(©Reuters)
(©Reuters)

Realova trka sa vremenom: Azar i Karvahal neizvesni za Liverpul i El Klasiko

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.04.21. | 10:49

Kros i Valverde ponovo u trenažnom procesu

Zinedina Zidana su danas na treningu sačekale i dobre i loše vesti. Toni Kros i Federiko Valverde oporavili su se od povreda i stavili na raspolaganje fracuskom strategu, ali Blankosi još nisu kompletni, a dueli sa Liverpulom i Barselonom se bliže.

Izmiče Real Madridu vreme. Pred Madriđanima je paklenih deset dana. Možda i odlučujućih. Kraljevski klub posle utakmice sa Eibarom očekuje dvomeč sa Liverpulom u Ligi šampiona, a između dva duela sa Redsima utisnuo se El Klasiko.

Izabrane vesti

Nemački i urugvajski vezista počeli su da rade sa loptom i mogli bi da zaigraju već protiv Eibara u subotu. Ipak, možemo očekivati da se Toni Kros i Federiko Valverde ne nađu u startnoj postavi, već da nakon reprezentativne pauze i oporavka od povreda krenu sa klupom.

17.00: (1,88) Espanjol (3,25) Fuenlabrada (4,70)

Sa druge strane, Eden Azar i Danijel Karvahal još rade odvojeno od ostatka tima. Španac i Belgijanac počeli su da rade sa loptom, a sa njihovim povratkom neće se žuriti zbog učestalih povreda ove sezone. Pomenuti dvojac je više vremena proveo van terena nego što je upisao minuta, pa su Madriđani poprilično rezervisani kada je njihov povratak na teren u pitanju.

Ostaje da se vidi da li će važnost utakmica ubrzati njihov povratak ili će Zinedin Zidan odlučiti da ih vrati u sastav tek posle paklenog ritma.



tagovi

Eden AzarDani KarvahalToni KrosFederiko Valverde

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara