Komentari na vest

Prvi čovek Lučanaca: Pregovaramo sa Zvezdom, aktuelan je prelazak Sremčevića na Marakanu

N

NZI

pre 4 meseca

Pa šta će nam ovaj dečak, kad mi imamo rasnog i proverenog centarfora od 4.000.000,00 evra, čuvenog Šerifa. Šerifa koji je strah i trepet za golmane, na svakih 50-60 utakmica garantovano daje od 2 do 4 gola. Priča se da njegov bivši klub hoće da ga vrati ,ali samo besplatno.
d

delija02

pre 4 meseca

Zvezda kupuje samo da bi kupila,kada dovedu igraca bez ikakvog plana i programa za dalji razvoj,sada kada potpise ide prvo sa prvim timom 6 meseci pa za to vreme malo klupa,pa 5 min u kupu,pa onda pozajmica ofk i za 3 godine cisti papiri,tako su uzeli golmana Vasiljevica i upropastili mu karijeru,niti mu daju da ide ,niti mu daju da brani
D

Don Vito Corleone@Puna podrška

pre 4 meseca

@Puna podrška – tvoja ključna misao je “idemo i do 8-me🏆 za redom i obaramo sve rekorde,puna podrska” i sa njom si nas oborio s nogu! Samo si još trebao dodati jednu sitnicu, a to je da Terzi daš punu podršku za dovođenje nesposobnih Afrikanaca, kao i za dalje proterivanje Zvezdinih mladih igrača! Puna podrška za tvpju punu podršku! Bu-a-ha-ha-ha!
N

Nordsjeland x6

pre 4 meseca

Samo napred Terzicu legendo imas apsolutnu i punu podrsku svih PRAVIH ZVEZDASA koji zaista vole Zvezdu i dolaze na sve utakmice,a ne da sede kuci sa telefonima u rukama po 24h i palamude ovde nesto protiv tebe a fudbalsku loptu ni na fizickom sutnuli nisu a tek o profesionalnom fudbalu blage veze nemaju, 7 Titula, 3 LS i 5 LE sve govore ko je MAJSTOR FUDBALA i Najsposobniji covek na clom Balkanu u zadnjih 10-ak godina,tako da ne slusaj u opste ove seljobere sto spamuju poruke iz fotelja,kafica i kladionica jer oni nemaju zivot u opste osim opijanja,drogiranja i protracenih zivota,mrze te zato sto si USPESAN i sto oni nikad nece moci da dodju na tvoj level i osvoje toliko trofeja i titula sa Zvezdom kao ti. Zato apsolutna i puna podrska za Terzu i Upravu,samo Jedan bod je zaostatka,to nadoknadjujemo u sledecem derbiju na Marakani provereno i uzimamo i 8-mu titulu za redom i to u inat svim dusmanima,ljuljace se Titula opet u Terzinim rukama,zivi bili pa videli uskoro!
P

Partymaker

pre 4 meseca

Ti ideas na svaku utakmicu? Hahaha
H

Hvala ti Terza

pre 4 meseca

...sto si stavio🔒na jsd do te mere da ne znaju sta je to titula 7-8 god a LS nisu videli vise od 20 god,nije to lako izdrzati!
K

Kulen kukurek

pre 4 meseca

Ako ako, neka mali ide u Brazil ako može šta će koji moj u Lučanima
M

Mr no1

pre 4 meseca

Vi se pretvorili u transfermarkt...Ko je ovaj Jbt...
G

GostLazar

pre 4 meseca

Bolji je Lukovic mali, a Sremcevic dao 4 gola na 16 utakmica i dizete gabu zvezde. Lukovic pokidao, dao 9 na 16 utakmica, drugi strelac lige i nista. Jeste da nude za njega 5-6 miliona, ali Zvezda da da 3 milke i 20/30% od sledeceg transfera + kroz bonuse jos milionce, bilo bi top
S

Sherlocked

pre 4 meseca

Toliko ste gluposti napravili u letnjem prelaznom roku , a i sa trenerom se nismo usrecili pa nam sad vase izjave i mlacenje prazne slame sa "milionskim transferima supertalentovanih klinaca " koji su postigli 4 gola dodju kao serijal Alan Forda. Sram vas bilo. Za to sto ste smuljali sa Serifom mogli ste pola lige najkvalitetnijih fudbalera dovesti.
L

Lazaros

pre 4 meseca

Imate toliko talentovane dece u nasim filijalama, da to samo puca!! Mituljikic je najveci talenat u Srbiji, samo sto je nezreo i sto su imali ispade na pripremama kad ih je Stankela vodio!!Kasnili Na dorucak par puta on i brat, igrali Sony!! A mali je ubica, a imate i Kahvica isto, gde je totalno drugačiji tip spica (razbijac)!! Knezevic, Maksimovic, Mituljikic, Nedeljković, Mijatovic, Lucic imate i malog Mitrovica gde je nestao!! Vratite Lekovica sa Pozajmice, tamo je 100 posto napredovao za 6 meseci taman da ga uparite sa jos jednim stoperom da bi se uigrali!! Stamenic, Addo!! Dajte sansu klincima sa 3-4 starija ali proverena igraca i bice top prica!!! A ima jos dosta dobrih klinaca, samo im treba dati sansu i dosta bolje raditi sa njima!!
O

Opa Cupa

pre 4 meseca

Mali je iz KG i član je grupe CĐ.
d

d. g.

pre 4 meseca

Mali je iz kg, član je cđ i igra za Mladost iz Lučana. Nešto tu ne štima.
z

zterzic

pre 4 meseca

Mali bezi sto dalje od zvezde ako hoces da bude nesto od tebe u zvezdinim omladinci ima barem 2 spica boljih od tebe terza hoce samo da se utali u transfer
U

Uške

pre 4 meseca

Sampras traži dve milke, 20% i bankarsku garanciju, nije ni on više blesav
P

Puci

pre 4 meseca

Svašta sad jure naše napadače.ajde probajte sa još jednim šerifom.Koliko ovaj Terzić nema pojma to je čudo jedno.Igra se ko dete sa tuđjim parama.
A

A pre njega ,dugovi do guse

pre 4 meseca

GDE SE DAJE LOVA TAMO STIZU POJACANJA. VODJINO VREME. Tako se godinama radi ,isti terk .
P

Puna Podrska

pre 4 meseca

Tako je Terza majstore,kupi sve sto valja po Srbiji i dovodi u Zvezdu a dusmani nek crkavaju od muke,puna podrska za tebe,Miloja i celu upravu od svih pravih Zvezdasa,idemo i do 8-me🏆 za redom i obaramo sve rekorde,puna podrska!👍
v

vuk sa dušom

pre 4 meseca

O kojim rekordima pričaš? Ti nisi pri čistoj svesti momak!
N

Nezvani gost

pre 4 meseca

Terzić je zaslužan za te titule otprilike isto kao i ja. Bač ka kažeš bravo uputi to na pravu adresu , u ovom slučaju, Andrićev Venac. Bez čuvenog duha Terzić bi trunuo u zatvoru.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 4 meseca

Jedino mi je zao sto npr. sledecu sezonu u Evropi necemo igrati sa Bukarijem desno, Radonjicem levo. Mislim da bi to bio sou program. Sportski pozdrav svima.
Y

YayaT

pre 4 meseca

Da li ovaj gest treba da pokaze da ste ozbiljna uprava? Citate li novine iz Izraela?
p

pedjast3

pre 4 meseca

Sta pisu?
N

Nordsjeland x6

pre 4 meseca

@YayaT Terza osvaja i 8mu titulu za redom a ti samo citaj novine iz izraela i placi...
A

As77

pre 4 meseca

Sta ce nam? Imamo Mijatovica i Kabica , za koga nema mesta. Onaj spic IMT mi je delovao daleko ozbiljnije..Koji su to skauti koji javljaju da ima talentovan igrac samo kad se City javi....

Неко реалан

pre 4 meseca

Само да не буде други Оњило. Имала је Звезда таквих испада да купи играча који одигра добро само против ње.
I

IVAN 82

pre 4 meseca

Ne pregovarate!!! Vec morate po direktivi da ono sto i nesto valja u Srbiji u Zvezdu dodje. Kabic je 50 puta veci talenat i bolji igrac, pa vidite li ga gde u zvezdani??? E na sta spada fudbal u Srbiji. ovako nije u Severnoj Koreji!!!
P

Pera genije

pre 4 meseca

Dečko kakva bre direktiva o čemu pričate? Kabić i talenat ne idu u istu rečenicu. To je samo Zbiljićev i Terzićevo tal!
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

e Lucanci , i vas ce terza da zaje.. ocigledno
m

milisav kekez

pre 4 meseca

ovaj je dao go samo na zvezdu i odmah ga kupuju zvezda a terzić koji nemože da ubode igraca nekoliko godine takoje pričo i za motiku i kabica pa neigraju nista lako mu je da bacaj pare kada im svake godinu daju budjet bez limit nemoze to tako vecno doćiće sve na naplatu jedan dan
C

CaleB pravi

pre 4 meseca

I od mene apsolutna podrška za Gospodina Terzića, u inat lažnim Zvezdašima, u inat dušmanima.
M

MarkoR

pre 4 meseca

Kako se zove onaj mladi, veliki talentovani golman, kome Terza hoce da unisti karijeru, zato sto ne zeli da mu on bude menadzer ?
d

dr finansija

pre 4 meseca

hvala Mito brate
p

pedjast3

pre 4 meseca

Mijatovic i Sremcevic uopste ne smetaju jedan drugom,Sremcevic dolazi,a pun bi pogodak bio kada bio ostao i Mijatović ,odlicno bi se dopunjavali.Lijevo Lucic(Olainka),desno Bukari(Kabic),iza Ivanic,Hvang,Kanga,Nedeljkovic,Dragovic,Djiga,Glazer,npr.kada igramo.kuci ultraofanzivno odlicna varijanta!Prema razvoju situacije jednog ili oba izvaditi kada se obezbjedi bar 2 gola razlike i uvoditi Stamenica ,Ada ,Micka po potrebi,Krasoa itd
m

mile b

pre 4 meseca

koji crni djiga.Jel si normalan.
C

CaleB pravi

pre 4 meseca

Da li je taj mali pokazao nesto na terenu, osim sto je Zvezdi uvaljao gol ??? Pa naravno da NIJE...Cak ni na toj konkretnoj utakmici, nista osim tog gola nije pokazao. I to je taj Terzin i Mrkelin cuveni skauting - dovode se samo oni koji su nam dali gol, a nije ga ove sezone Zvezdi dao - samo onaj ko nije hteo...Kakva beda od uprave, majko mila. I na kraju, bice nam pojacanje isto koliko nam je i Kabic pojacanje - nikakvo !!!
K

Kula

pre 4 meseca

Već vidjeno mnogo puta, vodimo po 15-20 razlike mnogo puta i dozvolimo da za par minuta izgubimo prednost. Kad se setim pete utakmice protiv Reala, vodimo 18 razlike u trećoj četvrtini I izgubimo 7,8 razlike. Jednostavno ne znamo da održimo razliku kad povedemo i tako evo treću sezonu.
G

GOST 510

pre 4 meseca

Kada je stvarno tako čudestan igrač ( ja ga stvarno nisam gledao ) kako ga ne traži bar Ferencvaroš ili neki Kremoneze ? Onaj mali iz PARTIZANA ode u Milan. Zar je toliko bolji od Sremčeviča a za razliku od njega seniorski fudbal ni ne vide ?
T

Tubovski

pre 4 meseca

Inace je czv poznat kao klub koji ume da afirmise mladog igraca iz domace lige. Uzmu nama Kabica na pretnju i bez para,decko terena nije video.
C

Chiske1

pre 4 meseca

Sve plate posteno azurno i prvom prilikom. U nekoj drugoj dimenziji…
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

poslali su pare preko goluba pismonose nego golub prilego negde da odmori posle rucka
P

Preža

pre 4 meseca

Koja smo mi seljana od kluba postali? Čim nam neko da gol i odigra vrhunski, mi ga odmah kupujemo.🙄
D

Djemba ba

pre 4 meseca

seti se onjila iz javora dade nam gol i sutra ga kupimo 😂😂
С

Сале2323

pre 4 meseca

Цена трансфера јееееее... За 2 милиона евра, на дођем ти! 😂

Zvezda ispred svih!

pre 4 meseca

Drago mi je da dovodimo talentovane domace igrace. Malog Urosa nisam gledao(osim protiv Zvezde), ali mi ne pije vodu prica da ga zeli Sity, jer da je tako vec bi bio njihov i tu Zvezda ne bi imala sta da trazi. Ili ne zadovoljava njihove kriterijume ili je samo novinarska patka. Realno, nema tog novinara u Srbiji koji za odredjenu sumu novca nece ispisati hvalospeve o bilo kom igracu.
s

samo jedan covek

pre 4 meseca

razvojna liga jednog kluba
m

madmix

pre 4 meseca

2 miliona i procenti,provereno
B

Brankoni84

pre 4 meseca

Zvezda u akciji "Kupujmo domace".😉
K

Ko_Lektor

pre 4 meseca

"Kupovina" na "dođem ti" je sinonim za ➨ OTIMAČINA 🤬
S

Sto se mene tice

pre 4 meseca

Jos sam ljut i nista im vise ne verujem. A volim zvezdu
H

Hocemo jos jednog

pre 4 meseca

ubojitog strelca iz druge francuske lige.
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Da su pametni da se reše Šerifa, Krasoa, Olajinke, Kangve itd itd, a da u špic stave Sremčevića i Mijatovića, samo da dovedu jednog dobrog i brzog krilnog igrača , da ga upare sa Bukarijem po krilima, koji će uz Ivanića i Hvanga da ih hrani loptama, deca bi eksplodirala. Za godinu ipo dana vredeli bi po 15+ miliona evra pojedinačno, ako ne i mnogo više. Bacaju milione i milione evra na krševe i rage, umesto da te pare daju ovakvim talentima da ostanu tri četiri godine u Zvezdi. Ja jesam za strance, i jesam da se dobro plate, ali da stvarno prave razliku, i da uživamo u njihovim majstorijama, a većina ovih stranica nije ništa bolja od naših igrača, čast izuzecima.
S

Slavuj

pre 4 meseca

E moj Don Vito. Upariti ovog malog za kojeg ste čuli tek kada vam je dao gol, a to ove godine malo ko nije uradio, sa Mijatovićem, te desno ovaj, lijevo onaj, neki iza , riješiti se ovog onog, je baš bezveze komentar. Svi ovi koji imaju ugovor u Zvezdi nigdje, zapamti, nigdje neće dobiti platu koju dobijaju u CZ. Debelo ste preplatili mnoge koje ste doveli i ponašali ste se kao pijani milioneri. Jedan Olajinka ima kod vas 800 k eura neto, plus dobio bonus za potpis zato što je došao slobodan, slična situacija je i sa Krasoom i mnogim drugim. Borjan 800, Katai isto, a manje ne prima ni Ivanić, da ne pominjem Mesija iz Salernitane koji godišnje uzima 800 k eura, plus ste ga platili 1,5 milona i on će odraditi cijeli ugovor od 3 godine. Takav igrač u Italiji igra u drugog ligi za 200,300 hiljada eura maksimalno,a kod vas miloner. Gdje će oni dobiti ovakve plate u neto iznosu. Nigdje? Koja je njihova stvarna tržišna vrijednost? Minimalna, obzirom da su igrači u godinama i nisu interesantni nikome. Zato ste u dubiozi, a Terzić vas hrani kao šarane u rubnjaku, baci lopatu kukuruza, a vi svi samo gutate. Biti prvi u Srbiji ništa ne znači, ali vama ipak znači jer je sada samo to važno. Biti prvi u selu kada ste bili poslednji u gradu, čitaj Evropi, je sada pitanje života ili smrti. Posle ovog malog iz Lučana, postavio bih pitanje, šta rade skauti iz vaše čuvene škole kada promašite igrača, za koje ste spremni dati 2 milona plus procente, a on igra u Lučanima, ejjj Lučanima! Propast u najavi.
P

Pera genije

pre 4 meseca

Dečko je ozbiljan potencijal! Treba ga platiti i ići do kraja. Nikakvo Terzićevo cinculiranje i cenkanje kako bi on što bolje prošao. Po meni svako poređenje Sremčevića i Ratkova ili Mijatovića je izlišno. Dečko ako bude imao sreće da ga mimoiđu povrede i da oni koji brinu o njegovoj karijeri budu 100% na njegovoj strani za koju godinu prelazi u neki top klub. Isplatiće se svima.
н

нс бој

pre 4 meseca

Отимање и гомилање играча ништа неће донети,он неће постати играч на клупи.Поред толико странаца,скупо плаћених,млади немају места у цз.Цз мора да купује готове играче,типа Саша Јовановић,Ђаковац.Јесте да коштају више ал морају и други клубови да се развијају.Ево нпр отели сте Митровића и Кабића,нити вам требају,нити сте их платили,нити ће они постати играчи,ослабили сте Раднички и Војводину,играчки и финансијски а после кукате како је конкуренција у Србији слаба,па ви је тако правите да би показали лажну доминацију,онда у Европи се све покаже.
.

.....

pre 4 meseca

Radnički i Vojvodina su inače konkurencija Zvezdi za titulu...
@

@....

pre 4 meseca

Nisi razumeo sta je covek napisao. Ako hoces jaku ligu i konkurentnu Zvezdu u Evropi, potrebna je jaka liga, sa jakim utakmicama u nasoj ligi, a to znaci i jak Radnicki i jaku Vojvodinu, pa i u borbi za titulu sa Zvezdom, sto da ne. Ovako je sve smesna prica.
.

.....

pre 4 meseca

@.... Nije problem razvoja Vojvodine i Radničkog u dolasku Kabića i Mitrovića u Zvezdu. Ni sa njima oni ne bi bili nešto kvalitetniji. Problem je što nam većina fudbalskih klubova nije privatizovana. Da jeste onda bi neki od njih imali približno iste budžete kao večiti pa bi sa trenerom Jovanovićem iz Panatinaikosa recimo, bili konkurentni za trofeje.
K

Kako to

pre 4 meseca

da Sremčević ne ide kod jesenjih prvaka nego u Zvezdu? Tu nesto ne valja,sta Lazu partizani?
н

нама не требају

pre 4 meseca

нападачи док је ту звездина гранитна одбрана...
L

LK

pre 4 meseca

Svako ko da gol Zvezdi Terzinjo ga odma kupuje da ne igra vise protiv njih nego da greje klupu
ћ

ће можда и

pre 4 meseca

Салдању да купи??
н

нови адут

pre 4 meseca

за искорак у Европи....
h

hhhh

pre 4 meseca

један позив мења све
G

Gostyyy

pre 4 meseca

Ovo po principu, masa traži, masi dajemo. Tražili ste Sremčevića, dobili ste ga. Na žalost, otići će Mijatović, jer nema šanse da igramo sa dva deteta napred. Što se Mladosti tiče, nije problem, premostiće, imaju dobru bodovnu zalihu, a imaju i malog Jovana Ćirića (zapamtite to ime!) koji će biti sledeći za prodaju. I Darjane, ljubi brat, prestani sa tim "supertalentovani". Da su stvarno supertalentovani, bili bi kao Mbape, makar u PSGu do sad. Ovako, dovoljno je da se kaže da su talentovani, jer inače ispada neozbiljno.
O

Ok

pre 4 meseca

Pa prodaju li Mijatovica mogu da se pakuju i bog i Mrkela. Ne znam da li se secas takvih prica kada smo dovodili Savicevica. Pa bilo je kako zajedno sa Pancevim. Bilo poezija. Sremcevic isturen ovaj malo iza. Najveci problem ovog tima je polutka plej mejker. Da mi smo uvek imali takve Piksi, Pizon. I tada i sada nam ne trebaju stranci. Ovi sadasnji. Bukari, dobra cena hvala. Nedaje ako ima klauzulu sa turcima cao. Obaveza pominjanog dua je da Kraso, Olainka, mitiljavi Hvang, Kangva, Ado, pogotovo Djiga pa i Glazer zatvore kapiju za sobom. Kanga i Katai na parce. Levi bek kao prioritet. Igrati sa Ivanicem i Samardzicem pozadi. Ako Dragovic ode tu je Milun koji jedini skace u ekipi. Rodic ako ostane koliko zasluzi i Nedeljkovic. Kapiten Ivanic po stazu a ne Dragovic. Golmana koliko hoces mada bi ja vratio kapitena Borjana. Momci poput Lucica, Mitrovica su kvalitet koji ne treba poklanjati bice minuta jer nikome nije zagarantovan dres. Cik neka neko suprotstavi trojici u napadu Mitrovic, Sremcevic, Lucic odbranu a iza njih Mijatovic i rekoh plej. Mijatovica vidim kao kopiju Deje Savicevica. Kad bi mogli Ilica da vratimo do leta konkurentni ne mitiljavi kao sa Baharom i legijom stranaca.
V

VuleMađija

pre 4 meseca

Uzrast kadeta, kida u omladinskoj ligi (Ćirić)
G

Guess

pre 4 meseca

Koliko ljubomornih komentara Nisu valjda partizančiči ljubomorni. Imaju jesenju titulu, neka im to bude jedina za ovu deceniju.
S

Stogod

pre 4 meseca

Ja ovaj transfer mogu da shvatim jedino ako je Mijatovic vec prodat pa kao zamena za njega , ali ako nije , ovi opet gomilaju igrace i prave losu atmosferu u ekipi zbog previse igraca koji ne igraju ....
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Neško, izdrži!
G

Guh

pre 4 meseca

Baš čudno da zvezda pregovora sa svojom filijalom....
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Glupost. Uvlačenje u dupe masi.
S

Slaba odbrana

pre 4 meseca

Du...pe bi dao Milovanović da pomogne Zvezdi.Sluge vlasti,zbog takvih poželi čovek da se Mladost raspadne....
M

MVPČAČAK

pre 4 meseca

Pamtim vreme kad su bili međuopštinska liga...
B

Baggio

pre 4 meseca

Ne moze! Nije crn! Nije mu menadzer Stojic ili neki drugi glavic. Teze ce Terza i Mrkela da se ugrade.
D

Dobicete

pre 4 meseca

Casnu rec velikog vodje da ce vam igrac biti placen-jednog lepog kisovitog dana.Ako vam to nije dovoljno onda ce vam poslati polupismene "biznismene" da vam poblize "objasne"...
Z

Zlatko Psihopata

pre 4 meseca

Toncev je pustio Mitrovica silom u Zvezdu iako je imao bolje ponude s vana i on i klub. Tako isto i mali iz Vojvodine od ljetos. Sad ovaj. Svima je jasno sve.
G

Gost Djape

pre 4 meseca

A sta je to svima jasno sve, bio bi red da vi iz trulog, raspalog kluba, naseg malog komsije, prestanete da jasite po grbaci drzave, i Zvezde. Kako vas nije sramota da stalno napadate predsednika drzave, covek vam je dao Boga oca, a vi niste zahvalni nego ga omalovazavate. Takodje i od Zvzde pokusavate da u vasim komentarima pravite kriminalno leglo, a dobro je poznato gde je bunker i masina za mlevenje mesa.
Ž

Živke86

pre 4 meseca

@Psihopata stvarno si psiho. Dobro je poznato da je Mitrović imao klauzulu od 500k e. Ko god da je hteo, mogao ga je dovesti za te pare.
Z

Zlatko Psihopata

pre 4 meseca

@zivke86 zar ne rece Toncev prethodno da je klauzula 800 000 i da ne ide ispod te cifre nigdje?
P

Pufta

pre 4 meseca

Lukovic i Burmaz su neuporedivo bolji, Vidakov iz Radnickog je donekle bolji.. Ali zadovoljicemo se mrvicama.. Bolje Kahvicu dati sansu, koji je vec u klubu..
S

Scouting

pre 4 meseca

Nazalost ne bi me cudilo da Kahvic bude deo transfera za Sremcevica. Tipa 2 miliona + Kahvic + 10% od prodaje. Kahvicu se zavrsila pozajmica u Ofci krajem Decembra.
С

СРБИН007

pre 4 meseca

После звезде и две године на клупи графичар,борча,борац бања лука,радник и крај каријере која је пуно обећавала у 26-ој!
0

0211

pre 4 meseca

Ako si iole pametan, i ti i tvoji roditelji, preskocio bi blizance pa makar otiso i u Soci.
а

аах

pre 4 meseca

какве близанце, па партизан не може да доведе из прве лиге србије а не да се бори за долазак неког вредног нашег талента
J

Jovannnnnn

pre 4 meseca

Nema greske kod ovog transfera, mali je zverina i super zamena za Mijata
c

cccccc

pre 4 meseca

nema zamene za Mijata,zivi bili videli....Mijat je kralj nece takvog biti u skorije vreme
6

666999

pre 4 meseca

Mali ako ima iole malo pameti nece preci u CZ
.

.....

pre 4 meseca

Zato što ti navijaš za crno beli klub. Šta vas grobare briga gde će da nastavi karijeru.
L

Lolol

pre 4 meseca

Pravac u Zvezdu da propadneš