Komentari na vest

Prva petarda u trenerskoj karijeri Saše Ilića

D

Dex15

pre 3 meseca

Navikao je on na to
g

glodari...

pre 3 meseca

...su navikli na 5arde!🤣
P

PeticaNaEks

pre 3 meseca

Popio Sale peticu i to na eks, ali navikao je Sale kao igrač na petice još dok je igrao za partizane05:)))Sada juri rekord Marka Prepotentnog koji je sa boljim klubom dobijao i šestice:)))
G

GOST 510

pre 3 meseca

U Grčkoj imate 5 klubova koji nešto vrede i imaju pozitivnu gol razliku. Svi ostali su daleko slabijeg kvaliteta na nivou naše lige.
N

Napred Sale

pre 3 meseca

Čovek 13 utakmica nije izgubio i niko da se javi. E sad kad je izgubio i to od prvaka hajde da ga polivamo go..ma! Kakvi smo ljudi...
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Nije samo izgubio. Petardiran je.
D

Dex__

pre 3 meseca

A kada od istog tog sampiona Grcke TSC izgubi 3-0 tada je sramota ? tada ste vi grobari pricali o nekkavoj sramoti srpskog fudbala kao i onaj bolesnik placeni Pantic
a

asi

pre 3 meseca

dobro to nam je usadjeno u dnk
K

Kikili

pre 3 meseca

Juce citam vest gde covek brani srpsku Superligu od 16 klubova, a Grcka (GRCKA!) ima ligu sa 14. Smanjite makar na 14.
D

Dorcolac

pre 3 meseca

pa nije Grcka liga sad nesto vau al je za 3 klase bolja od nase, nasa realnost i liga sa kojom mozemo da se poredimo i po vrednosti na trzistu i po uspesima u Evropi jeste Hrvatska liga koja broji 10 klubova. Sasvom dovoljno, ne mora 10 al moze 12 pa svako sa svakim 3 puta uz plej of koji igraju prvih 5 kao Škoti sto imaju sistem. Izbaciti Surdulicu,Ivanjicu,Lucane pa da gledamo fudbal klubova koji makar imaju stadion da valja i ulagati u njih.
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Tradicione de familia! 🤣🤣🤣