Nikola Štulić i Lazar Pavlović (© Star sport)
Nikola Štulić i Lazar Pavlović (© Star sport)

Radnički zvao Partizan za Štulića

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.07.21. | 14:14

Crno-beli, zasad, ne puštaju mladog napadača

Povratak Rikarda Gomeša sa Bliskog istoka i najavljen angažman još jednog napadača, kombinovan za promocijom dvojice talenata iz omladinske škole doveo je do prekomponovanja ofanzivne linije Partizana. U sadašnjem odnosu snaga Nikola Štulić bi računao manje minuta nego prethodne sezone, zbog čega u Humskoj 1 razmišljaju da mladog centarfora pošalju na pozajmicu.

Ideja se rodila na početku priprema, a sazrela po povratku ekipe iz Slovenije. Iako je Štulić bio silno motivisan da ubedi stručni štab da zaslužuje mesto u kadru, momku iz Sremske Mitrovice predočeno je da bi za njegov razvoj korisno bilo da potraži drugu sredinu. Ne trajno, već privremenoo, da se raspuca u nekom drugom klubu i tako rezerviše povratnu kartu za Topčidersko brdo.

Izabrane vesti

Pogotovo što je zaključak sportskog sektora kako su u ovom trenutku, od mlađih snaga, za korak u prednosti Marko Milovanović (18), prvi strelac tokom pripremnog perioda i Samed Baždar (17).

„Nikola Štulić bi trebalo da ide negde na pozajmicu, jer se Marko Milovanović izborio za šansu i trenutno ima prednost. Samed Baždar i Mateja Đorđević će ostati sa nama i to je stav oko trojice omladinaca koji će biti tu. Za Luku Subotića bi bilo dobro da ide negde u seniorsku konkurenciju, da napreduje”, preneo je trener Aleksandar Stanojević.

I, prvi klub za Nikolu Štulića se već javio. U pitanju je Radnički iz Niša, čiji je prvi čovek Ivica Tončev kontaktirao čelnike Partizana sa idejom da angažuje centarfora. Razumljivo, ako se zna da je na Čair ovog leta stigao samo Miljan Škrbič iz mostarskog Zrinjskog, sa pozajmice iz Dubočice se vratio 19-godišnji Nenad Kačar, a zimus je potpisao Mladen Kovačević. Još jedan špic je svakako potreban treneru Aleksandru Stankoviću, međutim...

Predlog Nišlija crno-beli su odbili. Da li zbog toga što smatraju da bi Štuliću pogodovala neka druga destinacija ili što sam mladi reprezentativac ne vidi sebe na Čairu, nije toliko ni važno. Vremena svakako ima, prelazni rok u Srbiji traje još skoro dva meseca. A Štulićev ugovor sa Partizanom do juna 2024, što znači da i posle predloženog kaljenja ima vremena da se dokaže u Humskoj.


tagovi

FK PartizanNikola Štulić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara