Komentari na vest

Radojičić: Neki drugi klub bih odbio u ovakvoj situaciji, ali ne i Vojvodinu

N

Ne bih da vređam

pre oko 2 godine

Sezonu je počeo u Kolubari, pa bio u Pazaru, ostvario 2 pobede i 7 nerešenih, 3 poraza. Obe ekipe posle njega progledale. Ovo mu je treći klub u sezoni.... Kad je Voša na njega spala, on da je vadi, e jadna li je... Vidakov im najbolji igrač druge lige igra na pozajmici, a oni dovode ono kljuse Matića... Zato su i tu gde jesu. Veoma neozbiljan klub
V

Voša ns

pre oko 2 godine

Pokušao si da budes informisan a nisi, Kolubaru nije vodio ni jednu utakmicu smenjen je pre prvenstva u ponedeljak dosao u utorak otisao, u Pazaru je bio i za tvoju informaciju procentualno ima vise bodova od ostalih trenera koji su vodili ili vode taj klub!! Da li je Voša trebala da dovede boljeg to se slazem ali da li je mogla e to nije, znam se da ce raditi najbolje sto zna i jos vise verujem da ce mu mnogo pomoci Krtolica i Vasiljević.
P

Postic

pre oko 2 godine

Djordjevic je najvece razocarenje ove sezone, imas krila Simica ,Vukadinovica,Kabic,Neskovic ,Zukic ,na sredini Busnica í Topica ,napad su vratili iskusnog Matica uz Covica Golmana Rockov í Simic imas í Novevski ,jeste fali play mozda stranac neki ali kad nemas to onda 4—4—2 Rockov,Devetak _Stevanovic _Kopitovic _Lazarevic .Topic í Busnic u sredini Simic_Vukadinovic í napad Covic í Matic ako nmz biti treci
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

druze odbrambeni igrac da je imao kreativnost ne bi bio odbrambeni ...koga on da uci napadacki fudbal
L

Limanac

pre oko 2 godine

Na leto stize Dule Djordjevic trener, napadac Milovanovic, Djordje Gordic, Filip Antonijevic I mozda Tufegdzic.
V

Voša ns

pre oko 2 godine

Nije tačno! Svi nabrojani idu u Kabel, Snajper krece ispocetka iz 3.lige ka super ligi, jos tamo idu Čović, Vukadinović i Kabic mozda oba Simica zapelo je oko visine plate i dolaze im 2 igraca iz inostranstva nasi povratnici!!!
b

blago vama

pre oko 2 godine

tu kod vas uvek neko stize
L

Lemmy

pre oko 2 godine

Neki drugi klub te ne bi zvao da je u normalnoj situaciji🔱
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

za par meseci citamo "povratak Djordjevica"

Norwegianviking

pre oko 2 godine

Kad voli klub i veliki navijac tog kluba bice dobro. :) Srecno
B

Box

pre oko 2 godine

Pa koje crno mesto uspeha, nema ni U od uspeha vec preko 30 godina
K

Kiki021

pre oko 2 godine

Dobar trener, covek i Slaninar!
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Vratio si se u klub koji je, generalno, neuspešan, što je velika sramota! Klub koji treba da bude treći u Srbiji, da svake sezone igra Evropu, da prodaje igrače do 10 miliona evra, koji ima infrastrukturu za pravu Akademiju, koji ima pravo blago u Omladinskoj školi, koji treba da ima pravu skauting službu, koji treba da bude organizacijsko-tehnicki na visem nivou, sveden je iskljucivo NESPOSOBNIM upravama na nivo kluba lokalnog značaja! Nije toliko ni lopovluk u pitanju, koliko nedostatak volje, vizije i znanja! Uozbiljite se! Gubite vreme, igrače, novac!
L

Lolz

pre oko 2 godine

Da li si realan sa ovim: volje i znanja? Vojvodina ne treba da "bude treća" već liga mora da se napravi tako da se privatizuju svi tumori ove države pa da se lepo takmiči. Samim tim kako vlast diktira uprave, tako ti je i volja i znanje limitirano.