REZZIME DANA (četvrtak): Bazel i Milan zakazali

Vreme čitanja: 4min | čet. 01.10.20. | 23:41

Pogledajte ko vam je 1. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...


NAPOMENA
: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

SEVILJA - LEVANTE (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 1:0

Sevilja je uz dosta muke savladala Levante – 1:0 (0:0). Iako su bili znatno bolji tim, Andalužani nisu uspevali da slome otpor defanzivno orjentisanog gosta iz Valensije, a i kada je Munir El Hadadi pronašao put do mreže u 67. minutu, VAR ga je poništio zbog faula u finišu akcije. Nervoza Nerviona najbolje se oslikala reakcijom Đulena Lopetegija u drugom minutu nadoknade, zbog koje je iskusni španski stručnjak zaradio crveni karton, ali je ubrzo mogao da odahne, jer je Jusuf El Nesiri golom svega nekoliko sekundi kasnije iz teške pozicije doneo pobedu Sevilji. 

TOTENHEM - MAKABI H. (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 7:2

Ako se protiv Škendije i Lokomotive namučio, Totenhem je Makabi na Vajt Hart Lejnu preslišao večeras. Makabi je uspeo da uzvrati samo posle prvog gola, ali time kao da je razbesneo Pevce. Blistao je Hari Kejn sa tri pogotka i asistencijom, pratio ga Đovani Lo Selso sa dva pogotka, a u poslednjem minutu se upisao i Dele Ali sa jedanaesterca.

JANG BOJS - TIRANA (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 3:0

Rutinski je Jang Bojs stigao do grupne faze Lige Evrope. U potpunosti je šampion Švajcarske nadigrao rivala iz Albanije, uputio čak 26 udaraca ka golu gostiju i neki je jednostavno morao da završi u golu. Tiranu je načeo Fasnaht pred odlazak na odmor, a ubrzo po povratku sa istog Nsame je sa dva gola dotugao rivala. Gosti su sebi dodatno otežali posao jer su sredinom drugog dela ostali sa igračem manje na terenu.

SARAJEVO - SELTIK (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 0:1

Seltik je pregmeo Koševo i četu Vinka Marinovića. Dobro su se Sarajlije nosile, imale aktivan rezultat sve do 70. minuta, kada je Odson Eduar probio odbranu Bordo tima. Ipak, zasluženo škotski velikan ide dalje. Bio je dosta konkretniji, što je uostalom bilo očekivano.

STANDARD - FEHERVAR (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:1

Uspeo je Fehervar da iznenadi na startu meča Standard, poveo je u 11. minutu, ali je u nastavku sve došlo na svoje. Belgijski predstavnik, koji je u prethodnoj rundi eliminisao Vojvodinu, bio je bolji i u prvom delu, ali je konkretniju igru naplatio tek u nastavku i režirao potpuni preokret.

SELTA - BARSELONA (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 0:3

Kumanova Barsa za sada gazi bez problema. Druga utakmica i druga ubedljiva pobeda Katalonaca. Posle uvek neugodnog Viljareala (4:0), pala je Selta, i to u Vigu, tamo gde Mesi i društvo nisu mogli da dobiju nijednom u prethodnih šest gostovanja. Iliti u poslednjih pet godina - 3:0.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

BAZEL - CSKA SOFIJA (tip 1, kvota 1,73) - rezultat 1:3

Imao je Bazel svetle trenutke u novijoj istoriji. Imao je jedan od najboljih švajcarskih klubova i značajne skalpove u Ligi šampiona, ali idili je došao kraj. Projektovan da bude u prvom šeširu Bazel je doživeo bolno otreženjenje na svom terenu protiv bugarskog CSKA – 1:3.

Opširnije OVDE.

RIO AVE - MILAN (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Ludilo u Portugaliji! Milan je u regularnom delu meča poveo početkom drugog poluvremena, ali je Rio Ave sredinom istog izjednačio. Automatski je to značilo da su vaši tiketi osuđeni na propast, ali ako ste kojim slučajem ispratili produžetke, mogli ste da vidite potpuno neverovatnih pola sata fudbala. Rio Ave je u potpunosti preokrenuo rezultat, Milan se vratio golom sa bele tačke u 120. minutu, a potom posle u 12. seriji jedanaesteraca prošao u grupnu fazu Lige Evrope.

KOPENHAGEN - RIJEKA (tip 1, kvota 1,87) - rezultat 0:1

Hrvatska će imati dva tima u grupama Lige Evrope! Posle Dinama, večeras je slavila i Rijeka, čime se klub iz Kvarnera po četvrti put probio do faze kada će se boriti za bodove. Ovo je velika stvar za komšije i pre svega njihov nacionalni koeficijent koji je nakon prošlogodišnje eksplozije (i dva mesta u Ligi šampiona) u velikom padu. Ali način na koji su Riječani prošli u Kopenhagenu zaseniće sve navedeno. Zaseniće mnoge večerašnje utakmice i verovatno konkurisati za jedan od najsmešnijih momenata sa fudbalskih terena u 2020. godini. Slavila je Rijeka sa 1:0 autogolom defanzivca danskog tima Petera Ankersena.

Opširnije OVDE.

ASTON VILA - STOUK (tip 1, kvota 1,77) - rezultat 0:1

Stouk je minimalcem slavio protiv Aston Vile (1:0). Din Smit je odlučio da odmori prvotimce i priliku ukaže fudbalerima koji su imali manju minutažu i zbog svoje odluke platio ceh eliminacijom. Odlučujući pogodak postigao je iskusni Sem Vouks sredinom prvog dela.








tagovi

rezime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara