Komentari na vest

PSŽ besan zbog Zijeha: Čelsijev pogrešan mejl, ugovori bez potpisa i četiri kobna minuta – ništa od transfera!

đ

đaniii

pre preko 1 godinu

Tek je počela otplata karme za ono što si uradio Halilhodžiću.Ovo odlaženje u Pariz i odrađivanje uzaludnih lekarskih je ništa.Sad sedi i gledaj felixa,mudrika i maduekea kako igraju.Karma nikad nikome nije ostala dužna.
M

Misko123

pre preko 1 godinu

Jedan je Vest Ham..
n

nbgd

pre preko 1 godinu

Da hoce nasli bi resenje, lepo uruce otkaz zijehu,daju mu ciste papire ,on je onda slobodan igrac i moze da potpise za PSG.
n

ne može

pre preko 1 godinu

Mogao bi sad potpisati da su raskinuli ugovor dok je trajao prelazni rok.Sad ne može.To da može prijateljski klubovi bi stalno izlazili jedni drugima u susret i razmenjivali igrače kad im zatrebaju.
Z

Zoii

pre preko 1 godinu

Totalne gluposti! A i da su zakasnili par minuta pustili bi da se transfer zavrsi, koliko puta su pustili po sat vremena vise posle roka zbog ovakvih stvari.
P

Pantela24

pre preko 1 godinu

Koliko su ove price istinite? Ko veruje da u takvom klubu koji posluje na tom nivou, ima vrhunsku administraciju, moze da posalje pogresan mail...Ali stvarno! Sportski pozdrav!
i

izointer32

pre preko 1 godinu

Ajde jednom da pogrese, eto moze da se desi(mada i za to su sanse 1%) ali tri puta da grese xD
n

ne volim ni psz

pre preko 1 godinu

ali celzi postaje retko odvratan klub posle Romana Abramovica, ali retko. upetljala se politika medju njima, dobode nerezonski, bacaju pare na neke nebitne(anonimuse), trener im je kanta koji moze samo brajton da vodi. zelim im sve najgore ove sezone a i u ubuduce. mogli su da ispostuju zijeha a ne da prave budalom lika, kao pogresni papiri, fajlovi itd, pa koga vi zezate, 21. vek je
@

@ne volim ni psz

pre preko 1 godinu

Ti si jedan zavidan zlotvor, a ne fudbalski fan. Podsetiću te na ovaj komentar sledeće sezone.
M

MUFC 23MJ

pre preko 1 godinu

Ma oni svi juce samo brinuli o Enzu ,i ovi koji su zaduzeni za izlazne transfere to sve bilo juce uz telefon zaokupirano mislima o Enzu i kako tu da naprave posao ,mnogo ih zanimao Zijah i da li ce da predje negde ,poslali bez gledanja neki papir i aj cao ,to bre sve opiceno i glavna tema dana je bilo samo kako slomiti Benfiku ,ili je bar morala takva slika da se napravi ,da ispadne da se Benfika lomila i da je saterana uza zid ,da im navijaci ne bi zamerili,jer ne zaboravite da je jedna vazna karika tima otisla pred duele u LŠ koji slede a Benfika je bila prva u grupi ispred PSG i sa velikim ambicijama cekala nokaut fazu ,i sta god neko mislio o Enzu i da li ce mu leci PL ,on je tamo bio vazan i kljucni igrac na sredini terena ,jedan od onih koji je uvek imao medju najvecim ocenama na terenu ,tako da navijaci nemaju nista od toga sto je klub uzeo 120 m ,svakako su ove sezone videli neku sansu a klub bi i na leto uzeo iste pare za Enza ,tako da ovde su samo navijaci ti koji su trenutno razocarani zato kazem mozda je i moralo da izgleda kao da se ceo Celzi ustremio na Benfiku i da niko nista drugo nije radio sem toga i onda jadna Benfika pod pritiskom mocnika Englesko-Americkih nije imala gde
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Kleo i ekipa sto se juce radovala na aparatima...😂😂😂
G

Grm

pre preko 1 godinu

I golub pismonosa bi doneo artije na vreme,ili.....
r

realna prica

pre preko 1 godinu

Sve su mogli da izbegnu da su ga angazovali koji dan ranije. Ne znam sto ee klubovi loze toliko na ppslednje sate prelaznog roka pa jure igrace pod pritiskom
G

Gostica

pre preko 1 godinu

Oh tipični Englezi, setite se De Hee i Reala i faksa koji nije radio hahaha klasika
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Ako je neko bavi transferima u poslenjih 20 godina onda je to Čelzi (pogotovo loan transferi), nema šanse da se ovo bilo slučajno.
n

nanananaan

pre preko 1 godinu

Ahahahaha. Namerno ih izigrali.
G

Gostt2

pre preko 1 godinu

Da izigrali ih i ucinili uslugu psz-u sto im nisu dali da dovedu ovu prevaru od igraca.
G

Gost98

pre preko 1 godinu

Dobro namerno izigrali PSŽ, ali zašto bi to uradili prema Zijehu kad će već izgubiti mesto u timu, dok u PSŽ sad u napadu imaju samo Nejmara Mesija Mbapea i onog Ekitikea, uopste nemaju rotaciju niti ce ovi trojica MNM moci da odmaraju.