Komentari na vest

Rekonstrukcija tima u Voši posle eliminacije: Traore i Baraj već znaju gde će

3

3579

pre 9 meseci

Воша се показала као аматерски клуб… штета!! А пуно је причао и прича актуелни председник…

Chiske

pre 9 meseci

Batak je morao vec sada biti bivsi! Ja sa 36 godina bi se vise borio na terenu nego 90% igraca sto su igrali sada ove zadnje 3 tekme... Navijaci zele ostavku Bataka i da se dovede trener koji ce da promeni mentalitet iz korena! Vojvodina je velik klub sa najbogatijom istorijom od svih klubova u Srbiji i ne sme ovako da se blamira!
A

Astoria

pre 9 meseci

Sve potpisujem. Ne znam šta ga i dalje drži na klupi. Verovatno čekaju ishod derbija sa Partizanom, mada je upitno koliko je to uopšte i derbi...eto dokle je sve došlo.
K

Krome

pre 9 meseci

Ovo je kao da čitam vesti o Zvezdinim potezima u periodu od 2007-2014
V

Vox

pre 9 meseci

Hoće li rekonstruisati stručni štab? Zna li se šta?
h

hahahahaa

pre 9 meseci

Batak nastavlja pricu vlasti,po prici,rekao bi covek minimum da je osvojio nesto,realnost, raspad sistema.
D

Dzoni Novosadski

pre 9 meseci

Jeli Batače,imas li imalo dostojanstva pa da sam podneses ostavku.Ili treba i tebe zvižducima da oteramo kao Baraja. Sto se tice plata u prvom timu,u rasponu su od 3-15.000e eura,naravno pola se vraca SD-u i ostalima.
b

baraj

pre 9 meseci

je smešan igrač!
n

njihov prvi tim

pre 9 meseci

Nek im pozajmi jos nekog igrača
D

Džigerica

pre 9 meseci

Voša se ne uči na greškama drugih! Zvezda je u poslednjih 9 godina dovela 72 Afrikanca, od kojih ni jednog nije prodala. Da znaju zdravo da razmisle nikada ne bi dovodili ove fudbalske cepanice iz Afrike, koji i ne znaju gde je Srbija. Umesto trećerazrednih Afrikanaca, Voša treba da dovede dobrig stranog trenera!
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Što naravno nije istina al lakše je tako nalupetati se i to prestaviti kao apsolutnu istinu.
F

Firma1989

pre 9 meseci

Zvezdi se moze jer im se daje i oprasta duplo vise para nego svima ostalima zajedno a znamo i ko je kriv za to
B

Blade123

pre 9 meseci

@Firma1989: ko ste vi kad je firma ugašena, svaka priča oko toga je završena?Čuj firma, ahahahahhahahhaha...
M

Mr007

pre 9 meseci

Nema u Vosi pojma o fudbalu,steta za srpski fudbal. Jeste se ocekivalo vise od Rastavca,ali ako planiras da otpustis trenera,valjda je cilj dovesti boljeg,a ne Bataka?😂 Nije ni cudo sto ih je Sa Pinto rutinirao,kad im je trener Batak i kad pola pojacanja stize u septembru.
N

Nekitutamo

pre 9 meseci

Ako je taktika da se bunari onda treba stoper koji ima dobru dugu loptu i krilo koje je brzo a Baraj nije nesto brz, prosle sezone 5 golova i 2 asistencije je bilo ok za 1550 minuta u domacem sampionatu ali generalno treba bolji igrac, i ja sam ubedjen da ce Radulovic biti bolji ali fali tu jos igraca a posebno trener da se ukljucite u borbu za poziciju br 3 ili 4.
k

karabatak

pre 9 meseci

Nije stavio u prvu postavu Radulovica?!
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Kakav osjecaj za organizaciju i vodjenje kluba. Spremis ko fol tim za novu sezonu i takmicenje u Evropi i poslije prvog poraza – bila su ih doduse 3 ako cemo bukvalisati – odmah sve tumbas i pravis novi tim. Jeste, tjeranjem te dvojice igraca ste rijesili sve probleme koje imate. Ccc... koji mozak. Umjesto da analizirate sto ste ih uopste i dovodili ako su bas oni razlog ispadanja iz Evrope. Sto bi nas narod rekao, Jovo nanovo. Nisam navijac Vojvodine, ali je stvarno sramota na koje grane ste spustili najvece fudbalsko ime u Vojvodini. Treba bas biti nesposoban, pa sav taj potencijal koji Vojvodina ima kao ime i klub ne znati iskoristiti i dovesti ga u tacku gdje ne da niste vise treci klub u Srbiji nego ste objektivno blizi dnu lige nego vrhu. Sramota.
3

3579

pre 9 meseci

Нису они нажалост више ни пети клуб, престиже из Нови Пазар.
k

kalabasas

pre 9 meseci

Rekonstrukcija ali cega,kiprani su neka najniza pro ekipa,do 200000e plafon godisnje .. A vosa skupina igracica ,ciji menadzeri ne mogu u bg u ni da pridju.nikom.....zvezda partizan cuka vozdovac to sve popunjeno....ajd da te udomimo u ns ....nesto da brljas...
С

Сале2323

pre 9 meseci

Може ли неко овде да нам каже, ко је ближе упознат, колики буџет има ФК Војводина ове сезоне? Пошто Збиљић најављује борбу за шампионску титулу, да разјаснимо на чему се то заснива. Ако имају заиста велики буџет, како је могуће да су доводили овакве пацере, а богами, доводе и даље исте и ове године, типа Вукић нпр.!?
?

???

pre 9 meseci

On ce da im bude rezerni napadac, a prvi je onaj crnja. Doveli su oni, treba im dati plate, nzm kolike su al ima igraca sa dobrim platama. Zukic, cumic, radulovic, onaj novi napadac, crnomarkovic, stoper onaj novi, carevic. Msm da svi oni imaju dobre plate
L

LMN

pre 9 meseci

Samo da te ispravim, nije najavio borbu za titulu ove godine, nego u klasičnom naprednjačkom maniru "najkasnije za 2 do 3 godine" najavio je titulu 2026 godine.
R

Rekonstrukcija je

pre 9 meseci

Trebala da se odradi pre priprema i to od uprave preko struke do igrača. Tako su i prošle g jedni igrači počeli sa Mimom Rastavcem pripreme. Odigrali odlično prvih 7 kola gde bi bili prvi da nisu u 3 meča bili oštećeni i bili su drugi kad su doveli igrače u hodu koji su bez priprema ubačeni u prvi tim. Očigledan primer je da je Baraj koji je u prvih 5 kola bio najbolji dao 3 gola uz 2 asistencije i onda je stavljen na insistiranje sportskog direktora na klupu a zaigrao Malbašić koji je došao sa 10 kila viška. I sad ispada da su stranci Afrikanci glavni krivci. Pa ipak i takvi će doneti pola miliona evra Vojvodini Traore i Baraj nešto iako je imao težu povredu kad ga je posle gola cz povredili da je pauzirao 2 meseca. Uz Čumića su baš njih dvojica Afrikanaca doprineli da Vojvodina osvoji bar 5 mesto i uđe posle 2 godine u Evropu
f

fgeeee

pre 9 meseci

Ma da kod nas je to ubicajeno, da svi zivi evo i novinari kada nemaju koga udaraju na strance. Krivi stranci i to pazi 2 stranca u Vojvodini koji su medju najboljim igracima uz Cumica. Prosle godine tako je Baraj kada je dominirao sklonjen da bi Malbasic zaigrao. I sto je jos gore mnogi se evo i ovde primaju na te price pa kao papagaji ponavljaju sta ce nam stranci zato smo ispali treba da igraju nasa deca, a ovima bas to treba ta deca, koja ne da nisu nasa niti imaju talenta nego tatini sinovi i razne menedzerske kombinacije. Ovde su ljudi pisali, kumili, molili da se dovede ako nista drugo onda iz SL i Prve lige, Kempbel od kojeg nema nista, Kristijan, Traore, makar iz Kolubare Zubairua ali i ovaj tandem sa Uba Karikari kao napadac i Zubairu kao krilo. I trebali bi da dovedu da ih ne razdvajaju a bio je ako ne najbolji onda medju najboljim igracima Karikari u prvoj ligi. Ok je sto su mladi ali se postavlja pitanje dal mogu ti mladi igraci koji su dosli iz nase prve lige biti pojacanja, da zamene Baraja ali i pre toga je falilo kvalitet na svim pozicijama. Pre ce oni biti zalog za buducnost i ne ocekivati mnogo od njih. Tako da treba ponavljam dovesti i Karikarija kao spica a moze i kao krilo i da se ne razdvajaju on i Zubairu i napraviti nesto Ok za buducnost, kada vec su dali Kabica i ostale. Ali pored toga ima novca treba da se dovede neko ko ce odmah praviti razliku, i ako je kasno posle one bruke od juce...
н

