Komentari na vest

Pukli pregovori Dibale i Juventusa

B

BezLjutnje

pre oko 3 godine

covjek gori ljudi ga drze na klupi godinama kakav smijesan klub je ovaj juve ili kupuje tekme ili prodaje krive igrace sto je sljedeci jos ce benevento bit glavni u torinu
K

Kme

pre oko 3 godine

Cak bi i mogla trampa grizman dybala..ovaj se malo digao..Budemo vidjeli
J

Juve 1982

pre oko 3 godine

Nikakva šteta ako ode. Očekivao sam više od njega, a on je jednu od sezona odigrao loše i zbog ljubavnih problema... Kad se samo sjetim da su ga u početku poredili s Del Pijerom... Tuga, ADP je svoju prvu sezonu u Juveu kao tinejdžer odigrao bolje nego Dibala ijednu, a onda i Roberta Bađa izbacio iz startnih 11. Dibala ne može da podnese pritisak u kojem se očekivalo da u Juventusu bude novi ADP, a u repki Argentine novi Messi. Daleko je on od toga. A zna tražiti 12 miliona po sezoni. Zna se da mu to Agnelli neće dati. Razlaz je najbolji za obje strane.
R

Republika Srpska 2

pre oko 3 godine

Konačno!Nadam se da odlazi.Čovjek koji je vječiti talenat, nikada veliki igrač.Bez konstanstnosti u igri, nikada nije pravio razliku u Juveu, a već je predugo u klubu.Možda će negdje drugdje eksplodirati.Juve da proda njega i vrati Marotu i dovede Milika i Ikardija, bio bi puno ozbiljniji naprijed.Molim bez komentara tipa Dibala je tata za Ikardija.Dibala jednostavno ne postiže puno golova i ne pravi višak i razliku u igri.Ikardi je nemilice trpao u Italiji.
o

opa Miki

pre oko 3 godine

Mislim da treba da nadju nacin da ga zadrze. I nek nadju vise nekog krstenog CF-a...
C

Cz

pre oko 3 godine

E sad ce mrkela da se pokaze. Me dovede li ovoga bolje neka daje ostavku

Ozbiljan korisnik

pre oko 3 godine

Mislim da ce na kraju naci dogovor (ili se bar nadam) ono kao razlika je u 2 miliona nije velika razlika jos ako se otarase Ronalda mislim da ne bi bio problem da mu plate 12 mil jer boljeg na toj poziciji nece naci, a plus je on tu dugo. Ako ode vidim ga u Barci ili PSG.
G

GGGncddd

pre oko 3 godine

come to Arsenal bro <3