Komentari na vest

Prvo pojačanje Njukasla ovog leta – rešeno pitanje golmana

9

93:20

pre gotovo 2 godine

Golman koji se u sezoni 19/20 borio za zlatnu rukavicu sa Edersonom do poslednjeg kola, ima dobre reflekse i iskustvo a cak je i jeftin.
J

Joba

pre gotovo 2 godine

Poup ima 30 godina znaci iskusan je da li je on kvalitet za klub koji ima ambicije da sledecu sezonu zavrsi medju osam prvih ja licno nisam siguran,mislim da su trebali dovesti kvalitetnijeg golmana ali takodjer imaju problem sa finacijskim fer plejom nisam siguran koliko im je dozvoljeno miliona potrositi u ovom prelaznom roku!!!
J

Joo

pre gotovo 2 godine

Henderson bi bio najbolji izbor za Njukastl mislim da je Poup mnogo gori golman od Hendersona po meni ovo je los transfer!!!
B

Babaroga

pre gotovo 2 godine

Pratio sam sezonu iza nas Burnli borili su se do poslednjeg kola za opstanak,mogu samo reci da je upravo Poup bio medju gorim igracima ja u njemu nevidim nikakav kvalitet a ni potencial i smatram da je Dubravka bolji golman od njega!!
G

Ginola 14

pre gotovo 2 godine

E, ovo je top pojačanje. Golman sa odličnim refleksima, tehnikom i gomilom iskustva, a u najboljim godinama za golmana. Da su ostali u ligi to bi bilo isključivo njegovom zaslugom, strašan je bio, pogotovo na kraju sezone. Majstor i po u odnosu na trojicu navedenih i to za siću doveden.
i

igor78

pre gotovo 2 godine

Logično i jako dobro pojačanje, vrhunski golman za smešne pare. Ništa dobro nije nastalo preko noći, niti milijarde garantuju uspeh (PSG živi primer).
P

Pancev

pre gotovo 2 godine

Dobar golman odlican izbor Njukastla!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Skromnije resenje od ocekivanog? Poup je bolji golman od svih nabrojanih. Najzasluzniji za rezultate barnlija prethodnih godina. Najbolji engleski golman i medju najbolji golmanima premijer lige. Dovesti ovakvog golmana za taj novac je smesno.

Miki_Rubiroza23

pre gotovo 2 godine

Vrhunski posao.