Komentari na vest

Radničkom penali postaju noćna mora, Mladost dobila poklon u nadoknadi

B

Bolje od Guče

pre preko 1 godinu

Nema loše tekme pred 20 000 gledalaca - kao juče u Lučanima.
P

PartizaniTirana

pre preko 1 godinu

Ti gledaj albanski Partizan iz Tirane.
Г

Гост 1914

pre preko 1 godinu

Каква брутална крађа,па овај судија ради шта хоће,може ли му неко рећи да иде више из фудбала,тако је Воши против Спартака превидео два пенала,тада му није падало на памет да гледа спорне ситуције јер је тај дан дошао у Нови Сад баш да ојади Вошу-МАРШ БРЕ ВИШЕ ИЗ СРПСКОГ ФУДБАЛА,НЕ ЖЕЛИМ НИ ИМЕ ДА МУ СПОЈЕНЕМ.....
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Realno i treba im izbiti svaku mogućnost da se dočepaju Evrope. To što var reaguje ne znači odluke moraju da se menjaju.
G

Gost2

pre preko 1 godinu

Uprava napolje
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

citam komentar gde lik kaze' posle suta lopta isla u gol' pitam se da li je gledao isto sta i mi. Pa ni trener njihov na treningu im ne bi svirao. Simovic nije sudija
D

Dukak

pre preko 1 godinu

Penal je kazna za nonsalantnost Save Petrova,umesto da lagano ubaci loptu u mrezu,on hoce petom.
S

Spiritus movens

pre preko 1 godinu

Radnicki zaista igra dopadljivo u napadu, ali su u odbrani ranjivi. Prvih deset minuta su mogli postici nekoliko golova, nakono cega se Mladost izdigla i uspostavila terensku ravnotezu. U nastavku Radnicki bolji ali su se poslednjih petnaestak minuta potpuno povukli. Penal za Mladost prestrogo dosudjen, tim pre sto su vec imali jedan kazneni udarac pre toga. Fudbaleri Mladosti su olako padali u sesnaestercu Radnickog citavo drugo poluvreme, i po meni Radnicki je i u ovoj utakmici ostecen za 2 boda isto kao protiv Partizana.
G

GostLazar

pre preko 1 godinu

Ovaj Gordic pod hitno da se osisa, lici na pudlicu
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Bez zezancije, kao da se trudi da bude ružan.
G

Ghost441

pre preko 1 godinu

Sivicu jel opet Mladjovic kriv?
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Iz nekog samo meni znanog razloga sam odgledao utakmicu. Radnicki bio bolji, koliko-toliko. Zasluzio pobedu. Simovic je katastrofalan sudija. Tip sudije koji svaka dva minuta prekida utakmicu da se objasnjava sa nekim sa klupe iili igracima da se ne povlace kod kornera (sto oni jos vise rade kad pusti igru konacno). Covek treba da se pridruzi Grujicu u penziji. Drugi penal jedino ako nije video neko gazenje Ajdara na Gordicu.
c

carapan

pre preko 1 godinu

Debeli ima vise penala od svih zajedno......
s

s ns

pre preko 1 godinu

haha e moj dopisniče iz niša.... citiram... ostaje nejasno šta je to sudiju simovića nateralo da napucanu loptu iz blizine okarakteriše kao penal??? pa možda što je lopta išla u gol i pogodila igrača u ruku ušesnaest metara, evo ne znam, ti si strucnjak pa nam pojasni.
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

"Lopta išla u gol", ovo što si ti napisao ne bi potpisao ni trener Mladosti. Situacija je bila na samoj ivici šesnaesterca, lopta je i ovako i onako išla u nebo, a kod ovako bliskog napucavanja, ni čovek bajbržeg refleksa ne bi reagovao i sklonio ruku. Inače ovo ide na dušu sudijama iz var sobe, jer Simović posle njihove sugestije nije imao puno manevarskig prostora. Ovo se inače ne bi u bilo kojoj iole ozbiljnoj ligi sviralo.
r

rale NS

pre preko 1 godinu

mladost slaba radnicki ocigledno bez pola igraca . radnicki ima nekoliko bas dobrih igraca pogotovo u napadu. nesmotrenost i par puta sebicnost igraca su im upropastili cistu pobedu . podrska Sivicu.
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

Za ono napucavanje u ruku sa jedva metar rastojanja, na ivici šesnaesterca i dosuđivanje penala u 92 minutu, drumsko razbojništvo je dečija igra.
A

AcaM

pre preko 1 godinu

Sada će opet razni stručnjaci na TV-u da komentarišu kako je Radnički oštećen, Radnički od toga neće imati ništa, i idemo dalje do naredne utakmice i jos dva dosudjena penala ispred gola Radničkog. Klub koji ovo prvenstvo započinje svaku utakmicu sa dva gola u svojoj mreži.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Remijem glavnih rivala u borbi za opstanak najviše je profitirao Partizan.