Komentari na vest

Ravna linija u Bačkoj: Spartak nije ostvario cilj, ali je dobio Kolinsa i Dulića

Z

Zvlat BG

pre 21 dana

Odlična lokacija, potencijal za dobar stadion i trening centar, za odličnu Akademiju sa svim sadržajima, klub koji treba svake sezone da se bori za Evropu, koji može da pravi dobre transfere, odličan ženski klub ... umesto toga ruina od kluba i infrastrukture! Na nivou Prve lige Srbije ili Srpske lige! Šteta!
:

:) :)

pre 21 dana

Ko misliš da treba to da finansira?! Država sve daje zvezdi i partizanu a privatniku se ne isplati jer ne može da privatizuje klub
N

NN3

pre 21 dana

Kakav potencijal od lokacije da se napravi top stadion, da se srede tribine..Ne bi morao da se gradi ceo stadion (kopanje terena, itd), samo sređivanje tribina i prostorija, približavanje ka terenu. Umesto toga, gledaj ovo ruglo.
:

:) :)

pre 21 dana

Pa uradi, ko ti brani?! Ako imaš spreman projekat i kapital, neće biti problem….
Б

Блок

pre 21 dana

Гледајте ви овај "стадион " ...личи на фабрику из 1526 године . Чика Дача исто ,Ивањица ... Опуштено сви у Лесковцу могу да играју. Лучани она њива ...трава ,ал пожутела .
P

Prijatelju

pre 21 dana

Nema se para od države jer sve kupe zvezda i partizan, a privatniku se ne isplati da previše ulaže jer su mu protivnici državni nedodirljivi klubovi… I tako se vrtimo i tonemo sve više, jer se stopira privatizacija od strane 2 kluba koja su država u državi
B

Baa daa

pre 21 dana

Dulic pogledom ispratio sut iz mrtvog ugla