Komentari na vest

Prolećni golovi doneli Zvezdinom Šerifu prvi poziv u reprezentaciju

V

Veliki Krki

pre 2 meseca

Navijači Zvezde su toliko oduševljeni umećem Nedaje, da će dati da se izradi mural visne 4m, ona poznata scena kada se Zvezdina uzdanica Nedaje, sapliće preko lopte na gol liniji!
К

Кристијан

pre 2 meseca

Једва чекам да га видим у дресу репрезентације
P

Pedja108@Kristijan

pre 2 meseca

@Kristijan – izvini druže Kristijane, samo mazohisti žele da vide Nedaje, fudbalsku cepanicu u dresu reprezentacije! Mogu da zamislim kako će ta reprezentacija igrati sa Nedaje!
8

8

pre 2 meseca

Došao u Zvezdu za 4 milona , a sad pp transfermarktu vredi 3 miliona. Kakvih 6 , 7 milona ccc. Uz sve to 28- 29 godina , ko će bre da kupi to .
V

Veliki Krki@8

pre 2 meseca

@8 – nema naivnih u svetskom fudbalu (tu ne računam menadžment Zvezde) i niko neće otkupiti ovu klasičnu staru bukvu za fudbal (29), koji samo zna da pada na travu i da posle svakog pada na travu briše nos!
Z

Zaza Paculia

pre 2 meseca

Kako sada stvari stoje, imacemo priliv od Radulovica, Motike i Pruceva. Kabica cemo verovatno dobiti nazad, i nije ni trebao da ide u SERIU A na pozajmicu, nego negde gde ce da igra. Ako Viljareal otkupi Lekovica, to je vec priliv od 7-8 miliona bez da prodas bilo kojeg startera. Mladi igraci moraju da igraju, da bi napedovali i da bi cena rasla. Siti i Celzi su zaradili ogromne pare na igracima koji nisu ni igrali za njih. Krasoa pustiti gde god hoce za 2m, decko jednostavno nema odnos i energiju za nas, i to se ne leci. Bukariju je vreme da ide.
D

Don Vito Corleone@Zaza Paculia

pre 2 meseca

@Zaza Paculia – izvini druže Zaza, ali ja sam mislio da si ti manje naivan! Lepo je to što ti namičeš cenu i želiš Zvezdi što veću zaradu, ali verovatno te nisu obavestili da u Zvezdi evo već punih 10 (deset) godina nije ušla ni jedna finansijska forenzična organizacija, koja bi ispitala i utvrdila tokove i poreklo novca! Pošto je finansijskim organima ZABRANJENO da ulaze u Zvezdu, dozvoljeno je nižem operativcu poznatog mecene Oskara, da u javnosti izađe, jednom do dva puta godišnje, sa friziranim podacima, koji nemaju nikakvu realnu osnovu! I ti veruješ da će da se ostvari sve ono što si napisao, iz dobre namere?! Nema šanse, jer niko ne zna ge završavaju pare koje navodno ulaze u Zvezdu!

Ivica Gasic

pre 2 meseca

Da vidimo kada prođe i cele pripreme sa Milojem kako će izgledati. Eventualno razmisliti o prodaji tamo u zimskom prelaznom roku 2024/25. jer mu cena neće biti garant manja nego što je sada, može biti samo veća. Mnogostruko veća ako se pokaže u LŠ i domaćem prvenstvu kako zna i može

Ivica Gasic

pre 2 meseca

Obavezno ga treba zadržati za jesen i da prođe
C

Comi81

pre 2 meseca

Ako nas bog pogleda pa ga nekome uvalimo za fine pare...
P

Pancev.

pre 2 meseca

Realno sad trenutno za njega moze da se uzme 6-7 mil i to lagano,jos ako zaigra za reprezentaciju i postigne i tamo koji gol, vredece jos vise!
a

ajde palite

pre 2 meseca

ako nas bog pogleda da konacno vas umisljene navijace se resimo koji mislite da vodite politiku kluba
a

ajde palite

pre 2 meseca

ako nas bog pogleda da konacno vas umisljene navijace se resimo koji mislite da vodite politiku kluba
P

Pojacanja u Spicu

pre 2 meseca

Serif je solidan napadac i hvala mu za 5 golova u derbijima ove sezone,decko je zasluzio postovanje! Ali ako ce mo iskreno, treba nam DOSTA BOLJI SPIC od njega i mnogo efikasniji u napadu. Prezaliti ne mogu sto onaj Late Lat nije hteo da dodje u nasu ligu jer je on upravo Spic kakav nam treba, brz kao Bukari, prodoran kad primi loptu i solidan dribler... Takvog ili slicnog spica moramo dovesti za sl.sezonu ako mislimo da imamo bilo kakve sanse za plasman u LS!
P

PDK

pre 2 meseca

Od Bukarija smo se ovajdili samo tako. Kakva bre brzina, Serif da ima krila koja su dobra u zavrsnici videlo bi se tek koliko vredi. Bukari jednu loptu ga nije pogodio, ovaj kad ga izbaci u prostor istrci i promasi.
f

fas

pre 2 meseca

javorovo drvo
F

Familija

pre 2 meseca

SVI NA STADION
t

teska bolest

pre 2 meseca

navijaci da se pitaju da li da se proda? ko je sve danas novinar ..
b

bljuc

pre 2 meseca

ti Darjane rece da navijaci nece Serifa? molim te javi nam sta kazu navijacu u senegalu da li moze da igra za reprezentaciju
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Šerif je rutinirao mali jsd klub na svakom derbiju.
s

sale999

pre 2 meseca

usrecili se. kad krene da pada, siri ruke i promasuje nemoguce.
V

Voždovac

pre 2 meseca

Često se priča o afrikancima vs. davanja šansi zvezdinoj deci i uvek ću podržati naše klince. Statistika i učinak na stranu, treba konstatovati da je ponašanje zvezdinih afrikanaca bilo bez busanja u grudi i incidenata.
b

bašamrkalj

pre 2 meseca

Počeo je ozbiljno da se prima na Zvezdu, ono ljubljenje grba stalno, držanje baklje tu je Kanga ispao šmeker jer ga je pozvao i dao mu je, a onda pokazivao navijačima na njega. Bratino, sutra nam donesi duplu krunu ( što neće biti lako ) i ti si za mene položio prolećni deo. I što bi rekao rekao pokojni Bard Živa " I ti si miran, prošo si " Jer sutra gradom ide šef stanice, gazi!
h

halo

pre 2 meseca

Naučili ga gardisti kako se stvarno kupuje mesto u klubu, koga briga za igre, poljubi grb, zapali baklju i bićeš na platnom spisku kluba pet godina :D
A

Andjusara

pre 2 meseca

Halo - učio od Lesora i Pantera...
k

kikoman

pre 2 meseca

kaze lik koga boli za igre, a decko dao 10 golova na poslednjih 13 utakmica a odigrao je svih 90 minuta samo 3 . Dao gol na tri vezana derbija. Kakav si bre ti navijac, sram te bilo!
h

halo

pre 2 meseca

@Andjusara Divni uzori od koga god da je učio, sve dok takve učenike imamo, nećemo ni otići mnogo dalje od 32/32 u Evropi.
h

halo

pre 2 meseca

@kikoman 10 golova i jedno 50 promašenih zicera, samo u tim derbijima šta je sve napromašivao dobijali bi svaki 5:0 da smo imali iole krštenijeg špica umesto što smo ovako pravili veresiju od 3 od 4 derbija. Naravno da ne zaboravimo kako su nas njegove fenomenalne igre koštale i prilike kakvu više nikada nećemo dobiti da u LŠ ne završimo zakucani na dno tabele, ili to više nije bitno pošto je nadoknadio štetu sa 7 golova Surdulici i Nišu?
G

Grobarcina

pre 2 meseca

Zamislite kad ovakav Serif nama spakuje cak 4-5 komada u zadnjih 4 derbija,to sve govori za kakav jsd cirkus od kluba mi sa juga navijamo!
D

Dejani

pre 2 meseca

Izgleda da i oni u reprezentaciji imaju nekog Mrkelu 🤣🤣🤣🤣
G

Gostgost

pre 2 meseca

A je l su pitali navijace u Senegalu da li treba da ga zovu za reprezentaciju? Mislim, struka je htela, ali kako to bez navijaca?
h

halo

pre 2 meseca

Mnogo navijače boli ona stvar za trećeg špica protiv Mauritanije :D
S

Sima Arauho

pre 2 meseca

E sto ne znam Francuski da napisem sitnu knjigu selektoru i da mu objasnim u kakvim utakmicama je on postigao te golove.
@

@sima

pre 2 meseca

3 u derbiju na primer.
6

6 puta za redom....

pre 2 meseca

Cak 5 komada vam je zabio u derbijima i to za redom,kud ces vise od toga?
B

Bolje da si

pre 2 meseca

Cutao, ova dva momka te ugasila hahahhahaha .

pancevac992

pre 2 meseca

5 u derbiju,ili priznajes da ste cirkuzantska ekipa?
X

XD

pre 2 meseca

Al izgleda da znaš srpski. Piši doktoru, ali nemoj kratku knjigu, ima materijala.
Ч

Чокот

pre 2 meseca

О томе како је "громада" давала голове и побеђивала нећемо овог пута? Да је партизан играо регуларне утакмице, био би седми а не други!
v

v1ad

pre 2 meseca

Sloboodno. Posto je davao golove skoro iskljucivo ekipama iz plej ofa. 3 Partizanu, 4 Radnickom KG, 1 TSCu, 1 Cukarickom. Uz po 1 Zeleznicaru i Novom Pazaru. Tako da pada ona teorija "davao samo Surdulicama i Javorima golove".