Komentari na vest

Raste tenzija u Bajernu, padaće glave: Stiglo prvo upozorenje, Nagelsman besneo zbog pitanja o Levi

k

komentator

pre preko 1 godinu

Hasane, Hasane a da odeš ti?
F

FM

pre preko 1 godinu

Liverpul tesko bez Sadia, a Sadio tesko bez Liverpula. Liverpul nema igraca svetske klase, eventualno Tijago. Oni su svi radilice kakvih nema na svetu, igraci sistema. Ne postoji ni jedan klub na svetu sa takvim radnim navikama i etikom. Kontam da bi Milner kakav je, trcao barabar sa Mo Farahom. Ko god je otisao iz Liverpula za vreme Klopa, nije se proslavio, jer ih je sve Klop stvorio na njegov kalup. Tako i Sadio… Sadio je odlican igrac, ali… svetska klasa samo u Klopovom sistemu.
B

Brko

pre preko 1 godinu

Ovi navijači Barcelone još uvijek plaču zbog poraza i traže neka opravdanja, kao rasuli su Bayerna ali eto, nije im se dalo. Gospodo, posvetite se Interu, jer ako vam zadnja utakmica sa Bayernom bude odlučivala o prolasku u knock-out fazu, ne ginu vam 3-4 gola u mreži na Camp Nou.
D

Dusseldorf024

pre preko 1 godinu

Stize Tomas Tuhel!
D

Dobar Loš Zao

pre preko 1 godinu

Istina što kaže Nagelsman. Sane dva put izlazi sam pred golmana i ne dadne gol. Ali i igrači ne igraju sa žarom, nema agresivnosti. Razloga je svjetsko prvenstvo. Pogledajte Pavarda, Hernandeza i Comana. Oni su se povrijedili i u mislima su svim igračima. Možda se neko ne oporavi pred SP. Onda dođe vijest o Reus-u, i to će ostaviti traga na psihu. Bitno je prebroditi ovaj period do januara, mislim da će onda Bayern da melje kao u prvih par utakmica. Jedino mi nije jasno zašto Gravenberh ne igra
J

Jazz

pre preko 1 godinu

Maksimalan br bodova u L.Š, za sad beznačajna mala kriza u ligi koja je loša samo iz razloga jer odstupa od nekog standardna Bayerna u poslednjoj eri nije bog zna kakva drama, potpuno je prirodno da ekipe imaju svoje cikluse padova i dizanje forme, igra se na svake 3 dana, sa malom pauzom na ljeto zbog S.P gdje igrači nisu odmorni za očekivati je da i veliki Bayern trpi posledice, potpuno prirodno, nije fudbal video igrica a igrači su ipak ljudi.
B

B1988K

pre preko 1 godinu

Šteta što nisu doveli Vlahovića, bili bi idealna kombinacija. Samo pitanje da li je to uopšte razmatrano i da li bi Vlahović uopšte htio u Bayern
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Ne znam koji je pravi razlog zašto je otišao po meni najbolji trener današnjice Hansi Flik, ali od kako je otišao stvari ne funkcionišu kako treba. Pod Flikom i Hajkensom je Bajern bio mašina kakva nije viđena, a sada i kada pobeđuju nemaju tu dominaciji koju su imali. Problem je po meni trener, a drugi problem je kao što ste napisali nedostatak prave devetke.Isti taj problem je imao i Anćeloti kada je probao da igra sa lažnom devetom dok je Benzema bio povređen. Ta igra sa lažnom devetom koju je Gvardiola lansirao je prevaziđena. Evo čak je i on u Sitiju odustao od toga i doveo Halanda, klasičnu devetku.
R

Romelu

pre preko 1 godinu

Nece Bajern Ronalda u spic, hoce Manea koji to nikada nije igrao. I evo rezultata. Nisu mogli da progutaju sujetu jer ih je Roni trpso gde je stigao. Sta reci. Malo je cudno da klub kao sto je Bajern ne moze naci napadaca godinama. Ok bio je tu Leva, ali dovoditi Cupomotinga je dokaz koliko se lose radi tamo.
a

abrakadabra

pre preko 1 godinu

kapiram da nije do godina trenera, nego do igre bajern je navikao na konstanto mlevlenje protivnika, a nagelsman sa 3-5-2 formacijom ne moze to igrati.... Slazem se sa ostalim komentara greska je u braco i kan sto su ga postavili... Za bajern je trener koji meljle koji samo gleda kako da postigne gol, zato sto oni imaju para i kupe kvalitetne defanzivce koji znaju to da skrpe....

