Ivan Vukomanović (©Youtube/Indian Superleague)
Ivan Vukomanović (©Youtube/Indian Superleague)

Repriza finala u Indiji: Hiderabad bi da uđe u istoriju, pita se i Vukomanović

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.11.22. | 12:57

Nikada se nije desilo da neki tim ne primi gol u šest uzastopnih mečeva i to danas želi da uradi branilac titule, a Kerala Blasters će želeti da se osveti

Branilac titule Superlige Indije Hiderabad u subotu će da ugosti Kerala Blasters u reprizi prošlosezonskog finala, u kojem su Nizamsi pobedili posle penala i osvojili prvu ligašku titulu. Od tada se nije mnogo promenilo, a treneri Manolo Markes i Ivan Vukomanović su spremni da ponovo podgreju svoje rivalstvo (15.00).

Dok je domaći tim prilično ubedljiv na vrhu lige, i dalje neporažen posle šest mečeva sa 16 bodova, Žuta armija je imala različite rezultate i sakupila je devet poena. U svom poslednjem meču, klub iz glavnog grada Telangane je savladao Džamšedpur sa 1:0, čime je ostvario pet pobeda u nizu, odnosno peti put zadržao svoju mrežu mirnom. S druge strane, Kerala dolazi u ovaj meč posle ubedljivog trijumfa od 3:1 nad Goom.

Izabrane vesti

Pošteno je reći da trenutno postoji samo jedan tim u formi između ova dva rivala. Nizamsi su svoju ligašku kampanju započeli uzbudljivim remijem 3:3 protiv Mumbaj Sitija, pri čemu je Brazilac Žoao Viktor postigao dva pogtoka. Markesovi momci su kasnije savladali Nortist Junajted sa 3:0, a među strelcima su bili Bartolomeu Ogbeče, Narzari i Borha Erera. Posle toga su nadmašili Bengaluru, Gou, Odišu i Džamšedpur sa Ogbečeom, Siverijom i Jasirom u zapisniku.

15.00: (2,10) Hiderabad (3,30) Kerala Blasters (3,30)

S druge strane, klub iz Kočija je započeo kampanju uzbudljivom pobedom od 3:1 nad Ist Bengalom, pošto su Adrijan Luna i Ivan Kaljužni zapečatili tri boda. Vukomanovićevi puleni su tada pretrpeli tri poraza uzastopno, najpre od ATK sa 5:2, pre nego što su izgubili 2:1 od Odiše, i pretrpeli još jedan neuspeh od Mumbaj Sitija 2:0.

Međutim, Žuta armija je pokazala sjajan karakter, pobedivši u dva meča uzastopno. Prvo rutinski 3:0 protiv Nortist Junajteda posle čega je usledila pobeda od 3:1 nad Gaursima.

Nijedan tim u istoriji Superlige Indije nije nanizao šest mečeva bez primljenog gola, ali Hiderabad će nastojati da upiše svoje ime u knjige istorije i dodatno ojača poziciju na vrhu. S druge strane, Kerala Blasters se revitalizovala uzastopnim pobedama i takođe će nastojati da nastavi trijumfalan niz.

------------

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

------------

INDIJSKA SUPERLIGA - 7. KOLO

Četvrtak

Mumbaj Siti - Bengaluru 4:0 (2:0)

Petak

Ist Bengal - Odiša 2:4 (2:0)

Subota

13.00: (2,90) Čenajin (3,25) Džamšedpur (2,35)

15.00: (2,10) Hiderabad (3,30) Kerala Blasters (3,30)

Nedelja

15.00: (3,00) Goa (3,30) ATK Mohun Bagan (2,25)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

AzijaIndijska SuperligaSuperliga IndijeKerala BlastersIvan VukomanovićHiderabad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara