(©AFP)
(©AFP)

Real bira između Kundea i Pau Toresa

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.05.21. | 11:14

Ojačavanje poslednje linije tima označeno je pod urgentno

Mnogo toga ove sezone nije štimalo u Real Madridu, dobrim delom zbog učestalih povreda. Zinedin Zidan često je bio prinuđen da improvizuje, dovijao se kako da sastavi poslednju liniju tima, menjao je formacije... Dovođenje desnog beka neophodno je jer na Danija Karvahala francuski strateg ne može da se osloni, ne zato što je manje pouzdan, već iz razloga što je više u bolničkoj postelji nego na terenu. A, tražiće se i novi štoper.

Ostanak Serhija Ramosa u Madridu je upitan, a i bez obzira na to da li će kapiten biti tu i naredne sezone, angažovanje štopera podvučeno je sa nekoliko linija. Zinedin Zidan je napravio spisak, a prva dva pika su Žil Kunde i Pau Tores. 

Izabrane vesti

21.00: (2,05) Real Madrid (3,45) Sevilja (3,60)

Nedeljni duel Real Madrida i Sevilje u španskoj prestonici mogao bi da eliminiše jednu od dve, a možda i obe ekipe u slučaju remija, iz bitke za titulu. A, za Žila Kundea će taj meč biti neka vrsta generalne probe. Zinedin Zidan će moći još jednom na licu mesta da se uveri da li je defanzivac Sevilje pravi izbor.

Izvrsnu sezonu ima Žil Kunde, takva je bila i ona prethodna u kojoj je sa Seviljom osvojio Ligu Evrope. Zna Sevilja da je Kunde na ceni, zacepiće dobru cenu, a ništa jeftinije Blankosi neće proći ni ako se izbor padne na Pau Toresa. Funkcionišu Pau Tores i Raul Albiol kao švajcarski sat, sa Žutom podmornicom su se plasirali u finale Lige Evrope i mogli bi Viljarealu da donesu prvi evropski trofej. Dovođenjem Pau Toresa ili Žila Kundea, kraljevski klub bi zatvorio poziciju koja mu je ove sezone bila rak-rana. Na rekonstrukciji poslednje linije Real neće i ne sme štedeti.



tagovi

Žil KundePau ToresReal MadridSeviljaViljareal

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara