Komentari na vest

Prvi presek saudijske lige: Lako je Ronaldu kad se već adaptirao, Benzemi dozvoljeno da preskoči bitne treninge

R

RangoNS

pre 8 meseci

Zanimljivo je sto posteno ne mozes ni videti golove na Jutjubu sa utakmica. Kvalitet videa katastrofa, nemaju zvanicni kanal nego razni neki likovi objavljuju pa iskacu cudne reklame, pa niti je posten highlist nego svasta ubace u video.
G

Gost1213542

pre 8 meseci

Ljudi ko ne prati tu ligu,ko vas bre tera da citate ovo,sta je bre sa mozgom!!!
p

pedjast3

pre 8 meseci

Poceo citati,na pola prestao ,ne mogu nista povezati ni ko je gdje dosao,ni ko s kim igrao,uglavnom AL je igrao protiv ALA e sad ovaj neki AL sto igraju u njemu Mitrovic i SMS za sad vodi kolko sam skontao😀,smor brate.
h

humaka...

pre 8 meseci

Prestao sam da citam kad tekstopisac pise 13 poena, 9 poena.. Kakvi poeni, 13 bodova, 9 bodova ..
Б

Борис

pre 8 meseci

Е баш смо очекивали са нестрпљењем. Ја не знам никога ко је погледао минуту неке утакмице.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Koga briga?

Bojank91

pre 8 meseci

Ronaldo je dominirao u svakoj ligi u kojoj je igrao. Tokom cele karijere.
9

999

pre 8 meseci

Doslovno ni u jednoj nije bio prvo ime. Mozda u Italiji najjace ime, ali po golovima vise davali Imobile i Kvaljarela nego on. Nemojte se blamirati ovim izjavama.
k

kmnbnb

pre 8 meseci

Bas je izdominirao u Spaniji, Engleskoj i Italiji... Za 20 godine igranja u tim ligama samo je 4x bio najbolji igrac lige. Gotov uvijek je bio po sezonama u sjeni drugih igraca. Frajer za 9 godina igranja u Spanskoj ligi bio samo jednom najbolji igrac lige, a u Italiji mu poklonili nagradu ispred Kvaljarele koji je one sezone imao i vise golova i vise asistencija od njega. Ali navikao je on da mu se sve poklanja
S

Slovas

pre 8 meseci

Benzema propao. I reprezentacija ga otpisala.
F

Fabri

pre 8 meseci

Izabrali su da idu tamo, ozbiljne ponude su imali koje se ne odbijaju ali nemojte nas daviti nebitnom ligom koja ce za 3 godine "nestati" isto kao kineska...
D

Drvo

pre 8 meseci

Ne, MBS je rešio da od Bliskog Istoka napravi centar sveta ili kako on to kaže Novu Evropu i ovo je deo tog projekta. Dok god je nafta faktor, a biće još dugo, oni od ovog neće odustati, pošto su svesni koliko je fudbal bitan u marketingu.
П

Паун

pre 8 meseci

Имам утисак да је тај Јаисле много лошији тренер него што га медији приказују. Па у аустријском првенству у коме је Салзбург далеко испред свих бар за класу се мучио да дође до титуле. И плус, фудбал који су играли је далеко од онога што су показивали ранијих година.