Komentari na vest

PSŽ u totalnoj ofanzivi: Za Lukasa Ernandeza 40.000.000 fiksno, čeka se domino efekat u Minhenu

S

Ss4

pre 10 meseci

45 mil za igracq koji je odigrao 7 utakmica oce godine i zadnja 22.11.2022. I prosjek 15 utakmica godisnje cesto nebitnih
R

Robert Lewandowski

pre 10 meseci

Bajern je opljackao Pariz, jos je usao u poslednju godinu ugovora... 😅 Odigrao je nekoliko velikih utakmica na visokom nivou i to je to, nedovoljno za igraca koji je placen 80 miliona. Kod svakog njegovog starta sa ledja sam strahovao da li ce se povrediti, sanse su uvek bile 50-50.
N

Nikolaus86

pre 10 meseci

Ostaće još 18000 godina u psg po ovom ugovoru i tako postati igrač sa najviše nastupa u istoriji kluba

bez_EU4ije

pre 10 meseci

Najstakleniji defanzivac današnjice.

Enzo bg

pre 10 meseci

Jedna od najvecih kradja ovog prelaznog roka je Ernandez za 40m. Toliko je Celzi platio Badiasilea npr, koji nije trecinu dobar kao Ernandez
r

rea

pre 10 meseci

Ernandez odlično odigra svih 10 utakmica godišnje koliko je zdrav - problem su onih 60 koje gleda sa tribina.
@

@Gost

pre 10 meseci

Našao si za koga da se uhvatiš, Badijašil je sjajan talenat i ako nastavi da igra (a dostupniji je od Ernandeza) vredeće još više.
R

Robert Lewandowski

pre 10 meseci

Bajern je opljackao PSZ, uzeo je skoro 50 miliona za igraca koji ima dve jako teske povrede iza sebe i jos mali milion onih sitnih. Lukas je usao u poslednju godinu ugovora, tako da je Bajern odradio brutalan posao. Novac dobijen od Ernandeza Bajern ce dati za Kima koji je bolji i zahvalniji igrac. Lukas ima dosta privatnih problema i konstantno je povredjen, tako da je ovaj transfer veliki rizik za Pariz. Da je imao bar malo savesti, ostao bi da igra u Bajernu za manji ugovor koji mu je ponudjen. Jedan od najgorih transfera Bajerna sigurno, ali je ovom prodajom bar malo to ublazeno.

Enzo bg

pre 10 meseci

Pre svega se zoves Robert Lewandovski, tako da se sva tvoja objektivnost tu zavrsava. 40m je da danasnje uslove mala cena, Bajern nikako nije mogao da prodje dobro obzirom da je placen 85 miliona, a prodat za 60. Dalje, Kim ima 1 dobru sezonu iza sebe, ne znamo kako ce to dalje izgledati, a i opet je placen 20 miliona vise(pola Ernandeza vise). A za ovo “trebalo bi da ostane i smanji ugovor” bih bas zeleo da procitam obrazlozenje
R

Robert Lewandowski

pre 10 meseci

Nik moze svako da izabere po svom licnom izboru, ne znam sto ti to smeta? Hoces li mozda jmbg da ti napisem? Tvoj komentar je proizisao iz nemoci i nedostatka argumenata. Ja sam svoj komentar obrazlozio. Mogu jos jednom da ti objansim zasto je trebao da pristane na manju zaradu. Dosao je za 80 miliona povredjen, cekali smo ga dosta dugo, nakon toga milion sitnih povreda, problemi sa formom, mnogo privatnih problema... Ali je klub uvek bio uz njega. Sada nakon druge jako teske povrede, opet je dobio podrsku od kluba i bio mu je ponudjen nov ugovor. Ukoliko smatras da se oduzio klubu na ukazano poverenje, onda ti svaka cast... Sto se tice Kima dace sve od sebe na svakoj utakmici, siguran sam. Ima sve sto je potrebno da bude uspesan u Bajernu.

Enzo bg

pre 10 meseci

Kaze ja ostao bez argumenata, a ja mu napisao sve argumente. Klub pruzio podrsku igracu, svaka cast stvarno! Inace klubovi kad se neko povredi raskidaju odmah ugovor sa igracem i traze novog. Doveli ga povredjenog kazes, pa znali su da je povredjen, sta je tu sporno? Ti si malopre napisao da je Bajern super prosao, ako je tako, onda je Ernandez ucinio uslugu Bajernu. Sve u svemu, ako bude zdrav, Enrandez je liga vise od Kima
H

Hehehehe

pre 10 meseci

Napokon su se dozvali pameti i da pojačaju odbranu, Lukas je top igrač samo da ga povrede zaobidju
B

Brko

pre 10 meseci

Njemu je Bayern valjao jer je osvojio sve moguće u klupskom fudbalu. On Bayernu nije dao mnogo jer nije igrao 2/3 vremena zbog povreda a plaćen je rekordnih 80 miliona eura (isplaćeni su i bonusi zbog pomenutih trofeja). Kad je zdrav, radi se o vrhunskom defanzivcu. Svejedno, on Bayernu neće faliti. Kim Min-Jae uskoro dolazi, obavio je ljekarske preglede u J. Koreji, klauzula je isplaćena. Samo se očekuje njegov dolazak u Minhen i zvanično predstavljanje. Dolazi za približan novac koji je Bayern dobio od Hernandeza(zadnja godina ugovora). Dobro urađeno od strane Bavaraca.
p

pdk

pre 10 meseci

PSG bi bolju stvar uradio npr da dovede njegovog brata na levi bok, uz ova pojacanja i ako ode Mbape jednog razornog spica kao sto je Viktor O. to bi bilo ludilo.
A

Antonioo

pre 10 meseci

Sta ce biti sa Mbapeom? Bez njega, ovaj tim nece proci osminu finala LS i nece uzeti Francusku ligu...
p

pdk

pre 10 meseci

Druze, da su pametni prodaju Mbpaea dovedu B. Silvu i Osimena jaci bi tri puta bili. Tako da ne lupaj gluposti. Jeste decko dobar, ali je toksican i vise im stete nego koristi od njegovih golova.
@

@pdk

pre 10 meseci

Свјесно су учинили Мбапеа таквим. Само погледај шта су му све дали само да одтане код њих. Сад морају да сносе последице тога.