нс бој

pre 9 meseci

Какав скаутинг имамо за странце,нашли смо новог Африканца на Убу,свака част.Верујем да није лош,да је перспективан,јер мислим да се у Убу ради квалитетно,ал ако не можемо сами да из целог света нађемо једног,два квалитетна странца за мале паре,онда не треба ни овог.Наших људи у фудбалу по целом свету има,довољно је назвати неког нашег тренера добро упућеног,нпр Средојевића да ти нађе неког из Гане,па и дати му 10% од излазног трансфера.Ово је смешно,доведеш једне решаваш их се следеће године,без икаквог плана. Са њима двојицом смо промашили тотално,тако да са те стране је добро што ћемо узети неке паре па нећемо бити у финанасијком минусу на њима.
A

Astoria

pre 9 meseci

Zubairu i Karikari su ti tvojica naperspektivniji, i trenutno najskupljih, mladih igrača u Jedinstvu iz Uba, prvi ima 19, drugi 21 godinu. Zubairu nastupa za mladu reprezentaciju Gane, odakle su obojica poreklom. Da su pametni u Vojvodini, pa da ih obojicu dovedu. Karikari je centarfor, Zubairu krilo. Mada mislim da Karikarija neće jer su već doveli Bolingija. Mada, zakasnilo se sa tim transferom. Sezona je počela traljavo, umesto da gledamo uspon FK Vojvodine i borbu za titulu (Zbiljićeve neozbiljne reči), opet će to biti mrtva trka za 5. Ili 6. mesto, dalje sa ovakvim trenerom i igračkim pogonom ne mogu! I gde je odgovornost za ispadanje od "velikana" APOELA...? Imali su otvoren put i susret sa slabijim timom (Dila Gori). Da ne pominjem što se nisu potrudili da barem nekim remijem doprinesu nacionalnom koeficijentu!
@

@

pre 9 meseci

Kako da se borite za titulu kad pred crvenkapom redovno skidate cega. Pa niste ih pobedili 40 godina, a hocete za titulu da se borite😂😂😂
f

ff

pre 9 meseci

Zubairu levo krilo, znaci ode i najbolji igrac Čumic!
н

нс бој

pre 9 meseci

не верујем,ако већ одлази Бараје онда је уместо њега,од крила имамо Чумића,Радуловића,Малбашића и сад њега,нема ту неке гужве.

Mali peca

pre 9 meseci

po meni ovaj traore nije nista losiji igrac od ostalih u odbrani ako ne i najbolji , ali je stranac pa je prvi na udaru kritika , a obaj baraj pokretan kao traktor
A

Astoria

pre 9 meseci

Stranac mora da bude bolji od domaćeg igrača, da pravi razliku, u protivnom ne vidim svrhu da se bacaju pare (kojih je sve manje) i dovode neproverena inostrana pojačanja. Skauting Vojvodine je vrlo loš, ne znam zaista koju metodologiju koriste pri odabiru stranih pojačanja (nadam se da nisu samo YT klipovi). Poslednje baš kvalitetno pojačanje bio je Oumaru, sve posle toga vrlo tanko. Nadam se da će ubosti sa ovim novim špicom Bolingijem.
M

Miksea

pre 9 meseci

Neka angažuju Sanogoa, da ih nauči šta je fudbal, možda i Batak nešto novo sazna od njega.
A

Astoria

pre 9 meseci

Vojvodina konstantno kasni sa potezima. Neko mora da preuzme odgovornost za loš početak sezone. Sportski direktor i trener su po meni prošlost. Pohvalni su transferi oba pomenuta stranca, jer su se ispostavili kao najslabije karike sem pomenutog dvojca u trećoj rečenici.
P

Paja trezor

pre 9 meseci

To je ta nasa liga.. Smejurija
P

Pobeda je resenje

pre 9 meseci

Vojvodina mora da dovede stranog trenera nekog Portugalca,Spanca,Italijana,Nemca,Francuza koji ce sa saboom da dovede svoj strucni stab.Ako dovedu Portugalca da on dovede Portugalce za trenera golmana,kondicionog i ostalo.Vojvodini treba i bolji golman Carevic je protiv Apoela u prvoj utakmici pokazao to drugi gol Apoela ide direktno njemu na dusu a i u Novom Sadu u revansu se nije proslavio kao ni njegovi saigraci.Trebalo bi Vojvodina da pokusa da dovede Danila Arboleda ili nekog slicnog njemu na stoperu i da nadju kvalitetne strane bekove uz jos naravno 5,6 pravih pojacanja.Onda bi tek Vojvodina licila na ozbiljan klub a ceo Novi Sad treba da navija za Vojvodinu cak i kad igraju protiv blizanaca ipak je to grad od 300 000 stanovnika,ljudi.Starija gospoda i gospodje treba da prenesu ljubav prema Vojvodini svojoj deci,unucima i da se oseti lokalpatriotizam.Inace nisam iz Novog Sada,mladja sam generacija ali gotivim Vojvodinu veliki je to klub nekad bio.Sportski pozdrav.
K

Koan

pre 9 meseci

Naravno, samo strani treneri. Ja ne znam ko bi uopšte mogao od domaćih a da nije "recikliran". Mada, ne bih se iznenadio i Kosanovićem,u Vojvodini su baš inventivni.
V

Vosa2212

pre 9 meseci

Treba da menjaju Carevića zbog jedne loše reakcije kod drugog gola a na Kipru spasao 3? Decko je jedan od najboljih golmana lige imao je jednu grešku ali da toliko mržnje prema njemu ima posle jučerašnje utakmice gde se nije pitao ništa verovatno je njegova greska sto je primio gol iz penala to mora da se brani bas ste smesni!
A

Aca11

pre 9 meseci

Mislim da bi Vojvodini uzor mogao da bude TSC... Ta ekipa je prethodne sezone postala vicešampion Srbije sa fudbalerima vrlo skromnih fudbalskih biografija od kojih su mnogi već u zrelim igračkim godinama. Vidi se da su u TSC-u sa njima dobro radili, tj. većina je fizički sasvim pristojno pripremljena i velikim radom i zalaganjem je iz relativno skromnog tima izvučeno relativno mnogo. Nakon prošlosezonskog uspeha, ambicije TSC-a su porasle i sada se klub usmerio na dovođenje talentovanih i mladih domaćih fudbalera, jer računaju da će dobrim radom sa njima dobiti kvalitetne fudbalere koje će u narednim sezonama preprodavati za milionske iznose. Sa druge strane, Vojvodina ima dosta kvalitetnije fudbalere nego što je prethodne sezone imao TSC, imaju dobru omladinsku školu i ne moraju da skupljaju odbačene talente Zvezde i Partizana kao TSC, ali se sa fudbalerima koje imaju na raspolaganju radi toliko loše da je kriminalno koliko su oni fizički nespremni, a bez navedenog će teško i u domaćem prvenstvu nešto da naprave...
V

Vilmoš

pre 9 meseci

Boli ih uvo, imaju 20 boljih od Kabića 🙄
I

Imaju

pre 9 meseci

40, ako racunas momke na pozajmicama i u omladinskoj skoli
S

Sxar

pre 9 meseci

Da su pametni da dovedu Sanoga i Traorea iz Partizana, bedem na sredini, a Vojvodina nema kvalitetnog vezistu
M

Meraja

pre 9 meseci

Ovo samo pokazuje koliko je rukovodstvo Vojvodine nedoraslo situaciji i poziciji. Neozbiljno se ušlo u početak sezone i sada kreće haos. Trener je bivši u roku od par kola. Možda čak ako izgube od raspalog Partizana. Posle toga ide sanacija štete pričom da se okreću prvenstvu i kupu, podmladjivanju tima itd.
m

metalika moj dobar

pre 9 meseci

kad procitas tekst samo vidis da je sve trange frange ...ovaj baraj krs od igraca zesci ,ovi ga sklanjaju menadzer mu odmah nalazi katar ..cekaj jel nas zaje... neko ?!?!? znaci samo ko zna koga i ko kome gurne koliko to je poenta.
@

@metalika moj doba@

pre 9 meseci

Ne nalazi mu menadzer nista odmah posle utakmice, vec se znalo da idu, ljudi su i ovde o tome pisali i govorili, a oni pametniji su vec spomenuli pre utakmice sa Kipranima da se ne cudimo ako Baraj i Traore budu najgori na terenu. Zasto pitace se mnogi, pa da bi uprava imala pokrice eto glavni su krivci nece se navijaci buniti sto idu, a lepo je i njima da beze iz ovakvog kluba toksicnog zbog uprave, tamo gde ce i zaraditi nesto. To je kod nas stara fora, uvek onaj sto znamo da je vec prodat odigra katastrofalnu utakmicu, jer da ima logike Batak ne bi ni stavljao igrace koji su vec prodati, jer sta da ocekujes od njih nego da se cuvaju da se ne povrede. I po tome se vidi da je uprava vec digla ruke od utakmice jer je jasno bilo da ispadaju, sta bi bilo da su prosli a oni prodali igrace. Sve ima svoje i samo treba da se malo razmisli. A ako se secas da je taj Baraj koga kritikujes da nema pojma bio prosle godine najbolji u pravim kolima kada je Vosa pobedjivala, pa je stigla direktiva iz uprave od sportskog direktora da mora da sedne na klupu da bi Malbasic nespreman igrao, tako je poceo pad Vojvodine rezultatski.

Bojan Urosevic

pre 9 meseci

Ovaj Zbiljic nije normalan ako je mislio da ce u prvih 11 sa 9 prosecnih domacih super ligaskih igraca i dva prosek stranca da pobedi u evropu nekog realno je Vojvodina sigurno 30% slabija od prosle sezone.
N

Navijac 88

pre 9 meseci

U zadnjih 10 godina 2 kupa i tri playoff evrope bez ijednog stranca znaci moze evo imamo sada apostrofiracu samo Baraya gledao ga uzivo bar 20 puta covek bukvalno seta po terenu to nam ne treba a za igrace koji bi pravili razliku para nema. A ovo nudjenje po portalima isluzenih igraca od 35 godina ta manite se toga. Vosa je jednom dovela mozda i najzvucnije ime na ovim prostorima STEFANA APIJU za 700 000 e odigrao 10 utakmica i dao 1 gol zvezdani jer je bio na kraju karijere. Zato dovoditi nazovi zvezde u godinama i gledati u nebo hoce li moci igrati sutra nije isplativo.
A

A znaju li

pre 9 meseci

Dusko Grujic Marko Jovanovic Radoslav Batak?
M

Makijan

pre 9 meseci

Sad rekonstrukcija kada se ispalo iz Evrope. Na pocetku sezone se spremaju za drugu sezonu??? I onda Zbiljic prica o tituli losi postupci i potezi ga sami demantuju.
m

mrnskl

pre 9 meseci

još dobiješ i pare za Traorea, extra. još zadnji Vezni samo i tjt
O

Ovaj iz

pre 9 meseci

Jedinstva je lud ako dođe.. Boje na Ubu da pojuri plasman u SLS, nego da sa Vojvodinom igra..
p

patuljasti zlotvor

pre 9 meseci

obrtanje para kako ne kapiras ,na svaki transfer sa svojim ljudima uparave uzimaju sebi u padze pa se neko cudi sto baraj,kulibali,musa norveski nejmar ..al to je nezaboravno pazi "musa norveski nejmar " haha
i

ime gosta osta osta

pre 9 meseci

Sportski direktor i trener moraju da odu. Sekire neka padaju ali oni moraju da odu. moraju!!!