Komentari na vest

Pui Patrisio: Čekaju nas još dva finala; Santos: Odluka protiv Srbije

H

H.U.D.

pre preko 2 godine

"Pui", spas za sve nas (Portugalce)
P

Pozdrav iz Irske

pre preko 2 godine

Irska ima najslabiji tim u zadnjih nekoliko godina, ljudi su generalno manje zainteresovani za reprezentativni i domaći fudbal nego pre, nema više igrača koji iskaču kvalitetom, mnogo više prate i navijaju za timove iz engleske Premijer Lige. Keltski timski sportovi, irski fudbal i hurling popularniji su od fudbala. Irci neće sigurno imati isti žar i motivaciju kao što su imali na početku kvalifikacija u Portugaliji, nasuprot Portugalcima. Ronaldo i drugovi sigurno pobeđuju.
D

DakaCz

pre preko 2 godine

Tamo u Irskoj necete da pobedite.Piksi ce vas napasti i uz malo srece Srbija moze direktno na Mundijal.Taman da joj se vrate 2 nesretno ispustena boda iz Irske pred kraj utakmice sa onim cirkus autogolom koji se vidja jednom u 200 godina!
l

lol12

pre preko 2 godine

Portugal ako bude odigrao oba puta nereseno prvi je a ne verujem da Irska moze da ih dobije.Ogromna je razlika u klasi.Tako da iskljucivo u sebe moramo da se uzdamo.90 je minuta,oni imaju vise toga da izgube od nas,imace vise bodova,domaci teren,vece zvezde...Bez pritiska daj sve od sebe i neka igraju kao u drugom poluvremenu u Beogradu protiv Portugala.