Komentari na vest

Rezultatu iz Berna se raduje i Hrvatska: Dinamo više ne strepi od Zvezde u trci za Ligu šampiona

e

ej

pre 5 meseci

Rejting ili ne ,zvezda uvek potegne kraci konac. Ovi bojsi imaju samo srecu i nekonkurentnu ligu...
.

.....

pre 5 meseci

Nemaju šta da raduju rezultati Zvezde Dinamo ili Šahtjor jer to direktno mesto što se tiče klupskog koeficijenta u LŠ za 2024/25 ne postoji. Kroz šampionski put kvalifikacija umesto četiri ekipe kao do sada, ulazi pet. To je to jedno gratis mesto za slabije rangirane lige.
Ћ

Ћелави препотенко

pre 5 meseci

Очекивано. Суперлига и не заслужује пласман у ЛШ. Квалификације за ЛЕ су по мери а ЛК реалност. И за Звезду и за друге клубове. По свим параметрима од инфраструктуре, млађих селекција, руководства до играчког кадра исподпросечан европски квалитет. Боље увести неки ред у ову беду од првенства. Смањити број клубова, договорити са Гаспромом да буде спонзор лиге а не Звезде, уз Арену спорт, Телеком и још пар спонзора клубови би имали милион-два сигурних прилива. Савез од пласмана на светско и европско може свима да уреди главне терене и то је већ знатно занимљивије такмичење. 12 клубова уз обавезу да им имају развијене млађе селекције по најригорознијим критеријумима (такмичарске селекције у свим старосним категоријама, одређени број тренера, помоћних терена, терена са вештачком травом). Ако освојиш Прву лигу Србије а не испуњаваш овај критеријум не можеш да се такмичиш. А треба и у ПЛС увести неки ред, да нпр. 4 последњепласирана клуба и прваци Српских лига (ако испуњавају услове за ПЛС) играју плејоф, да се та филтрација клубова усложни. Сваки клуб ПЛС-а мора бити 80-90% спреман за СЛС.
N

Neverovatno

pre 5 meseci

Da se Zvezda odrekne generalnog sponzora od 2010. godine zbog ostalih u ligi? Ko je to još uradio u istoriji svetskog fudbala?
@

@neverovatno

pre 5 meseci

Generalni sponzor Zvezde je budzet Srbije. Da se ne lazemo.
С

Сале2323

pre 5 meseci

3 професионална ранга, лиценца за стадион, терен, омладинску школу. Суперлига до 12 клубова, остала 2 ранга 14-16 клуба. Суперлига стадион не испод 5.000, ко га нема, нема играње у Суперлиги. Буџет такође да се уведе неки минимум, па ако може овако да буду 8 клуба само, играће га 8, ако има 10 клуба, играће га 10 клуба. Али не више од 12 клубова. Некад сам био за овај садашњи систем, али ово што раде многи тимови је срамота. Играју Суперлигу деценијама, а терен не могу да среде.
Ћ

Ћелави препотенко

pre 5 meseci

@Сале2323 Баш то. И ја сам мислио да је систем са 16 клубова најбоље решење, али кад видиш Аустрију, Мађарску и остале земље средње Европе које су и богатије и веће од Србије да имају 10 или 12 клубова све ти је јасно. @Невероватно Нема шта Звезда да се одриче, како ј е добила тако ће и да изгуби - политичком одлуком. Бесмислено је давати толики новац Терзићу да се разбацује и троши на полуиграче а пола лиге са тим новем може да се упристоји. И ово говорим као Звездаш.
P

Pedja108

pre 5 meseci

Realno, ekipe sa ovog podrucja nisu konkurentne za LS, ali draz i jeste da se postigne neki cilj. Konkretno, ulazak u LS donosi fine pare, tu su jos bonusi za pobede i nereseno, plasman svih ekipa. Pa onda sledi prodaja karata za stadion, TV prava, reklame i ostalo. Neki su pisali i kako je Zvezda skupo prodavala karte. Idite u Nemacku i kupite za Bajern karte, da vidite koliko kostaju. Ovo je LS i cena jeste veca i bez obzira da li u Nemackoj 20 puta bolji standard, ako kupite TV na primer, on ce slicno kostati i tamo i ovde. Sledeca bitna stavka je da je LS gledanija od ostalih takmicenja, pa i klubovi dobiju bolji rejting, igraci postaju interesantniji. Bukari je na primer sada interesantan mnogim klubovima. Neko ce reci da je sebican, i jeste, ali i koristan. Verovatno ce i biti prodan, jer tesko da Zvezda moze da se nosi sa jacim klubovima da obnovi ugovor sa njim, ali se dobiju pare i mogucnost da drugi uskoce u prvi plan. Zato sam uvek za LS, ako postoji mogucnost, bez obzira na poraze, ali korist je veca. Nisam spomenuo ni da igranjem sa jacima od sebe ujedno i ceo tim napreduje. A bodovi i koeficijent ce se opet popraviti kad se bude igrala LE ili LK.
k

kgh

pre 5 meseci

Smaate sa kalkulacijama
G

Gost emisije

pre 5 meseci

Nadam se da će sa onima otići i ovi njihovi partijski "fudbalski" drugari, pa da u 2024. u FSS dodju pošteni i zamene ovaj šljam i isto tako u gotovo svim klubovima!
S

SimoSabrosa

pre 5 meseci

Sjajna sezona, za pamćenje, nasih ekipa u evropskim takmicenjima. Daj neko takmičenje sa San Marinom, Maltom, Moldavijom i Crnom Gorom, moze i BiH.
a

auuu

pre 5 meseci

Koliko vi zamarate ovaj narod sa tim glupostima i kalkulacijama...
И

Иван Грозни

pre 5 meseci

А ко тврди да ће Динамо освојити титулу у домаћем првенству?
D

Da-da

pre 5 meseci

A ko tvrdi da će Zvezda osvojiti prvenstvo i igrati kvalifikacije za LŠ?
@

@oba komentara

pre 5 meseci

Реално ни једно, а ни друго није сигурно. Звезда и Динамо су ове године у паду, имају само среће што су Партизан и Хајдук јад и беда.
j

ja tvrdim

pre 5 meseci

da ce zvezda igrati kvalifikacije jer igraju dve ekipe..i ako partizan bude ucenjen vazurom uzece sve
T

Torcida Baterijelo

pre 5 meseci

Neće. Prvak će biti Hajduk.
c

cowboy

pre 5 meseci

A ako Sahtjor, Bazel, Dinamo, Slavija i Kopenhagen ne osvoje titulu, a Zvezda prestigne Partizan, eto Terzi jos 30 mil :)
S

Srdjan M

pre 5 meseci

Haha, to su zaboravili napisati, a uopste nije nemoguc takav scenario. Dnjepar, Sparta, Mitjiland, Hajduk... Svi su u igri za titulu
T

TAKOO JEEE

pre 5 meseci

Smucilo mi se vise procitati kod nas o njima ili kod njih o nama...Bukvalno se jedni protiv drugih takmice na na sportskom terenu vec preko medija, komentara i slicno...I ovo pljuvanje mi se smucilo. Zvezda i pod vodjstvom Milojevica je dozivela oba puta fijasko i potop u Ligi Sampiona, zavrsila na poslednem mestu i primala u prvoj sezoni 17 golova a postigla 5 i uzela 4 boda, u drugoj sezoni kad klub valjda je malo porastao , mi primimo 20 golova a postignemo 3 gola... a sad jedan bod i utakmica manje, doduse mozda primimo puno golova a mozda i uzmemo neki bod...Sad smo primili 12 golova a dali 5...Stim da smo u ovogodisnjoj LS igrali najbolje i najmanje igrali bunker...Niti ovog Izraelca volim , niti sam bio da se dovede , niti da ga teraju iz kluba, niti sam za Milojevicev povratak, niti je igrao fudbal...Rezultate je Miloje imao u Ligi Evrope a u LS za 2 sezone pobeda protiv Liverpula i Olimpijakosa i bod protiv Napolija uz uzasnu gol razliku 8-37 i 7 bodova...Jednostavno ova Zvezda je za maksimum Ligu Evrope, kao sto je bila i Milojeva Zvezda...Dinamo ZG ove sezone nije ni za ligu konferens, to pokazuje da su poslednji na tabeli gde su ispred Balkani, Astana, Slovan ili ko vec...Prema tome jesmo razocarani rezultatom od sinoc kao i kad je Zander napravio penal ili Tomane kad je promasio penal za prolece, sinoc smo takodje mogli sva 3 boda uzeti da smo iskoristili bar neku sansu , a znsmo kakve smo primili...Ali kad se sve sabere Zvezda je u Beogradu protiv Jang Bojsa izgubila prolece u Evropi...2 puta smo ovaj Jang Bojs izbacivali u istoriji, jednom Partizan , tako da sam kad smo ih dobili u grupi zazalio , jer nije lako da ti neko bude musterija svaki ciklus takmicenja...I veoma vazno sto znamo da smo mogli i da ispadnemo u kvalifikacijama protiv njih kad nas je Vukanovic spasao...Zato realnost je da se napadne prvenstvo i da se za sledecu sezonu bolje organizujemo i mi i Partizan i Tsc koliko je to moguce...Koliko god da je Zvezda ulozila puno para za ostsle iole ozbiljnije klubove je to sica,.Nasim klubovima nije mesto u Ligi Sampiona vec u LE i Ligi Conferencije...
v

verteks

pre 5 meseci

Ne znam da je fijasko imati 4 boda u konkurenciji Liverpul - PSG - Napoli. To su bili izuzetni timovi te godine, medju 8 najboljih u Evropi sva 3 (iako nisu mogli svi tamo biti). Sampion Evrope pobedjen uz jednog stranca u postavi.
T

TAKOO JEEE

pre 5 meseci

VERTEKS@Naravno da je fijasko jer biti poslednja u grupi bilo s kim da si takmičar znači to je fijasko, a ja sam ti naveo da Zvezda može dobiti city-ja kao što dobila i tad liverpool-a...Naveo sam ti teske poraze od 2:10 za Pariz, pobeda protiv Liverpula ekstra, ali se moze desiti i pobeda protiv sampiona Evrope Sitija...0:9 Bajern , 0:9 Totenhem...I sta da ti objasnjavsm dalje...

Le

pre 5 meseci

Te prve sezone kakvi top 8 Napoli stigao do cetvrtinala ali LE ne LS iako je bio u grupi jaci od Liverpula koji se provukao da nije doziveo samar od Zvezde ne bi se podigao i cudo je pravo kako je stigao do vrha ogromna sreca .PSG je bio najbolji bio je 2 puta jaci od Liverpula ali nije imao srece a mislim da ga je i sudija pokrao protiv Mancestera.
M

Molim?

pre 5 meseci

Zasto bas od Zvezde? Vec su prvaci?
1

12345m12345

pre 5 meseci

ne nego ste jedno 30 mesta ispod zvezde i dinama na uefa listi tako da ih svakako ne remetite...
m

ma isto je

pre 5 meseci

nema razlike....
G

GostO

pre 5 meseci

Koga ovo realno zanima? Koja je fora da se toliko lozite na Dinamo i Hrvatsku?
p

pa navijaci zvezde se

pre 5 meseci

loze,vecito mere ko ima duzi,Terzinjo ili Maminjo,ko je veci drzavni projekat...
T

TAKOO JEEE

pre 5 meseci

Smucilo mi se vise procitati kod nas o njima ili kod njih o nama...Bukvalno se jedni protiv drugih takmice na na sportskom terenu vec preko medija, komentara i slicno...I ovo pljuvanje mi se smucilo. Zvezda i pod vodjstvom Milojevica je dozivela oba puta fijasko i potop u Ligi Sampiona, zavrsila na poslednem mestu i primala u prvoj sezoni 17 golova a postigla 5 i uzela 4 boda, u drugoj sezoni kad klub valjda je malo porastao , mi primimo 20 golova a postignemo 3 gola... a sad jedan bod i utakmica manje, doduse mozda primimo puno golova a mozda i uzmemo neki bod...Sad smo primili 12 golova a dali 5...Stim da smo u ovogodisnjoj LS igrali najbolje i najmanje igrali bunker...Niti ovog Izraelca volim , niti sam bio da se dovede , niti da ga teraju iz kluba, niti sam za Milojevicev povratak, niti je igrao fudbal...Rezultate je Miloje imao u Ligi Evrope a u LS za 2 sezone pobeda protiv Liverpula i Olimpijakosa i bod protiv Napolija uz uzasnu gol razliku 8-37 i 7 bodova...Jednostavno ova Zvezda je za maksimum Ligu Evrope, kao sto je bila i Milojeva Zvezda...Dinamo ZG ove sezone nije ni za ligu konferens, to pokazuje da su poslednji na tabeli gde su ispred Balkani, Astana, Slovan ili ko vec...Prema tome jesmo razocarani rezultatom od sinoc kao i kad je Zander napravio penal ili Tomane kad je promasio penal za prolece, sinoc smo takodje mogli sva 3 boda uzeti da smo iskoristili bar neku sansu , a znsmo kakve smo primili...Ali kad se sve sabere Zvezda je u Beogradu protiv Jang Bojsa izgubila prolece u Evropi...2 puta smo ovaj Jang Bojs izbacivali u istoriji, jednom Partizan , tako da sam kad smo ih dobili u grupi zazalio , jer nije lako da ti neko bude musterija svaki ciklus takmicenja...I veoma vazno sto znamo da smo mogli i da ispadnemo u kvalifikacijama protiv njih kad nas je Vukanovic spasao...Zato realnost je da se napadne prvenstvo i da se za sledecu sezonu bolje organizujemo i mi i Partizan i Tsc koliko je to moguce...Koliko god da je Zvezda ulozila puno para za ostsle iole ozbiljnije klubove je to sica,.Nasim klubovima nije mesto u Ligi Sampiona vec u LE i Ligi Conferencije...