Komentari na vest

Pusti Deklana Rajsa, vidi šta radi Trosar: Arsenal slomio Barsu na vašaru golova u Los Anđelesu

G

Gost99

pre 10 meseci

Ovo prijataljske i nisu bas neko merilo.Arsenalu je ovo peta utakmica,dok je Barseloni prva.Oni su prve dve utakmice remizirali protiv Votforda i Nurnberga dok su se uigrali.Jos Barselona igrala u B sastavu
G

Gostovar

pre 10 meseci

Koliko god se pravdali nije to vise ona Barcelona od pre 10- 15 godina niti je ovo vise onaj Wengerov Arsenal koji je bio redovna musterija... Trenutni Arsenal je kvalitetniji od trenutne Barcelona i jedini igrac i pozicija gdje je Barsa u prednosti je Levandovski. Ostalo sve ide na stranu Topdzija zato i ova 5ca ne iznenadjuje...
g

gr8

pre 10 meseci

Slazem se,zato i Arsenal ima najvredniji tim na svetu po transfermarketu. Previse kvaliteta tu ima,a svi mladi.
G

Gost99

pre 10 meseci

@Gostovar glupost je porediti tim koji je odigrao zadnju utakmicu pre skoro 2 meseca sa timom koji je vec uigran jer vec ima 5 odigranih utakmica.Arsenal izasao na teren sa 10/11 startera a Barselona igrala sa kombinovanim sastavom.Ove prijateljske nisu nikakvo merilo.
1

14

pre 10 meseci

Cepaj Arsenale moj!
v

vldblk9a

pre 10 meseci

Mec je kasnio jer se Autobus sa Arsenalovim igracima "zaglavio" u saobracaju. Inace Arsenal ako zeli biti konkurenran citavu sezonu, da nemaju padove kao proteklih godina poslednja 2 meseca, a pogotvo sto jos igraju LS jednostavno moraju da pazare nekog ozbiljnog igraca koji moze da menja Edegora, spica jer Enketja stvarno nije taj nivo, ja bi dodao cak i stopera i desno krilo. I da se konacno oslobode Holdinga, jer dok je on na klupi i postoji sansa da udje u igru to ne moze da izadje na dobro.
A

Arsenal u krvi

pre 10 meseci

Stopera imaji i previse, spica imaju malog Baloguna (mada cenim da ce ozbiljnu lovu da ga prodaju) . Haverc moze menjatu Edegora. Prvo treba da se ratosiljaku Sedrika, Holdinga, Tirnija, Baloguna, Nketije, Elnenija, Zorzinja. Ima tu 6,7 polovnjaka. Uzmu 100 mil i dovedu jos 2 dobra igraca( spica i sredinu)
2

212

pre 10 meseci

Barsa u 2 delu sa b timom pogadjala stative i precke
g

gr8

pre 10 meseci

Bez Rajsa,Zincenka i Martinelija...promasen penal i 2-3 mrtve sanse + 5 datih golova.Imace Siti velike probleme u PL,iako je mozda i dalje jaci od Arsenala. Ostali svetlosnim godinama daleko. Arsenal deluje zaista mocno.
2

212

pre 10 meseci

2-2 poluvreme ostala 3 data gola b ekipi barse u 2 poluvremenu koju je xavi izveo ako im to znaci puno
G

Gost300

pre 10 meseci

Pa dobro ako je uveo u 2.pol.rezerve,sto nije Barsa u prvom napravila razliku ako je bolja u punom sastavu?
g

gr8

pre 10 meseci

Da,da...Barcina 2 gola za 2:2 prvo poluvreme puka sreca i odbijanje lopte,bez suta i sanse,u drugo pol ulaskom Fatija i Dembelea su i stvorili po nesto,mada daleko manje od Arsenala...u prvom Arsenal dao 2 ,promasio penal i 3 mrtve sanse...realan rezultat 5:2 poluvreme.
9

988

pre 10 meseci

Arsenalu 5 pripremna utakmica barsi prva jos imali svi igraci barse stomacni virus dan pred mec rezultat ne oslikava nista
G

Gost300

pre 10 meseci

Jbg.kad Arsenal izgubi od UTD onda je tragedija,a kad Arsenal pobijedi Barselonu onda je njima prva,kao da nisu imali ni jedan trening i kao da nisu profesionalci...

voxi

pre 10 meseci

arsenal ce biti jedina konkurencija sitiju za titulu,kao i prosle sezone
S

Stelt

pre 10 meseci

Ja koliko sam ispratio Rajs nije bio uopšte u protokolu za ovaj meč. Nije ga bilo ni na klupi. Ne znam iz kog razloga.
D

Djape45

pre 10 meseci

Sta rade od fudbala, prijateljski mec Real Barsa, samo pare da se uzmu

1902

pre 10 meseci

Ovaj vecno drugi klub po velicini iz Spanije se vec poceo brukat na pripremama :)))))))
И

И

pre 10 meseci

Јесте пријатељска, али ови бекови Барсе што су данас играли су трагедија. Дест и посебно Алонсо. Сваки пут су их Тросар и Сака предриблали као чуњеве, Алонса је Сака 3 пута изврнуо на леђа.