(©MN Press)
(©MN Press)

Radi Partizanova škola: Savršen test protiv Teleoptika, Stanojević na delu video dvojicu 16-godišnjaka

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.02.21. | 18:26

Stanojević može biti zadovoljan viđenim u prijateljskom meču – 2:0

Fudbaleri Partizana slobodno vreme do utakmice sa Novim Pazarom nisu popunili samo treninzima. Crno-beli su danas odigrali prijateljski meč sa Teleoptikom kako bi igrači koji su bili u drugom planu protiv kruševačkog Napretka dobili priliku da se nametnu Aleksandru Stanojeviću i održe tonus. Trener crno-belih pružio je šansu igračima koji se vraćaju iz povreda i tek treba da uhvate zalet, ali i najtalentovanijim momcima iz akademije, označenim kao nosiocima igre tima iz Humske u narednim godinama. Partizan su do trijumfa golovima vodili dvojica 16-godišnjaka: Mihajlo Petković i Vanja Vlahović.

Parni valjak je na startu prolećnog delu šampionata bio uverljiv protiv Napretka (3:0), nagovestili su crno-beli bolja izdanja, a protiv Teleoptika igrači iz drugog plana nisu razočarali. Mihajlo Petković i Vanja Vlahović su ulaskom razdrmali crno-bele, doneli potrebnu prodornost, ali i golove.

Izabrane vesti

Poznato je da Partizanova škola godinama važi za jednu od najboljih u Evropi, a samo u ovom veku izbacila je podužu listu igrača za najveću fudbalsku scenu. Strahinja Pavlović i Filip Stevanović su poslednji u nizu koji su Partizanu doneli ozbiljnu zaradu, a kupcima najkvalitetnije talente spremne za dalju obradu i nadograđivanje... Možda će sledeći biti upravo Petković i Vlahović.

Aleksandar Stanojević je u prvom poluvremenu na teren izveo Popovića, Uroševića, Ostojića, Purića, Živkovića, Pavlovića, Smiljanića, Stojkovića, Čolića, Terzića i Štulića, dok su u nastavku u igri ostali samo golman Popović, Ostojić i Smiljanić. Uz njih trojicu zaigrali su Lutovac, Đorđević, Brežančić, Pavlović, Baždar, Milovanović i strelci Petković i Vlahović.

Albert Nađ je promenio svih 11 koji su počeli meč. Slavković, Simunović, Đurković, Subotić, Minić, Momčilović, Blagojević, Knežević, Dragić, Marković i Adamović bili su starteri, a u drugih 45 minuta igrali su Kašić, Krstić, Obradović, Todorović, Stojčevski, Jevtić, Pelemiš, Trobok, Mugoša, Lekić i Stakić.



tagovi

FK PartizanAleksandar StanojevićTeleoptik

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara