Puče regionalna bomba - Dinamo oborio transfer-rekord!

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.01.22. | 11:29

Na Maksimir stiže Martin Oheda...

Navikli smo od komšija iz Zagreba da pomeraju granice. Tako je na mnogim poljima godinama unazad. Tako je i ove zime. Dinamo će prvih dana nove godine nadmašiti sopstveni rekord kada je u pitanju izdvojeni novac za jedno pojačanje. Najavu smo imali pre nekoliko dana - govorilo se, doduše, o jednom mladom, talentovanom igraču - da bi ovog jutra stigla potvrda sa stranica Sportskih novosti: Novi igrač Dinama uskoro će i zvanično postati levo krilo Godoj Kruza Martin Oheda (23).

Visina obeštećenja za Argentinca iznosiće 5.300.000 evra!

Izabrane vesti

Na ovaj način Oheda postaje najskuplji igrač u istoriji zagrebačkih Modrih, pošto je prethodni ulazni transfer-rekord držao Marko Rog. Njega je Zdravko Mamić još 2015. platio Slitu okruglo 5.000.000.

"Sve je rešeno, pali su svi mogući dogovori između igrača i Dinama, skopljen je i dogovor hrvatskog prvaka s Ohedinim klubom. Ostaje još samo potpis na ugovor na višegodišnji. A dok se to ne dogodi, moramo napisati da je transfer završen 99 odsto. Onaj “jedan odsto” je samo formalnost. Modri su uspeli da smanje početnu cenu koja je iznosila 6.000.000", stoji u tekstu hrvatskog lista.

Podsetimo, Dinamo je u smiraj 2021. završio još jedan veliki posao, kupio je najboljeg igrača svog najvećeg rivala u borbi za titulu - Petra Bočkaja. Taj posao koštao je Zagrepčane nešto više od 2.000.000 evra.

Kada govorimo o Martinu Ohedi on je ove sezone odigrao 23 meča za Godoj, postigao je 12 i namestio tri gola.


tagovi

Zimski prelazni rok 2022Martin Oheda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara