Samjuel Čukvueze (©AC Milan)
Samjuel Čukvueze (©AC Milan)

Prštaće i na desnom boku Milana, Leao dobio blizanca

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.07.23. | 18:14

Samjuel Čukvueze zvanično potpisao za Rosonere

Nema stajanja na San Siru, pojačanja stižu kao na traci. Milan je vrlo blizu toga da posle nekoliko godina strogog kontrolisanja troškova za kupovine pređe granicu od 100.000.000 evra, pošto je ozvaničen još jedan potpis – stigao je Samjuel Čukvueze.

Sada više nema dileme, prštaće na oba boka milanskog kluba, a Rafael Leao je, žargonski rečeno, dobio blizanca. Odnosno igrača koji svojim kvalitetima jako podseća na Portugalca sa suprotne strane terena.

Izabrane vesti

Milan je za obeštećenje izdvojio 20.000.000 evra, dok će Viljarealu potencijalno pripasti još osam miliona evra ako se aktiviraju svi bonusi. Ugovor je potpisan do juna 2028. godine. Pored toga, Milan je Viljarealu prosledio Matea Gabiju na pozajmicu, uz opciju otkupa na kraju sezone.

Nigerijac je još juče stigao na lekarske preglede, a kada je sve prošlo kako treba, završio je papirologiju i zadužio dres sa brojem “21“. Prošlu sezonu brzonogi napadač završio je sa 13 golova i 11 asistencija na 50 utakmica.

Milanu je ovo peto pojačanje za koje je izdvojen novac. Pre Čukvuezea stigli su Kristijan Pulišić koji će mu biti direktna konkurencija, zatim centralni vezista AZ Alkmara Tidžani Rejnders za 19.000.000 i Ruben Loftus Čik iz Čelsija za 16.000.000, kao i napadač Salcburga Noa Okafor. Luka Romero i Marko Sportijelo dovedeni su kao slobodni igrači.


tagovi

Samjuel ČukvuezeLetnji prelazni rok 2023MilanViljareal

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara