Komentari na vest

Projektil Tilemansa, parade Šmajhela i VAR za još jedan istorijski trijumf Lisica (VIDEO)

P

Peki30

pre gotovo 3 godine

Tuhel je kriv, u ovakvim mečevima detalji prave razliku. Smajhel skida ono stoje Kepa ne može ni da sanja, Mensi bi mogao. Igraju mu finale kupa igrači koje nije stavljao u tim, Ris Dzejms i Alonso, nisu u formi. Pulisic ne igra, forsira Vernera. Tek kad je izvršio one izmjene vidjelo se kako je trebao od početka da igra
D

Deniz

pre gotovo 3 godine

Tuhelov sastav mi nije jasan: Oporavljeni Kovačić klupa, Haverc, Pulišić(kreator igre), Čilvel, svi klupa. Jedino što je opravdano jeste što je Mendi na klupi, jer Kepa igra kupove, mada bih napravio izuzetak i stavio Mendija na gol. Na istoj strani dvojica bekova, Azipilikueta, a Mendija stavio kao štopera, a inače je bek, pritom Zuma na klupi koji je štoper. A npr sa suprotne strane je stavio prirodnog štopera Rudigera i Alonsa. Ne znam, zbunjuje me ova postava. Ono što sam primjetio jeste da je zadnjih utakmica Vernerova visina dosta diskutabilna. Čelsi bi dao najmanje još pet golova u svim takmičenjima da je Verner visočiji za pet cm. Brz je, sve stoji, ali kada staviš po strani Ziješa, Pulišića, iza Haverca, a u špicu Žirua, bilo bi mnogo uboitije. Ili npr, Ziješ, Pulišić po strani, neka ide Verner u špic, ali isturen da bude Žiru. Igraš 15 utakmica top, sastav i formaciju praviš ekstra, i onda zadnje tri tekme pred finale i samo finale, eksperimentišeš, pri tom gubiš tekme i uništavaš moral ekipi. Ako osvoje LŠ druga prica, ali ako izgube finale, a pri tom ne izbore top 4, sve što su uradili obesmisili su u 5 utakmica, a jedini krivac bi bio Tuhel, ma koliko podigao ekipu. Kad je uđeš u LŠ, izgubiš dva finala, isto je bio peti ili deveti kao kada je Lampard vodio tim.
K

Kleo

pre gotovo 3 godine

Kovacic je za Zorzinja Mesi, kao sto je neko rekao, taj covek jednostavno ne sme da igra finale LS. Zbog njega im i visi plasman u LS kroz ligu, prvo je protiv VBA imao svoj dan, a onda i pre neki dan protiv Arsenala, tragican igrac.
K

Kleo

pre gotovo 3 godine

Ne znam da l sam ja lud ili je danasnji prenos/snimak bio katastrofalan. Zvuk sa terena/tribina se prakticno nije ni cuo, samo onaj nesretni komentator. A tek kamera, ko da je mobilni telefon neko u ruci sve vreme drndao, totalna katastrofa.
o

oo

pre gotovo 3 godine

Mendi mora na gol, jednostavno dosta kvalitetniji golman od kepe, to prepozna i sama ekipa i to se oseti. Takođe često rotiranje golmana nije dobro za ekipu a ni za same golmane. Žoržinjo isto ne može da bude prva postava, neuoptrebljiv igrač skroz.
F

FM

pre gotovo 3 godine

Celzi ce na kraju ostati praznih saka. Ako ne pobede Lester sad za 3 dana, ostace i bez LS jer je Liverpul u naletu posle demontaze Uniteda, a onda mogu samo da se nadaju da ce Pepu pasti roletna na oci u finalu.
G

Gosturina

pre gotovo 3 godine

Ma sve na stranu, nego koliko je lep pogled na navijace konacno,da li ste videli tu emociju,vise sam gledao u navijace Lestera nego utakmicu :-))) Ajd da se vise svi vracamo u normalu dosta je ludila i cestitke Lesteru,muski su izginuli
A

Auuu

pre gotovo 3 godine

Jesam lepo napisao danas da je Lester fiks dana!! Ajmoo sad i Siti da ih oduči od fudbala u LŠ pa da prestane više ovo loženje oko Čelsija i luzera Tuhela
H

Hazard

pre gotovo 3 godine

Celziju se ovi maleri protiv Arsensla i Lestera vracaju u finalu LS, upamti'te to, fudbal je surova igra.
N

NIZ

pre gotovo 3 godine

Surova samo zato sto je tim poput Celzija u LS.
H

Hazard

pre gotovo 3 godine

Celziju se ovi maleri protiv Arsensla i Lestera vracaju u finalu LS, upamti'te to, fudbal je surova igra.
V

Vart

pre gotovo 3 godine

Nema veze, Lester je zaslužio. Konačno da jednom Brendon Rogersa posluži sreća. Dosta dobar trener koga rezultati nisu hteli sa Lesterom pokazuje klasu. Naravno ako ne plasira ekipu u LS onda je ova sezona pronasena kao i prošla. Čovek je pokazao kako se gradi karijera od toga da je doveo Svonzi u Premijer Ligu do toga da zamalo osvoji titulu sa Liverpulom 2015-e. Nakon neuspeha sa Liverpulom shvatio je da je u padu i otišao u Seltik kao neka vrsta pokajanja. Opet je pokazao da je dobar trener i sledi povratak u Premijer Ligu. Njegova odgovornost me dosta podseća na Luj Van Gala koji je nakon što nije uspeo da plasira Holandiju na SP 2002. Video to kao veliki blam u otišao u AZ gde je uspeo nemoguće da osvoji titulu sa njima. Nagrada je usledila tako što je posle toga postao trener Bajerna.
a

alex88

pre gotovo 3 godine

Odlicna analiza brate. Svaka cast.
O

Ognjeeeen

pre gotovo 3 godine

Ono ofsajd?Ono je sramota veka...
N

N1204

pre gotovo 3 godine

Bas mi je drago zbog Lestera,a Cica Glisa(Tuhel) ponovo pokazuje svoj luzerski mentalitet.Posle ovoga nema sta da trazi u finalu protiv City-a,a mogao bih i da izvisi za top 4.
T

TP-1

pre gotovo 3 godine

Los Tuhel,los Celzi...sve je bilo pogresno vcrs. Pad forme u najgorem trenutku. Mislim da je i LS resena sa ovakvom bezidejnom igrom. Razocaravajuce....
M

Miskela

pre gotovo 3 godine

Prokleti VAR!!!
E

E!

pre gotovo 3 godine

Tuhelova arogancija kostala Celsi trofeja, jednog Pulisica ostavis na klupi igra ti livada fidbaler Zijeh, onaj Zorzinjo ne sme da igra finale LS nsjgori igrac Celsija uz raspada Zijeha.
S

Stevan Miksaa

pre gotovo 3 godine

Mnogo volim Celsi, ali mi je bas drago sto je Lester osvojio. Mnogo dirljiv momenat kada su prikazali preko tribine transparent sa zahvalnoscu preminulom vlasniku i njegovog sina kako suznim ocima gleda ka slici.
B

Bratuska blue boy

pre gotovo 3 godine

Nismo imali srece, ali ruku na srce nije ni bilo nekih sansi za Celsi kao ni za Lester osim one bombe naravno, bar delic da nam se vrati za dve nedelje idemo po LS
A

Arturo Gatti

pre gotovo 3 godine

Mnogo mi je drago zbog Lestera i najvece face Vardija, covek je igrao svako od 14 mogucih kola FA Kupa. Sto se Celzija tice, izgubice i LS finale. Tuhel je taj tip trenera kom fali "to nesto" da bi mu ekipe osvajale bitne trofeje. ps. jeste FA Kup manje bitan, ali za ovaj Celzi, jos pred LS, jako bitna utakmica.
M

Mister

pre gotovo 3 godine

Prosto neverovatno koliko celsi nije imao srece ni protiv arsenala ni protiv lestera. Nesto im je sreca okrenula ledja sa milimetarskim ofsajdom, danas jednom stativom a prosu utakmicu i stativom i preckom. Ali naravno igrac utakmice fenomenalni Smajhel, kakav golman. Lester takvog skoro nece imati!

Dario 94

pre gotovo 3 godine

tako je bree, trpaj plastiku
C

CHELSEA FAN

pre gotovo 3 godine

Lesteru kapa dole. Poslednji gol, pravila jasna, cist ofsajd kakav god da je. Dvije male sugestije, prva u Portu Mendi na gol, a Haverc u postavu. Navijaci Lestera, cestitke.
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Kako lako moze da se desi da od idealne, celsi dodje do tragicne sezone. Finale ls, finale kupa, 3.na tabeli. 1.finale su izgubili, u 2. nisu favoriti. A i top 4 im i te kako visi. Liverpul ima lagan raspored, dok celsi ima lester i vilu.
G

Gost011

pre gotovo 3 godine

Bravo Lester,a ne idiotski Celzi koji mi izvuče pare iz dzepa a verovatno i skoro svim igračima. Nadam se da ce ih i City dobiti u finalu LŠ pa da ne osvoje nista. Onaj Verner je takva cepanica da nema dalje
Q

Qyqy

pre gotovo 3 godine

Nije tuhel za velike utakmice...
S

S9

pre gotovo 3 godine

Kakvo unistavanje lepote fudbala ovaj VAR
H

Henry Hill

pre gotovo 3 godine

VAR je najveće smeće koje se ikad desilo fudbalu! Sramota, bruka i sramota! Gde je Var kod ruke Pereza?