MakaAlianz

pre preko 1 godinu

Koliko komentara od neinformisanih internet strucnjaka.... Igraci bojkotuju trenera. Nije prvi put. To rade uvek kada je trener los... Desavalo se oduvek u Bayernu. Pratite malo.
I

Izvini

pre preko 1 godinu

Braco, nismo te prepoznali! 😉
b

bojkot mozga

pre preko 1 godinu

Nije tebi lako alianz matrixu@
i

ivko svemirko

pre preko 1 godinu

Ti znas go.naru!
g

ghjh

pre preko 1 godinu

Ne zovu ga dzaba FC HOLLYWOOD... Najodvratniji klub na svetu
K

Kiker

pre preko 1 godinu

Glavni krivac je ovaj sto je poceo da upozorava. Tacka
r

roni

pre preko 1 godinu

namestaju utakmice,moraju da budu glasni da bi prikrili prljave radnje i tacka.
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Provalili ih bundesligasi. Samo jak blok pozadi, gol iz kontre i bez ideje su. 100 minuta se vrte kao muve bez glave. Ne secam se kada je Bajern imao 4 uzastopne utakmice bez pobede. Jednom ili dva puta moze da bude slucajno. 4 utakmice znaci da postoji problem. Nagelsman nije trener za Bajern.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Nagelsman nema napadača. I Čelzi je bio u sličnom problemu ali su bar doveli Obamejana,. Bajern nikoga.
x

xaaaa

pre preko 1 godinu

tuhel se sprema sigurno vec xd
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Možda za Surdulicu, pošto za bolje nije.
i

istina

pre preko 1 godinu

problemi haos ovo ono a oni otresli inter i barselonu sa pola gasa, a ligu ce uzeti na kraju sa bar 10 poena ispred drugog
A

Ajde bre

pre preko 1 godinu

Ako si gledao utakmicu protiv Barse onda si video da je Bajern trebao da primi bar 3-4 gola...razbila ih igrom Barselona...ali se retulatat samo računa
К

Краш ЕкСпрес

pre preko 1 godinu

За ову слабу игру и очајне резултате у Бундесу крив је Нагелсман. Али понајвише управа бавараца која га је уопште ангажовала прошле године. Значи Брацо и Кан. Нагелсман је страшан тренерски таленат, има само 35 година али је доста зелен и неискусан за једног таквог гиганта као што је Бајерн! Нон стоп мења позиције појединим играчима, дакле нема јасног система у игри, нема ни оне врхунске тактике и енергије као што је имао рецимо Флик или раније чувени Хајнкес! Првенствено је за ову ситуацију најодговорнији тврдоглави Брацо, јер је између осталог због њега Лева и отишао! А он их је прошле сезоне колико толико и "одржавао" у игри за трофеје, својим многобројним головима и асистенцијама кад су освојили Бундес лигу и дошли до 1/4 финала ЛШ.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Ne lupetaj, Leva je otišao isključivo jer se zasitio.
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Nagelsman je nezreo za Bajern. Jednoga dana možda još uvek nije za Bajern.
N

Nesmajnik

pre preko 1 godinu

Da dovedu Mitrovica ili Vlahovica i Bog da ih vidi
s

samo im

pre preko 1 godinu

oni fale pa da utonu u potpuni prosek
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Mitar bi u Bajernu davao 40 po sezoni, lagano.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Nagelsman najveci trenerski potencijal, doci ce to na svoje. Svakako im treba jedan ozbiljan spic, centarfor, verujem da ga vec traze.
A

Aleksandar1988

pre preko 1 godinu

Neka se jos malo bave Barselonom i njenim dugovanjima kao sto su letos, neka galame jos malo kako ce se Barsa ugasiti. A i ako ih Barsa po igri nije nadigrala u LS onda je bio egal, jer Bajern sigurno nije bio bolji.
i

istina

pre preko 1 godinu

rutinski 2-0
A

Aleksandar1988

pre preko 1 godinu

Rutinski Viljareal :)
Z

Zvezdin cetnik iz Bosne

pre preko 1 godinu

…em ti klub gde vedri I oblaci Braca Saliamidzic
E

Ernest Gulbis

pre preko 1 godinu

Velika je greška što je i postavljen. Ne može on sa 35 godina da ima bilo kakav autoritet u svlačionici u kojoj su igrači što stariji od njega, što istog i sličnog godišta, minus godinu, dve. Pride igračku karijeru je imao nikakvu, a trenerska je vrlo skromna, neko će reći digao je Hofenhajm, Lajpcig, jeste, ali trofeja 0. A treba da komanduje Milerom koji ima nekoliko Ligi Šampiona, titulu prvaka sveta itd... Ili Nojerom ili da ne nabrajam. Jednostavno ne ide. Ni Nika Kovač se nije mogao nametnuti u svlačionici a ne Nagelsman. Njima treba ili trener tipa Flick i slično ili da momentalno oteraju ove starije i ekipu napune mladim igračima od 20 godina kojima bi Nagelsman bio neki autoritet, a to je onda opet pitanje, kakav će rezultat to doneti + da li će Nagelsman biti sposoban da iznese tu generaciju. Da se Lev nije toliko raspao sa Nemačkom poslednjih godina rekao bi da bi im on bio super rešenje, ovako mislim da bi prošao u najmanju ruku kao Klinsman kada je posle klupe nemačke reprezentacije seo na klupu Bajerna.
1

1992

pre preko 1 godinu

Nije Nika nego Niko, nije Braca, nego Braco... Nika je žensko.