Komentari na vest

PSV upropastio Ajaks: Skinuo mu krunu posle četiri godine i spremio kartu za Ligu Evrope (VIDEO)

s

sto bi

pre oko 1 godinu

se reklo snajderu je ajaks bio pocetna stanica a tadicu vrhunac karijere dok je snajderu vrhunac bilo finale svetskog osvojena ls i zlatna lopta za koju je pokraden.Itekako je kompetentan vesli da prica i duca da slusa i upija samo..
G

Gosty

pre oko 1 godinu

Tadic najveca prevara na današnjoj utakmici, lik se vukao po terenu ko prebijena mačka. Ne bi me čudilo da ga otjeraju na kraju sezone.
t

trolo

pre oko 1 godinu

Šta, sad nema srbendi da prozivaju Snajdera kako nema pojma?
h

halo

pre oko 1 godinu

Bušan Tadić više ni u Holandiji ne može da budži karijeru, vreme je za neku Arabiju ili MLS da loži naciju kako je otišao da pomaže u napretku fudbala, ne da trpa svoje džepove lovom.
s

splacino

pre oko 1 godinu

Sto ti strucnjace i magu fudbala ne budzis statistiku makar po srbiji...ili se vesto krijes, ne zelis u javnosti da se eksponiras. Ali sudeci po komentaru dupe bi dao da si poznat, posto budzis lajkove...
s

sta se

pre oko 1 godinu

ti pravis bre pametan.Momak nista pogresno nije rekao,ne mora da bude uspesniji od tadica da bi komentarisao.Uostalom fudbal zato i postoji da bi navijaci uzivali i pratili.I da tadic je kanta vec dve godine,budzi se na timovima iz donjeg doma holandskog sampionata koji su u rangu timova iz nase lige.Pa nije valjda zabranjeno psoto je nas da se kaze kad je los sta sad treba da pricam da je bolji od mesija?
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Fejnord i Psv igraju mnogo bolji fudbal od Ajaksa ne moze ni Tadic u Ajaksu sve sam.Cak ni Mesi u prajmu u Barseloni pa je bilo utakmica u kojima se nije video kao i cela ekipa.
T

Tadi(ć)

pre oko 1 godinu

Najjačiii saaaam!
t

tadiccc

pre oko 1 godinu

Vec dve godine budzi statistiku protiv ekselziora rkc-a i venla da se ne lazemo i kazemo realno