Komentari na vest

Prva etapa Mozzart Bet Superlige: Nišlije uvek sa drugom postavom, Voždovac ne zna šta je penal, a Radnik šta je pobeda

G

Gost23

pre preko 1 godinu

Da li ćemo najzad ove sezone dočekati da se dva selska tima sa još gorim stadionima na kojima prosečno bude par stotina gledaoca, izgube više iz ove lige ili će opet biti u drugom delu sezone trange frange kombinacije... Mladost Lučane i Radnik Surdulica!
S

Svuda su redovi

pre preko 1 godinu

Jedini minus je naše lige taj što, zbog maglo povećanog kvaliteta fudbala, mora sad da se dolazi minimum sat vremena pre svake prvenstvene tekme na stadion da bi se uzela karta, jer onlajn kontigenti planu i ovo što puste na blagajni - za to mora da se čeka red posle. Čak je groznica krenula i po drugoj ligi. Neverovatno je koliko naš narod voli sport, čudo jedno od naroda.
c

carapan

pre preko 1 godinu

Radnik Surdulica je bruka i sramota Srpskog fudbala
I

III mesna

pre preko 1 godinu

Kolubara i ove godine lagano opstaje! Bravo zeleno-crni! Ko zna mozda bude i borba za plej of. Sada sledi tezak raspored. do pauze pet teskih gostovanja i Zvezda i GAT u Lazarevcu, Bar 6-7 bodova tu da se uzme, da bi se zadrzala neka prednost u odnosu na najslabije timove u ligi.
B

Bzvz

pre preko 1 godinu

Jedino nasa liga profitira od ove krize, nijedan igrač ne bi otišao u Rusiju da je sve normalno, više je sad otišlo nego za poslednjih 10 godina.
G

Gostionko

pre preko 1 godinu

Mislis vestacku krizu koju namecu bolesnici
N

Nikolaj0

pre preko 1 godinu

Ne znam u kom kontekstu misliš. Ako misliš da igrači ne bi išli, što ne bi išli, ruska liga je kvalitetna sa dobrom infrastrukturom i dobrim parama. Ako misliš da ruski klubovi ne bi hteli naše igrače, pa ni to nije baš tako. Igrali su naši igrači u Rusiji i pre ove situacije uspešno. Sve u svemu, da sam igrač, otrčao bih tamo i sad ovog trenutka. Ratove, veštačke krize i zapadnu propagandu smo imali i mi 90ih pa preživesmo, preživeće i Rusi.
e

esex

pre preko 1 godinu

Liga je zanimljivija nego ranije.primetan je i visi nivo kvaliteta.sve to mora i moze jos mnogo bolje.ima i puno problema,stadioni i tereni su uzasni.regularnost je pod znakom pitanja poput direktne pomoci partizanu na minimum 4 meca..ima i problem hronicnog nedostatka publike.
K

Kao i ranije je

pre preko 1 godinu

Realno, ista sramotna kanta od lige kao i ranije, Titovi blizanci se šetaju kroz nju - kao i ranije, ruinirane livade antistadioni - kao i ranije, sramotno suđenje za korist pomenutih blitzanaca - kao i ranije, najneposećeniaj liga u Evropi - kao i ranije, jedina država u Evropi u kojoj država enormno stoji iza 2 kluba dok ostali su nešto kao amateri, neki glume profi timčiće, sve u svemu - teška divljina - kao i ranije.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

"vrlo je moguće da bi stanje na vrhu moglo čak i dodatno da se zakomplikuje kada se broj mečeva izniveliše." Pazi ti njih sto vec prave racunice kako ce jedni da izgube svoje zaostale meceve a drugi da pobede :)
K

Kritikos

pre preko 1 godinu

Pa kad Zvezda gostuje Vojvodini i Cukarickom, a Partizan igra kod kuce sa slabijim timovima. Plus imaju zagarantovane penale.
g

gost iz palanke

pre preko 1 godinu

tako je to brate moj kad imas 2 kluba koja moraju biti prvi...nije ti ovo engleska...