PSŽ dobio uslov: Zidan neće da sarađuje sa Leonardom

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.11.21. | 17:36

Na potezu je Al Kelaifi...

U jednom trenutku izgledalo je kao sasvim realna opcija: Maurisio Poketino na Old Traford, a na upražnjeno mesto trenera Pari Sen Žermena Zinedin Zidan. Činjenica da će u narednim danima Mančester Junajted i zvanično preuzeti Nemac Ralf Rangnik znači da su Poketinu vrata Karingtona, ali to opet ne podrazumeva da će Pariz lako odustati od Zizua.

Tako makar piše francuski FootMercato.

Izabrane vesti

Interesovanje Svetaca postoji, baš kao i kontakti koji traju još od početka oktobra, međutim pomenuti izvor tvrdi kako Zidan ima uslov da bi uopšte ušao u pregovore. A taj uslov zove se Leonardo.

Trostruki osvajač Lige šampiona sa Real Madridom navodno ne želi da sarađuje za aktuelnim sportskim direktorom i to ga trenutno udaljava od atraktivnog posla. Zidan nema najbolje mišljenje o Leonardu, želi da se pita o svim sportskim pitanjima, a Brazilac je poznat kao direktor koji mnoge stvari voli da odradi na svoju ruku. U to se najbolje uverio Tomas Tuhel.

U Parizu se nadaju da bi angažmanom Zidana uspeli da privole Kilijana Mbapea da promeni odluku, tačnije da ga jedan od njegovih idola iz detinjstva ubedi da ostane, iako mu ugovor ističe na leto, a Real sve vreme obleće. Iz tog razloga PSŽ-u se i te kako žuri.



tagovi

Zinedin Zidan

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara