Foto: Starsport
Foto: Starsport

Rastanak posle samo dva meseca: Stevanović napustio Napredak

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.12.20. | 20:56

Iskusni strateg izrazio ambiciju da trenerski staž nastavi van Srbije

Goran Plavi Stevanović neće ostati na funkciji šefa stručnog štaba Napretka. Iskusni strateg je izrazio želju da karijeru nastavi van Kruševca i mije produžio ugovor sa superligašem koji ističe sa početkom 2021. godine.

Rukovodstvo Napretka nije skrivalo zatečenost odlukom bivšeg stratega Čukaričkog i Partizana, ali je Stevanoviću poželelo sreću u novim izazovima.

Izabrane vesti

"Zvanično, Goran Stevanović i klub neće nastaviti saradnju na proleće. Ugovor koji ističe šefu na kraju tekuće godine neće biti produžen i time će biti okončan njegov kratki boravak pod Bagdalom. Hvala i srećno u nastavku karijere", navedeno je u zvaničnom saopštenju Kruševljana.

Stevanović, koji je trenerski zanat pekao kao selektor Gane, ali i u klubovima u Grčkoj i Kini, izrazio je ambiciju da trenerskim poslom nastavi da se bavi van granica Srbije.

Na klupi Napretka nekadašnji vezni fudbaler je proveo nešto manje od dva meseca. U klub je stigao 5. oktobra, nakon rastanka Napretka sa Draganom Ivanovićem, a tim pod Bagdalom u tom periodu odigrao je 11 utakmica u kojima je ostvario po četiri pobede i remija uz tri poraza.

Kao kandidat za upražnjeno mesto na klupi pominjao se Milan Đumi Đuričić, ali je rukovodstvo kluba demantovalo takve glasine.



tagovi

Goran Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara