Komentari na vest

Real ne sme da izgubi još jednu bitku, Monako to koristi – Oreljen Čuameni od 80.000.000 evra?!

R

Real smrdi

pre oko 2 godine

Najogavniji klub! Najveci trosadzija zadnjih 100god...Frankov klub, kraljev klub...i onda problem sto neki seik ulaze pare u svoj klub. Fasisticki klub Real kom smeta ozbiljna konkurencija... Smrt fasizmu!
g

gost22

pre oko 2 godine

cuj real plastika... po toj logici plastika su i barsa ( dembele, griezman, coutinho itd.), man. united (di maria, falcao, sancho, najskuplji stoper itd.) i ostali jer u zadnjih 10 godina trose vise nego real 3x! na kraju krajeva kad neko dobije kapital sta treba da ga zastekaju i gledaju u njega??? pa normalno da ce trositi
P

Puta Madrid!

pre oko 2 godine

Gaze Redsi budjave Frankovce! A ovaj mali, moze da kosta i 100mil...otece Perez od naroda... Frankov klub fasisticki...puta madrid!!!
S

StefiKurvica

pre oko 2 godine

Volim Reala.
e

eheeee

pre oko 2 godine

kolko ljubomornih dusa u komentarima , a sve bi dali da imaju tchouamenija u svom timu... decko je proglasen za najboljeg zadnjeg veznog u celoj ligi.. poceo je da pritom dobija redovno pozive i francuske reprezentacije..naravno da vredi svaki dinar, pogledajte samo imena timova koji su bili u borbi za njega..Kazemiro je propao skroz, ovaj mali ce uleteti u prvu postavu samo tako.
M

Mačak u džaku

pre oko 2 godine

Vrijedili su svojevremeno Jović,Azar i Bejl!
R

Realno87

pre oko 2 godine

Au druže ne znam samo gde si ti video da je Casemiro propao, čovek najbolji zadnji vezni on i Kante… nešto ne pratiš dobro. A ostalo za Tcuanmenija se slazem
G

Gost007

pre oko 2 godine

Vi koji tamo dole pisete da je Real plastika prvo se malo raspitajte i nauci te sta to znaci i zasto zovu neke klupove plastika a neke ne!!??
P

Plastikanjerosi

pre oko 2 godine

Pa znamo, ako Real ulaze najvise sto godina on nije plastika, ako ulazes deset godina onda si plastika.
N

Neće da može

pre oko 2 godine

Real je dugo vremena dovodio svakog igrača koga je poželeo, ulagao ogroman novac, vremenom je počeo da pravi neke igrače u svojoj školi. Čelsi je takođe dugo vremena prozivan da je plastika, ali sada izbacuje sve više igrača iz svoje škole. Isto će se desiti i sa Sitijem i PSG-om, kako klub raste tako se razvija i sopstvena škola. Ne znam da li vidiš analogiju?
Z

Zwee

pre oko 2 godine

Placen 20 mil bordou pre par godina, napredovao… zasto sad ne bi vredeo 60-80?
Y

YNWA

pre oko 2 godine

eto im ga za 100 mil 😂,gori su od Citty-ja i Psz-a !
R

Realno87

pre oko 2 godine

Bolje 100 Tcuanmeni nego keita 70 🤭🤭
k

krešo

pre oko 2 godine

Mbape krši ukrštene ligamente u naredna 3 meseca. Benzema zlatna lopta
č

čua čua

pre oko 2 godine

Srecan Čua svima koji slave. Bolja investicija od mbapea koji trči za novcem. Idemo za 3 dana uništavanje liverpula 5:0. Bravo Florentino gospodaru dana i noći.
F

FOČAK

pre oko 2 godine

Real ništa manja plastika nego PSG što se tiče trošenja para. Još su oni država klub, šta tek reći za to kad cela država stoji iza njih vek unazad..
C

Coan01

pre oko 2 godine

Da imaš gram mozga skontao da bi da plastika zvana Real ima takav sistem poslovanja od samog osnivanja 1902.godine i uz to nekih 14..čuj mene 13 Liga Šampiona a ne kao pojedini klubovi od 2008. odnosno 2009.godine kojima su najveći uspesi do sada osvajanje nacionalnoh kup takmičrnja,hvala lepo doviđenja
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Pustili Halanda,izgubili Mbapea,ko ce sad da zameni Benzemu.

Dj_97

pre oko 2 godine

Najviše bih voleo da to bude Luka, da se trgne malo i počne da pruža 101% svojih mogućnosti
R

Realno87

pre oko 2 godine

Haland nije igrač za RM, igrački ni blizu Benzemi. Tanak na lopti, ne gradi igru, sklon povredama, ne čini saigrače boljim već saigrači igraju za njega. Tako da je to dobra odluka. Realu je potreban špic u rotaciji, glasam za Jesusa iz Sitija, odličan plus igra i po krilu a Citi ga prodaje. Finansirace mu platu od jovica i Diaza a cena oko 50 M.
P

Plastikanjerosi

pre oko 2 godine

Plastikanjerosi od osnivanja. Milijarde i milijarde potrosene od dana osnivanja do dana danas. Ali ako ste sto godina najveci trosadzija... Naravno Real to je tradicija, nikako najveci trosadzija. Kada PSG ulaze deset godina onda su plastika. Steta sto PSG nije ulagao od svog osnivanja kao Real. Ako nazivate Siti i PSG plastikom sta je Real? Koji sto godina trosi najvise i koji je uvek probijao granice? To vam je simpa? Razumem, ograniceni ste i kroje vam misljenje novinari sa nezavrsenim novinarskim fakultetom. Vasi idoli su Zeljko Pantic i Tegeltija. A kako i ne bi kada ste na istom intelektualnom nivou.
V

Vare

pre oko 2 godine

Bravo svaka čast za komentar.sve si u pravu.
R

Realno87

pre oko 2 godine

Dečko vrvt si mlad pa ne razumeš, bilo bi mi zao da je nešto drugo…..! Prvo RM je institucija od osnivanja kao kod nas Zvezda ili Partizan samo na mnogo višem nivou. Da bi recimo podne kandidaturu za predsednika reala neophodno je da na svom računu imaš preko 500M evra. Marketing koji ima RM je nešto nestvarno ako samo zamislis da jedan CR je isplaćen kroz dresove i promociju za nekoliko dana. Pored toga po Bogatstvu du uvek na prvom mestu ali po prihodima se smenjuju sa Man Jun. Za adidasom je potpisan ugovor od 1,2 milijarde koji koze da naraste na 1,5 milijardi na 10 godina zavisno od rezultata. Plus Sponzor na dresovima. Odbili su 300 M da na stadionu preko krova stoji logo Fly emirates i to u sred korone. Potpisali ugovor za organizatorom koncerata iz ameriku na 10 godina preko milijardu vrednosti. Broj jedan su brend u Aziji prvenstveno u Kini, žarom Americi, Evropu da ne pominjemo. Kada toliko prihodujes negde i trosis. Sa druge strane imaš PSG ili City koji nemaju marketing već novac upumpavaju vlasnici preko arapskih firmi. Sto je apsurd na koji UEFA cuti.
Х

Хахаха иди гледај

pre oko 2 godine

Крикет ставити ти тимове као што су сити и псг у исти кош са реалом може само неко ко гледа фудбал од настанка ова два клуба односно од доласка арапа у оба клуба пре тога поменути тимови били су екипе од 10-15 места у њиховим лигама
M

Madridistaaaa

pre oko 2 godine

ajde ne lupaj. Tacno je da je Real pomjerio granice, ali pocetkom 21. vijeka. Nijedan Realov transfer do tada nije bio najveci u svijetu fudbala. Nego, ovdje se svi pozivaju na neke plastike i neka cuda, a svi nostalgicari za Seriom A, ljubitelji Premier lige... Sta je bila Seria A od osamdesetih pa do pocetka 21. vijeka? Kako su nastale sve te silne ekipe, kakva je bila platezna moc Milana i Juventusa? Je li tada upliv privatnog novca bio plastican projekat? Jednostavno, Real je najveci klub na svijetu i kao takav ce uvijek diktirati stvari u svijetu fudbala!
P

Plastikanjerosi

pre oko 2 godine

Za hahaha idi gledaj, Gde ti je bio Real bez kralja i kraljevske porodice ?
P

Plastikanjerosi

pre oko 2 godine

Nasao je opravdanje ovaj sto je stariji sto nije mlad, frlja mi se ciframa opravdava najvecu plastiku na svetu. Sta ce ogranicen kao taraba a kao ima informacije.
T

Tupavi

pre oko 2 godine

Real Madrid je najveci klub u glavnom gradu jedne drzave i kao takav je imao brojne navijace, ukljucujuci i kraljevsku porodicu, za to se izborio sam jos pocetkom 20. veka, kraljevska porodica je mogla da izabere neki drugi, ali je izabrala bas Madrid i dozvolila mu da nosi ime Real. Da nisi tupav, znao bi da u svakoj drzavi na svetu je to postojalo, ukljucujuci i tvoju zemlju i klub za koji navijas Crvena Zvezda, nijednom nisi rekao da je ona drzavni projekat i trosadzija, a ona je to vec 70 godina. Elem, brojni uspesi davnih godina koji su napravljeni na terenu, dovelo je do toga da za Real navija mnogo ljudi, samim tim zaradjuje ogroman novac, razlika izmedju Reala i ovih plastika, kako ti nazivas Real, a ostali Siti i Psz, iako ja smatram da nisu plastike, je to sto su ih kupili arapi, i iza 2 kluba stoje 2 drzave, koje nisu ni Engleska ni Francuska, koje ulivaju novac nelegalnim nacinima, da ne pominjem na koji nacin je taj novac i dosao u te 2 drzave. Tako da Real i ti klubovi nikad nece biti na istom nivou.
Z

Zizuu

pre oko 2 godine

Ahahahaha 100 mil za ovog? Kesi 0 evra a bolji igrac... Perez ne zna gde udara, Laporta bog nad bogovima za njega...
K

Kupac

pre oko 2 godine

Isti su i Real i Pariz i Siti. Svi oni samo umeju da kupe, da potroše pare na tudji proizvod, svoje nešto da naprave ne znaju. Azar 110, ovaj 80+, Jovic 70, onaj 50, ovaj 45, tamo onaj 40, ovamo ovaj 45, golman 30, vezni 35...
R

Realno87

pre oko 2 godine

To nije za poređenje. Ne mogu u isti kos da idu. Kupovina igrača nije sporna i nešto sto je zabranjeno ako zaradjujes kao sto to radi RM i još par ekipa. Ali je problem način na koji PSG, City dolaze do para.
P

Plastika

pre oko 2 godine

Vidis nije isto. Real trosi najvise samo jedan vek, nije trosadzija kao PSG i Siti sto kupuju samo deset godina. Boze me sacuvaj, uvek nadju opravdanje za Real koji je apsolutno najveci trosadzija ikada u svetu fudbala. Ali Nate to je Real njemu je dozvoljeno. Prihvata masa mantre koje se ponavljaju stvarno dokazuju da su ovce. Nisi crna ovca ti ti si ona najobičnija bela ovca u stadu.
k

kompleksasi

pre oko 2 godine

@plastika napisi jos jedan komentar. Real ti nabio komplekse a u subotu ces da poludis skroz. Placiii
V

Vare

pre oko 2 godine

realno78@a na koji način real dolazi do para?dužni državi preko milijardu.oni posluju kao u plusu.
R

Realno87

pre oko 2 godine

@@realno87 reci mi klub koji nema kredite? Koliko je dug Mančester Jun? Ne duguje se državi već je to dug bankama koji se redovno servisira i klub posluje pozitivno. To ti je kao da imaš kredit za stan koji lagano otplacujes i raskalasno živiš pa da te neko osuđuje zbog toga. Istina je samo da klubovima tog nivoa dobijaju kredite pod najpovoljnijim uslovima kakve retko ko moze da dobije. Nemoguće je da očekujete da broj 1 klub u svetu se ne bahati i ne troši. Pa šta da radi od prihoda? Daje nezbrinutoj deci, ne razumem. Kako da održe taj nivo? Da ne znaju poslovati ne bi bili to sto jesu. Ponavljam Mbappe njima nije bio potreban u igračkom smislu, bez njega će napraviti izbalansiraniji tim sa pojacanjima na svim pozicijama, prosirice rotaciju. Al je mbape bio potreban zbog marketinga, da naprave zlatnu loptu od njega i prihoduju. Plus su ekipa koja istorijski gledano ima zaštitno lice. Priče da je ovo udar na RM sto se desilo sa Mbapeom je glupost, svojevremeno su izgubili Neymara na sličan način pa preživeli, ispisali istoriju. Možeš da ih ne voliš ali moraš da ih postujes. Voleli ih ili ne bili du i ostali No1!!!
Z

Za sta

pre oko 2 godine

Covece 80 miliona.pa ovakvih ima gde oces igraca.obican trkac malo bolje izbalansiran sa loptom.o ljudi moji...
R

Realno87

pre oko 2 godine

Gde ina, dečko je zver od igrača. Brz, jak, visok , atletski perfektan, dobra igra glavom, ucestvuje u gradnji napada. Zaista odličan.
K

KomsijaRajko

pre oko 2 godine

Uz svo poštovanje ko ovako proceni Čuamenija ili ga nije gledao ili vidi fudbal na neki skroz peti način. Sve je manje čvrstih zadnjih veznih, sve više se svodi na igrače tipa Rodri, dobri organizatori bez sposobnosti da pokvare igru protivnika. Uz taj aspekt igre Čuameni donosi dinamiku a i zavidnu tehniku. Po svemu tome deluje kao unapređena verzija Kazemira i ne bi ne čudilo da mu uzme mesto u startnoj postavi već sledeće sezone. A cena od 80 miliona je zbog interesovanja dva top kluba, tako tržište funkcioniše. Sve je manje kvaliteta pa se veliki klubovi bore za taj mali broj.
@

@komsijarajko

pre oko 2 godine

Ma brate dečko je sigurno najbolji mladi zadnji vezni. Ako se za njega bore dva vrhunska kluba sa najjačim skauting službama onda greske nema. Ne mora da znaci da će uspeti, nije uspeo jedan Azar ali je po onome sto radi trenutno broj 1 na toj poziciji kao mlad igrač. Vrlo moguće da Casemiro smanji broj mečeva. Neće biti prodat ipak je on motor ove ekipe ali će dobiti dostojnu zamenu da može igrati još čvršće. Sad ako su pametni da krenu po Antony iz Ajaxa i Jesusa iz City-ja kao napadača u rotaciji koji može i po krilu igrati. Napravice gim koji je jači i izbalansiraniji nego da je došao sam Mbappe. Da se rese Bale, Marsela, Jovica, Diaza, Isca. Ako uspeju da se reče Azara onda mogu i Sterlinga dovesti.
A

Allianz

pre oko 2 godine

To je cena za Real
@

@Realno87

pre oko 2 godine

ako ipak ode u Lpool, oces biti istog stava? ili ce biti kao za Mbapea?
R

Realno87

pre oko 2 godine

@@realno87 pa gde sam ja napisao da je Mbape loš igrač?! Čovek je buduca zlatna lopta, da li će to postati u PSG ne verujem, jedino ako eksplodira na svetskom i odbrane titulu. A Tcuanmeni je odličan igrač, nema šta gde god da ode.