Komentari na vest

Real seo u najluksuzniji BMV i pokrenuo projekat Galaktikosi 3.0

B

Burazengija

pre 2 meseca

Dovesce Van Dijka na leto
7

777

pre 2 meseca

Aliii kako ce se Real snaci sa tolikim zvezdama,Galaktikosima?Sigurno ce Mbape podeliti svlacionicu.Gde ce on da igra,pa Vinisijus je na toj strani.Hoce li trener moci da se nosi sa svima njima? Gotovo je,katastrofa,raspad ekipe sledi.Vise nista nece osvojiti.Kakve nebuloze ovde covek moze procitati.Sve strucnjak do strucnjaka.Pa kako Vas nije Real vec pronasao i angazovao,da im Vi objasnite kako se to radi.Zasto da dovode igrace Svetske klase,kad imaju u napadu vec npr Hoselua,koji bi mogao biti standardan.Kazu ovde psz shvatio gresku,i oslobadja se Mbapea,krecu u rekonstrukciju,i sad ce to vise liciti na tim.A Real amaterski pravi istu gresku,i angazuje ga.Da,zato je psz pokusao pojacanim ugovorom da ga zadrzi po svaku cenu.Steta sto ove dobronamerne komentare ne prate ovi iz Kraljevskog kluba,nesto bi i naucili a i ustedeli novca.
V

VARdrid SINCE 1905

pre 2 meseca

Franko C.F.
P

Pavel Kuka

pre 2 meseca

Zašto bi igrao u tandemu sa Belingemom kad može igrati sa Havercom. Dodaj na to Artetu u odnosu na Anćelotija i gotova priča
.

...21

pre 2 meseca

Ovo sta Real radi u podlenjih par sezona,nacin na koji i kako gradi tim je neverovatan.U zadnjih 20ak god koliko ja pratim fudbal ne znam da je neko napravio bolju smenu generacija i tako postepeno izgradio tako mocan tim za buducnost.Nije samo do toga da su ti igraci jako kvalitetni nego je izvrsena selekcija igraca koji imaju neverovatan nivo radne etike i zeljni su dokazivanja.Ne znam da li ce Mbape da im narusi tu harmoniju koja je stvorena narocito zbog toga sto vec imaju vaznog igraca na toj poziciji a i zbog toga sto je sam Mbape evidentno egoisticna osoba poput Ronalda ili Mesija.Mozda je cak i gori od njih u tom smislu jer mu se kao jako mladoj osobi dala tolika fudbalska moc i znacaj.Mozda bude propast a mozda i kliknu pa se ova masinerija nadogradi na jos bolju verziju.Ipak slazem se sa mnogima da bi Haland bio mnogo znacajniji za ovaj tim Reala nego Mpape.Vinisijus nije puno losiji od njega a igraca Poput Halanda nema ni na vidiku.
d

da imaju 7 krila..

pre 2 meseca

mbappe i vinisijus ce igraju obojica isto mesto u isto vreme..i ako je free platixe ga 220mil.
E

Era Ojdanić

pre 2 meseca

Nema Real šanse, Arsenal se umešao u trku. Što bi išao u Španiju da se bori za top 4 kad može nastaviti dominaciju Evropskih kupova iz Londona
s

sf

pre 2 meseca

ajde ponovo napisi,Ni sam ne znas sta si napisao.Kakva borba Reala za top 4 .Ne razumem uopste.Koji Arsenal i kakva je to liga kupova.
v

vladano79

pre 2 meseca

I on dodje City i razlupa ih ko kantu.
M

Megaloman

pre 2 meseca

Zar neko stvarno misli kako će Belingem ili Vinisijus posmatrati Mbapea kako iz godine u godinu osvaja Zlatnu loptu, a oni da mu budu vodonoše? I kakva je svlačionica tada? Koji trener to može da neutrališe? Da izađe da objasni Belingemu: znaš moraš da se podrediš jer je Mbape projekat Reala. Tako stoje stvari. Pre isteka ugovora vidim Belingema negde drugde, Siti, Liverpul, PSG itd.
L

LFCfan

pre 2 meseca

Malo sam se bavio matematikom, na ovu intrigantnu temu. Inspiraciju sam našao u tome da većina misli da LFC nema novca za Mbapea, radi se o nekih 40, 45 mil. godišnje, koliko bi navodno platio Real po godini. Ovako, Salah košta LFC oko 20 mil. godišnje, plata + plaćen u transferu oko 48 mil. podeljeno na 4 god, oko 12 mil. opterećenja za klub, 20 + 12 je 32 + Klopova plata od 16 mil. minus 7,8 mil., koliko manje bi koštao novi trener, i eto 40 mil, za Mbapea, bez obeštećenja koje bi se dobilo za Salaha. Za te novce mogao bi se dovesti još jedan odličan igrač. Dakle, poenta: ima LFC novca za Mbapea, doduše ostao bi bez Salaha, ali ima i nije nemoguće. Druga je varijanta što bi Mbape došao bez obeštećenja, umesto najmanje 160 mil. za transfer. LFC može da ima taj novac, vratio bi kroz marketing kroz 4 godine, što bi opet dovelo do 40, 45 mil. na godinu. Dakle, ne bi dao za transfer i izašao bi 10 mil. više od Salaha, ako se obračuna i transfer Salaha iz Rome. Svrha mog pisanja ovde je da predočim da bi i Liverpul mogao da isprati finansijski Mbapea, a Arsenal ima i duplo bogatijeg vlasnika, još lakše, dakle. Ipak će sve stati u to gde Mbape želi a ne u finansijsku moć Reala.
k

kmeeek

pre 2 meseca

Dobro jutro Kolumbo. Nisi morao da pises toliki referat da bi objasnio nesto sto svi znaju.Naravno da ce u Real.Kakav Liverpul i Arsenal. Da mu je do para ne bi ni isao iz PSGa. Hoce da bude prvak Evrope a ne da se ukopa u Arsenalu. Svasta.
q

qwertyyy

pre 2 meseca

Sto ovaj cojek ispisa kuku majko. i za belinghema su tako pricali liverpul momak nije ni razmislajo o liverpulu. zar stvarno mislite da embape razmisljao o liverpulu city itd...
L

LFCfan

pre 2 meseca

Ako mu je do LŠ treba da ode u LFC, osvaja sledeće sezone, sedmu. Real to više dugo, dugo neće osvojiti. Potrošio je svu karmičku sreću univerzuma.
K

Kralj Sveta

pre 2 meseca

Gde si u istu recenicu stavio Real i ova dva Engleska velikan,koji nisu ni u svojoj zemlji najtrofejniji i najpopularniji a kamoli sire kad se gleda . Svidelo se to nekome ili ne Real je najveci klub na kugli zemaljskoj od kako je fudbala i ne moze mu niko parirati kad nesto zeli a pogotovo ne Liv i Arsenal
L

LFCfan

pre 2 meseca

qwertyyy/ Molio bih sve one koji nemaju kapacitet da isprate poentu mog pisanja da se uzdrže od replika. Pokazaće ono što bi trebali sakriti, a ne čuditi se meni. Napisao sam, pa ko razume, razumeo je. Neka to bude i jedan, ja sam zadovoljan.
L

LFCfan

pre 2 meseca

Kralj Sveta/ Kad baš moram odgovoriti. Liverpul jeste najtrofejniji klub u Engleskoj, a bogami i najpopularniji. Globalno, na svetskom nivou to je Junajted, a tamo je ispred i od tvog Reala. Nije teško saznati, samo 2,3 klika.
h

hahahahahahah

pre 2 meseca

Kakav real, ide taj u zvezdu da budu spremni kada dobiju novi poziv za super ligu, obecao terza xd
A

Arsenal123

pre 2 meseca

Samo u Arsenal!
1

14

pre 2 meseca

jel vi stvarno mislite da moze gdje drugo da ide osim u real,djeco moja on ce u real dzabe se nadate
G

Grey

pre 2 meseca

Pa veca bi faca ispao ako bi preso negde u PL i izabrao Liverpul,Arsenal ili Junajted.Real jeste Real,ali oni imaju vec previse zvezda tamo, njima bi recimo vise seo Haland u spicu nego Mbape.
G

Gost9999

pre 2 meseca

Jeste, ali znas nekako bi bi bio vise pazen u Spaniji. A i defanzivci u PL, mongo su grublji od onih iz Primere.
R

Rosoneri

pre 2 meseca

idemo breeee
И

И

pre 2 meseca

Пише се као да је већ у Реалу. Кладионице дају лепу шансу Ливерпулу и Арсеналу. Ливерпул је институција, игра фудбал какав би Мбапеу одговарао, а Арсенал јако расте, има новца, Мбапе је рекао да је навијач Арсенала и још је од малена другар са Салибом. Не потцењујте Енглезе.
&

&&::;;

pre 2 meseca

Real je svakako najveci favorit da ga dovede ali slazem se sa tobom da ne treba otpisati Liverpul i Arsenal koji itekako mogu da pariraju Realu kada su pitanju finansije. Liverpul i Arsenal su ozbiljni klubovi koji bi u narednim godinama mogli da budu u ozbiljnoj konkurenciji za sve trofeje pogotov mislim na Arsenal koji ima ozbiljan sistem i imaju dosta mladu ekipu.
J

Jesi

pre 2 meseca

Toliko buke, a mogu da se kladim da neće otići u Real, već u Siti/Arsenal
0

00998222

pre 2 meseca

Siti tesko jer ne verujem da ce Gvardiola pored svega sto ima u napadu zeleti da dovede i Mbapea jer bi mozda narusio svlacionicu. Liverpul i Arsenal mi nekako deluju jedini od engleskih klubova a Junajted i Celsi mi nekako ne izgledaju kao ozbiljni klubovi sto sve rade.
L

LFCfan

pre 2 meseca

Potpuno se ispušta iz priče Siti i Gvardiola. Ne razumem većinu ovde, sve osim Realovaca. I Belingem i sada Mbape su samo odgovor na Siti koji je dominantna sila ovog momenta. Nije Real Galaktikosi, sve dok je Siti ovakav. Galaktikosi su bili usamljeni, niko nije mogao da im priđe, po slavi, imenima, lovi, ne po rezultatima. Sada je tu Siti, dići će se i Junajted vrlo uskoro, Da li neko misli da će Siti grupa sedeti skrštenih ruku.Njukasl za dve-tri godine, zaboravljamo ih. I projekat Sitija je trajao više godina, Manćini i drugi treneri. Nije to bilo odmah i preko noći. Njukasl je projekat Saudi Arabije i nominalno najbogatijih vlasnika u svetu fudbala. Ja ih se u budućnosti baš plašim, možda gršim, nisam siguran.
S

Superior18

pre 2 meseca

Dodati u ovu priču i Ardu Gulera. Dečko ima potencijal da nasledi Luku Modrića. E sad mnogo faktora će zavisiti pošto je dosta mlad. Takodje Endrik je njihova investicija za duže stazi na poziciji 9.
V

Var soba

pre 2 meseca

Mene ne brine ovaj precenjeni real koji nema definisanu igru i koji se vadi na neku srecu,mene vise brine sudjenje koje uvek ide u njihovu korist ali uvek sudije ne smeju na zulj da im stanu
U

Uuuuups, da

pre 2 meseca

Zato što je sukob Pereza i UEFE isfabrikovan. Perez i Real imaju najveći uticaj u UEFI i zato se sve ovo oko njih i dešava. Slutim da je to zato što se preko njih sliva procentualno najviše love u kasu uefa. pomaže (ne odmaže) i to što Real hoće svoju Superligu. Time u stvari preti i veže Čeferina u čvor. Real je apsolutni rekorder po broju Evropskih titula, teško da ga neko može dostići, takvu kravu muzaru UEFA ne sme ispustiti iz ruku. Zamislite samo, UEFA pregovara o novom ugovoru o TV pravima i nema Real u ponudi. Našto mi se javlja da se Realu daje nešto i ispod stola, samo da ga zadrže u UEFA. Na Čeferinovom mestu i ja bih to radio. Da podvučem, realan sam, a Real ne gotivim.
@

@ssss

pre 2 meseca

Nema ‘leba od toga.Embape bi i bicikl pokvario gde dođe,a ne atmosferu u svlačionici Reala.Trebaće im tri lopte.
J

Jojo

pre 2 meseca

Odvratan klub bez pomoci drzave i tebasa ne bi postojale dozvoljavaju im da trose ko pijani kockar
C

CZ***

pre 2 meseca

Pazi 'vamo! Igraju finale protiv Bayerna. Silni Mbape, Neimar i društvo da osvoje ono što NIKAD nisu. I, šta bi? Pa, kad je svemirac što nije napravio razliku i pobedio sam Bajern. Šta, nije imao saigrače? Neimar lošiji od Belingema!?
H

Hgh

pre 2 meseca

Krenuli su oni u projekat placanja sudija jer bez njih ne mogu da pobede ekipe poput lajpciga,almerija,las palmasa
G

GLAVAT.NESKOLOVAN

pre 2 meseca

Za mene je plastika klub koji ulaze deset petnaest godina, ovaj klub sto ulaze najvise sto godina nije plastika to je romantika.
G

Guardiola

pre 2 meseca

Valjda se pitam i ja nesto, amateri?
a

ahhahaha

pre 2 meseca

ti se ne pitas bas nista
0

0202

pre 2 meseca

Gvardiola ne dovodi egoisticne igrace
G

Gaizka

pre 2 meseca

Gvardiola i Siti trljaju ruke jer prelaskom Mbapea u Real, definitivno Haland dugoročno ostaje u Man Siti.
E

Egerke

pre 2 meseca

Ti drugi galacticosi s ronaldom su uzeli 2 lige u 9 godina... A znamo i kako su prolazili u LŠ dok se nisu neki drugi faktori umiješali...
G

GOROSTAS

pre 2 meseca

Kada Real troši najviše VEC sto godina onda je to simpatično, ako se neko usudi da im pridje sa ulaganjima on bude omalovazan i proglasen za plastiku. Znaci treba da trošite najvise kao Real sto godina i onda ce to buti romanticno nece biti plastika. Plastika je ako sad krenete da trošite ako ste trošili najviše sto godina onda nije plastika. Nate
S

Sladjann

pre 2 meseca

Svaki tim na svetu koji potroši ovoliko para biće sigurno na nivou Reala.....ne zanosite se da ste nešto posebno......samo trošite milione.....
G

GOROSTAS.ATEISTA

pre 2 meseca

Pa nije tako, ko se usudi da troši kao Real, koji troši najviše od osnivanja dobija nadimak plastika.
M

Monteroo

pre 2 meseca

On sad u psg u dribla ,trci,kida u prostor i daje 30 golova lagano. Ja nzm kad mu rodrigo vini belingem valverde krenu da ga spajaju sa golom... Sa njegovom sutinom,hitrinom,kretnjom izmedju linija davace 40 ali u drugoj brzini.

Proficap

pre 2 meseca

To ce biti situacija kao sa Ronaldom, zasipacevga loptama, a on ce davati po 40 i vise govlova. Bice ovo zver tim.
A

Ama

pre 2 meseca

Niko ne spominje Bejla koji je uzeo 5 LŠ sa Realom jednu više od Kristijana.
0

0ddd

pre 2 meseca

OSTAJE U PSZ. SAMO SPIN DA BI DOBIO VECI NOVAC
G

Gaizka

pre 2 meseca

Jedini način da Barselona uspori i zaustavi dominaciju Reala u narednom periodu (koju svi očekuju nakon što spojiš Belingema i Mbapea) je da naredne 2 sezone razvijaju mlade igrače (posebno Lamin Yamala) i da nakon toga svu pažnju i novac usresrede na vraćanje Gvardiole. Ovi projekti Galaktikosa su se pokazali ranjivim jer proradi sujeta kod takvih igrača (u 21. veku samo 7 titula nacionalnog šampiona Reala), uspevao je Laporta i u prvom mandatu sa Ronaldinjom i u drugom sa Mesijem da obuzda Galaktikose 1.0 i Galaktikose 2.0, sada ponovo Laporta predsednik, ponovo Perez sa Galaktikosima 3.0 ali ovog puta mnogo teža situacija za Barselonu kojoj otprilike trebaju još 2-3 godine da dodje do željenog nivoa. Mbappe projekat u Parizu je propao, 26 godina i nema još uvek LŠ (iako je imao oko sebe i Nejmara i Mesija i Di Mariju i koga sve ne), mora da ode u Real da bi osvojio LŠ. PSG je ispustio veliku šansu takodje, sada umesto igrača treba da pokušaju sa Pep/Klopp varijantom, jedan od njih dvojice bi ih učinio konkurentijim u LŠ nego što su bili svih ovih godina sa Mbapeom, Nejmarom, Mesijem..
H

Host007

pre 2 meseca

I na kraju on potpise za Liv,Sity,il United😂..nemoj te jos potceniti Engleske klubove,a njegova Mama i on simpatisu Liverpul
G

Gaizka

pre 2 meseca

U Liverpul sigurno neće, a nešto ne verujem da bi Siti doveo igrača koji bi imao 3 puta veću platu od Halanda i De Brujnea. Tu su jedino Junajted i Čelzi finansijski jaki i spremni da daju Mbapeu sve što traži, ali čisto sumnjam da bi on išao u ovakav Junajted i još gori Čelzi. Mbappe u Real to se "crta" već godinama i to će se desiti.
D

Djapex

pre 2 meseca

Toliko sam puta čitao na vaš sajt da Real zove samo jednom... I šta bi sada ?
P

PLASTIKANJEROS

pre 2 meseca

Plastikanjerosi.
E

Embapape

pre 2 meseca

Bice zanimljivo vidjeti kako ce se to sve uklopiti ako im stvarno dodje Mbappe. Vini trenutno igra tu poziciju koju igra Mbappe, neka varijanta hibridnog vanjskog napadaca, s tim da Mbappe moze i na Rodrygovu poziciju, a sta onda sa njim? Broj na dresu ce igrati isto bitnu ulogu zbog marketinga, Viniciusu su dali 7-cu, Mbappe nije za 9-ku a 10-ku ce vjerovatno Valverde naslijediti ako Modric ode. Pri tome ne treba zaboraviti ni Bellinghama koji je postao udarno lice Reala na polju marketinga, ali i na terenu, a cisto sumnjam da decko hoce da bude u bilo cijoj sjeni. Mbappe je strasan igrac gledi marketinga, raspalom UTD-u bi npr. legao k'o kec na 10 zbog tog, inace je tip igraca koji ce napraviti rusvaj u svakoj svlacionici u kojoj se pojavi. Realu neka je sretno, da sam na mjestu Pereza prije bih krenuo po Osimhena nego po Mbappea.
k

kojotski

pre 2 meseca

Courtois-Carvajal-Militao-Rudiger-Alphonso Davies-Valverde-Camavinga-Tchouameni-Bellingham-Vinicius Junior-Mbappe. Ništa ja tu ne bi menjao.
g

gost12389

pre 2 meseca

Sledede sezone verovatno krecu po nekog desnog beka. Velika je verovatnoca da Hakimija vrate nazad.
0

0999

pre 2 meseca

MBAPE OSTAJE U PSZ. MAKRON I DRZAVA KATAR TO ZAVRSAVAJU. OVI NATPISI SU SAMO NACIN DA OD PSZ DOBIJE ASTRONOMSKI UGOVOR. VEC VIDJENO
G

GostTt

pre 2 meseca

Samo se ti teši.
b

bakicar

pre 2 meseca

Ovaj tim je prije u klasi bentleya ili maybacha ako fuzbalere poredimo sa kolima.
P

Penzija

pre 2 meseca

BMV je akronim - Belingem, Mbape, Vinisijus
K

Koan

pre 2 meseca

Biće ovo veliki izazov, pre svega za trenera. Dok je tu Anćeloti mislim da će ih "držati". Mbape prelazi u Real ne zato što mu je previše stalo do LŠ, njegov cilj je Zlatna lopta. E sad, kad takvu želju ima i Belingem pa možda i Vinisijus..a znamo koliki je ego vrhunskih igrača koji igraju zajedno. Ovako, fudbalski gledano, izgledaju moćno, još da se to složi na svim nivoima. Anćeloti ima znanja, iskustva i autoriteta, ali ko bi još mogao posle njega.
И

И

pre 2 meseca

Tako je, ovde je najveći problem kako održati svlačionicu i tim. Anćeloti je naravno sposoban, Zidan je isto dokazao da ume sa zvezdama, a i sam je veća zvezda. Sa nekim slabijim karakterom sve bi se raspalo kao 2005-te kad niko nije hteo ni da trči od galaktikosa.
G

Gost44

pre 2 meseca

Samo ste izostavili da napišete da je u drugoj eri Galaktikosa uz sve pomenute igrače stigao i Roben iz Čelsija.
S

Stevan Miksaa

pre 2 meseca

Ako se drugi Galaktikosi racunaju od 2009. onda ne moze Roben tu da spada. Roben i Snajder su bas 2009. otisli u Bajern i Inter i na kraju te sezone, sreli se u finalu LS. Murinju Snajder bio jedan od nosilaca ekipe.
B

BLNV

pre 2 meseca

Njih je Pedja Mijatovic doveo,i ako su bili vrhunski igraci ipak u Realu nisu nesto pokazali i lako su ih se odrekli...za vrijeme Pedje kao sportskog direktora mislim da su dosli jos Marselo,ludi Pepe,Iguanin ...
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Mbape i Vinisijus igraju na istoj poziciji, jedan će morati da menja mesto i predje na drugu stranu. Belingem nije klasična devetka. Realu treba klasična devetka i da polako spremaju zamenu za Modriča i Krosa. Ali ova trojka koju sam gore spomenuo, biće ubitačni, brzi, pokretljivi, strelci, sve. Oduvek sam više simpatisao Barselonu, svidjao mi se njihov fudbal i stil igre, koji je još onda Krojf uveo, ali mi je drago da Real polako podmladjuje ekipu.
C

Cupakabra

pre 2 meseca

Mbape ove sezone igra centralnog napadaca, a verujem da ce se Real sledece sezone vratiti formaciji 4-3-3.

Realno123

pre 2 meseca

kako druze polako pa kamavinga vini rodrigo cuameni valverde su tu vec par sezona a mbape on nije siguran jer je vec ispalio