Komentari na vest

Rajola o Pogbi u Juventusu, De Lihtu, Donarumi i Romanjoliju: Decembar je mesec snova

P

Pantela24

pre preko 2 godine

De light je sve osim svetska klasa... Mislim da Realu ne treba Mbape jer ce ugusiti Vinicijusa...Realu treba zamena za Benzemu, devetka, golgeter, Haland! A posebno su kriticni u vezi gde bez Modrica nema ko da nosi igru. Nazad takođe desni bek i stoper. Sportski pozdrav!
H

Haha

pre preko 2 godine

Pogledaj samo komentare..Dok je bio siguran u Mancester svi ga pljuvali Pogba ovakav Pogba onakav..sad kad je slobodan na leto svi ga hoce u svoj tim...
g

ghost11

pre preko 2 godine

Juventus treba da dovede Pogbu na leto kao slobodnog igrača, kao i Vlahovića za nekih 60-70 miliona godinu dana pred istake ugovora. Rešiti se balvana poput Remzija, Rabiota, Bentakura, Morate, Kuluševskog, Bernandeskog da se rastereti budžet.
I

Inter

pre preko 2 godine

Od kojih para da to urade? Pogbina plata je visoka za italijanske uslove. Cak i ovakva plata kao MU je visoka, a kad dolazi kao slobodan igrac, ako zeli moze da zahtev i vise, a to mu samo par klubova moze ponuditi, a u Italiji niko. Osim ako on ne pristane da se zrtvuje i enormno smanji potrazivanja. A ove sto si nabrojao da treba da se rese, lakse je reci nego uraditi. Svi ovi igraci su u silaznoj putanji forme, Remzi i Rabio imaju previsoke plate, a u Juventusu nisu pokazali kvalitet za koje ih Juventus placa. Morata jos nije Juventusov, ako ga ne kupe pukli su 20m u prazno, a ako hoce da ga kupe moraju jos 35m da dodaju. Bentakur je teski panj, Bernardeski je igrac kome istice ugovor na leto, tako da tu zarada otpada. Kulusevski je takodje u padu, ali donekle bi se za njega jos i nesto moglo izvuci. Ovo bi jos i moglo bez problema da se odradi pre neke 2 godine, ali u ovim uslovima u Italiji bas tesko.
G

Gost007

pre preko 2 godine

Zato ste stu gde i jeste,kad sve hocete za mufte.
I

Inter

pre preko 2 godine

Gost007@ po meni je to umece dovesti dobrog, a slobodnog igraca. Ne volim Juventus, ali dok je Marota bio tamo radio je vrhunske transfere za 0. Otprilike lose poslovanje Juventusa krece sa odlaskom Marote, doveli su neke slobodne igrace, dali im ogromne plate, a ti igraci nisu doneli nista. Sada ih niko nece, tj. neko bi ih i uzeo, ali niko nece tim igracima da da toliku platu, a ni igraci ne zele bas da se odreknu slinih miliona koji im sleduju po ugovoru. Zato su i ti slobodni igraci mac sa dve ostrice, ako se igrac ne pokaze dobro, ima veliku platu, a ne doprinosi timu, a kad hoces da ga prodas, drugi klub mu nece da ponudi slicne uslove i onda klub zapada u problem kako se resiti takvog igraca.
a

ajsereši

pre preko 2 godine

lako je reći rešiti se,aj ih se reši ako si faca imaju platu koju im niko drugi neće dati
E

Exexexe

pre preko 2 godine

nije mi jasno zasto bi se pogba vratio u juventus eto ako neko moze da pokusa da me ubedi nekim argumentima? taj klub je toliko propao... da ja ne pamtim ovoliko los juventus iskreno. na -14 bodova od lidera ej! a pritom je pogba odavno izjavio da je spreman za nesto novo u karijeri, a nesto novo sigurno nije juventus u kojem je vec bio 4-5 godina!
š

štajebre

pre preko 2 godine

propao je i pogba znači da su idealni jedni za druge
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Real treba da kupi De Lihta jer im odbrana kriticna, dovedu Pogbu i Mbapea i mirni su, ne moraju da se kolju oko ostalih za Halanda.. Mbape napad, Pogba sredina i stoper De Liht, po jedna svetska klasa u sve 3 linije tima....
K

Kleo

pre preko 2 godine

Kada vidis ovu sliku Pogbe sve ti je jasno, koeficijent inteligencije u minusu.
a

axaxaxaxa

pre preko 2 godine

tebra, IQ mu na nivou sobne temperature xaxaxaxa