Nikolas Gonzales (@Reuters)
Nikolas Gonzales (@Reuters)

Rekordan transfer Fjorentine: Niko Gonzales stiže u Firencu na preglede

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.06.21. | 09:58

Bild javlja da je posao zaključen

Da neće ostati u Štutgartu znalo se, pitanje je samo bilo - gde će? I Bild nudi odgovor: jedan od najboljih napadača Bundeslige Nikolas Gonzales (23) od naredne sezone igraće za Fjorentinu.

Argentinac je u protekloj sezoni imao dosta problema sa povredama, odigrao je svega 15 utakmica (postigao šest golova i dva namestio), ali očito da njegovi kvaliteti nisu promakli oštrom oku Violinih skauta. Gonzales je poslednjih dana bio meta Totenhema, zatim se govorilo kako ga je Brajton preoteo Pevcima, međutim na kraju se ispostavilo da klub iz Firence bio najkonkretniji i posao je zaključen.

Izabrane vesti

Bild navodi kako je preostalo sao još da Gonzales otputuje u Firencu i obavi lekarske preglede pre nego što potpiše višegodišnji ugovor.

Prema istom izvoru u pitanju je posao vredan 23.500.000 evra, što je najveća kupovina u istoriji Fjorentine (Huan Kvadrado držao je rekord sa 20.000.000 do sada), a u isto vreme treća najbolja prodaja nemačkog kluba, posle Benžamana Pavara (35.000.000) i Marija Gomeza (30.000.000).

Niko Gonzales stigao je u Nemačku iz Argentinos Juniorsa pre tri godine za 8.500.000 evra.


tagovi

Nikolas Gonzalesletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara