala ustanovljeno je da će Varan usled povrede u reprezentativnom dresu propustiti nekoliko narednih izazova Crvenih đavola što je zvanično potvrđeno na klupskom sajtu.

"Rafael Varan je u finalu Lige nacija zadobio povredu prepone i po povratku u klub je počeo tretman oporavka. Procene su da će defanzivac biti odsutan nekoliko nedelja", navodi se u saopštenju.

Podsetimo, reprezentativac Francuske je na Old Traford stigao letos iz Real Madrida uz obeštećenje od 40.000.000 evra i brzo se ustalio u startnoj postavi. Tim Ole Gunara Solskjera izvesno je neće moći da računa na veliko ovosezonsko pojačanje predstojećeg vikenda na gostovanju Lesteru, ali ni za utakmice sa Atalantom u grupnoj fazi Lige šampiona, kao ni za veliki premijerligaški derbi protiv Liverpula.


tagovi

Rafael Varan

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara