(Star sport)
(Star sport)

Radnički traži hitan sastanak sa čelnicima FSS, ali da prisustvuje i Santrač

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.03.24. | 14:41

Nišlije žele institucionalno rešenje gorućeg problema

Bi večiti debi, i to derbi za pamćenje, ali dok su se još sumirali utisci nakon onoga što su prikazala dva naša najbolja tima, u Pančevu su ekipe koje se bore za opstanak odigrale utakmicu koja je podigla još veću prašinu.

Železničar je pobedio Radnički sa 3:2, gosti su imali mnogo primedbi na suđenje Jovana Šegrta, koje su artikulisane kroz izjavu odlazećeg trenera Nikole Trajkovića odmah posle meča. Najsporniji je – ako tu uopšte ima ičeg spornog, jer delovalo je da je u pitanju očigledan prekršaj Pavlova nad golmanom Vasiljevićem – izjednačujući, drugi gol domaćeg tima. Ali, problem je bio opšti kriterijum u drugom poluvremenu, koji je potpuno sasekao svaki pokušaj Nišlija da igraju fudbal.

Izabrane vesti

U klubu sa Čaira nam je rečeno da ovog puta ne žele da se zvanično oglašavaju u medijima, već da problem pokušaju da reše – institucionalno. U tom kontekstu, na adresu Fudbalskog saveza Srbije poslat je dopis, u koji smo imali uvid, sa pozivom na hitan sastanak predsedniku Draganu Džajiću, potpredsedniku Branislavu Nedimoviću i generalnom sekretaru Jovanu Šurbatoviću.

Radnički zahteva hitan sastanak sa čelnicima FSS, povod je „pronalaženje načina za razrešenje problema koji su se stvorili dešavanjima na poslednjoj i prethodnim utakmicama koje je Radnički odigrao“, a za koje u niškom klubu smatraju da nikome ne idu u prilog. Uz dodatni zahtev, da sastanku obavezno prisustvuje Dejan Santrač, predsednik Sudijske komisije. I da odgovor dobiju u roku od 24 časa.

Ostaje da vidimo da li će ga dobiti...


tagovi

Radnički NišMozzart Bet SuperligaSudijska komisija FSSDejan Santrač

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara