Marselo (©Reuters)
Marselo (©Reuters)

Real Madrid uslišio želju Brazilcu: Marselo ostaje

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.06.21. | 10:54

Brazilac izrazio želju da ostane do kraja ugovora

Dok pored imena Serhija Ramosa i dalje stoji znak pitanja, Marka piše da oko sudbine Marsela u Real Madridu više nema neizvenosti.

"Ne mrda", naslov je teksta objavljenog na sajtu madridskog lista, u kom se navodi da je Brazilac izrazio želju da ostane do isteka ugovora, što je još godinu dana, a klub mu izašao u susret.

Izabrane vesti

Pominjalo se još tokom sezone da bi iskusni levi bek mogao da bude prodat tokom leta jer ulazi u poslednju godinu ugovora, međuti, izgleda da 33-godišnji Marselo nije raspoložen da menja sredinu. Bez obzira na to što je izgubio mesto startera zbog dobrih partija Ferlana Mendija, a tu je i mladi Migel Gutijerez koji je projektovan za budućnost kluba.

KVOTE ZA MEČEVE EVROPSKOG PRVENSTVA

Sigurno da na želju za ostankom veliki uticaj ima sjajna plata po kojoj iskusni Brazilac godišnje zarađuje oko 10.000.000 evra, što teško da neko može da mu ponudi s obzirom na godine, ali i povratak Karla Ančelotija u klub. Veliko poverenje imao je Italijan u brazilskog beka tokom svog prvog mandata, što pokazuje podatak da je u sezoni 2014/15. odigrao čak 53 utakmice.

U poznim fudbalskim godinama teško da može ponovo da bude važan šraf u ekipi kada je reč o terenu, ali veliki uticaj mogao bi da im u svlačionici. Potvrđuju to reči 19-godišnjeg Gutijereza.

"Veoma sam zahvalan Marselu jer je prvi koji mi pomaže savetima, pošto igramo na istoj poziciji. Uvek mi je na raspolaganju da porazgovramo i pomogne mi da napredujem", pričao je nedavno mladi levi bek.


tagovi

MarseloReal Madridletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara