Rad još čeka Radulovića

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.02.21. | 15:17

Zvezda se pita: da igra Superligu, ili za omladince, jer u Grafičar neće...

Rad nije odustao od Andrije Radulovića. Do kraja prelaznog roka u Srbiji ostalo je još nešto više od 24 sata, što će reći da superligaš sa Banjice ima baš toliko vremena da ubedi crveno-bele da bi za krilnog napadača bilo najbolje da u narednih šest meseci igra superligaški fudbal.

Kako navodi Arena sport, Crvena zvezda je imala ideju da Radulovića pošalje u Grafičar. U dogovoru sa porodicom i ljudima koji brinu o njegovoj karijeri, Andrija je odbio takvu mogućnost, zbog čega je prekomandovan među omladince. Tu je Rad video svoju šansu i krenuo još odlučnije po talentovano krilo. Dosta vremena prošlo je od tada, a pat pozicija (igrač hoće u superligaški klub, Zvezda ne odustaje od slanja na Topčidersku zvezdu) nije razrešena. Na Banjici ipak ne odustaju.

Izabrane vesti

"Rad i dalje želi Andriju Radulovića. Smatram da je on jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera i da bi nam mnogo značio u nastavku sezone. Čekamo odluku ljudi iz Crvene zvezde i nadamo se pozitivnom ishodu. Rad je dobra sredina za razvoj mladih igrača i verujem da bi dolaskom Radulovića i on kao igrač i Rad kao klub imali korist", poručio je sportski direktor Rada Miloš Trifunović.

Andrija Radulović licenciran je kao igrač Crvene zvezde za proleće, nalazi se čak i na spisku za Ligu Evrope, ali teško je očekivati da bi u žestokoj konkurenciji kakva trenutno jeste na Marakani mogao da dobije ozbiljnu šansu.

Za razliku od Radulovića odlazak na pozajmicu u Grafičar prihvatili su Nikola Stanković i Marko Lazetić, talentovani dvojac koji je prošao pripreme sa prvim timom. Stanković je i tokom jeseni nosio dres Grafičara i na devet mečeva postigao gol uz dve zabeležene asistencije, dok je Lazetić nastupao za omladince Crvene zvezde i na sedam mečeva postigao dva pogotka. A stigao je i da debituje za seniorski tim i postane sedmi najmlađi fudbaler koji je obukao crveno-beli dres na zvaničnoj utakmici.


tagovi

Andrija Radulović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara