REZZIME DANA (četvrtak): Da nije bilo ikseva...

Vreme čitanja: 4min | čet. 09.07.20. | 23:03

Pogledajte ko vam je 9. jula doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

SPAL - UDINEZE (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 0:3

Dvojka i to okrugla - 2,00. Lepa kvota i još bolji rezultata za veliki broj MOZZARTOVIH igrača. Čini se da nikad alakše nije prošlo. Već u 18. minutu prednost donosi de Pol, dupliraje Okaka u 35, a triplira Lazanja u 81. Bila je to mala škola fudbala crno-belih iz Udina.

LIDS - STOUK (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 5:0

Dugo čekaju Jorkširci da se vrate u elitno društvo, punih 16 godina i sada su blizu, nikad bliže. Posle fantastične partije protiv Stouka ukazuje im se promocija. Četiri su kola ostala do kraja, a tim Marsela Bjelse ima šest bodova više od trećeplasiranog Brentforda. U poslednje dve utakmice na svom terenu Lids će ugostiti Barnsli i Čarlton, timove sa samog dna tabele.

Opširnije OVDE

BEŠIKTAŠ - KASIMPAŠA (tip 1&gg, kvota 2,65) - rezultat 3:2

Lepo smo vas uputili danas na ovaj tip u PREDLOZZIMA I TIPOVANJIMA, ali nije bilo lako. Priznajemo. No, samim tim je i slađe. Naime, Kasimpaša je posle početnog vođstva domaćina preokrenula već posle pola sata igre u Istanbulu, ali su se crno-beli peresabrali na poluvremenu i sa goliovima Boatenga u 49. i Jalcina u 90. stigli do velika tri boda.

MIDTJILAND - KOPENHAGEN (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 3:1

Još jedan večerašnji preokret i to iz dvojke u keca. Vodio je tim iz danske prestonice, istina minilano psole prvih 45 minuta, ali se Midtijiland razigrao u nastavku i tako preoteo ceo plen od nezgodnih gostiju.

RIO AVE - PORTIMONENSE (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 2:1

Dok se Rio Ave bori za Evropu, njegov večerašnji rival to radi za goli život. To jest za opstanak u Primeri. Zato se i moglo očekivati da će ovo biti težak meč, što se može videti iz rezultata. Domaćin je naime preokrenuo, a pobednički pogodak, delo Filipe Avgusta, pao je minut u zaustavnom vremenu. Verujemo da su mnoge kladionice tada prosto "eksplodirale" s obzirom da je ovo jedan od najigranijih tipova dana u MOZZARTU.

TONDELA - PORTO (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 1:3

Vratiće se posle dve godine titula na Dragao. Šta je do njega odradio je na fantastičan način i sad je samo pitanje tajminga kad će osvojiti prvi šampionski naslov posle 2018. Zmajevi su na gostovanju Tondelu slavili 3:1 i jasno je da smene na vrhu tabele neće biti u završna tri kola.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

EIBAR - LEGANES (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 0:0

Znali su u Leganesu da im samo pobeda protiv Eibara vraća nadu da mogu do luke spasa. Bio je gost bolji tim, dao je sve od sebe, imao duplo više udaraca na gol, ali nije vredelo. Marko Dmitrović je odradio dobro svoj posao, nije mu se mreža zatresla i Eibar je došao do remija, koji mu povećava šanse da ostane u ligi.

Opširnije OVDE

BORNMUT - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 0:0

Liga šampiona je odavno misaona imenica, a posle najnovijeg kiksa, Pevci su deveti na tabeli, dva boda iza Šefilda, vlasnika poslednje UEFA ulaznice, mada kako igra Murinjov tim bio bi greh da izbori plasman u Ligu Evrope. Bornmut je, pak, tri boda do opstanka. Uspeo je sastav Edija Haua da prvi put posle pet vezanih poraza kljucne bod – mogao je i do sva tri da u 90. minutu KIng nije dirao loptu rukom i „poništio“ gol Kaluma Vilsona - pa je i dalje u igri da sačuva status.

Opširnije OVDE

EVERTON - SAUTEMPTON (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 1:1

Jedan "prijateljski" meč pošto su oba tima obezbedila opstanak u PL, tako da su na Gudisonu odigrali za svoj groš – 1:1. Posle neiskorišćenog jedanaesterca Vord Prausa (uzdrmao prečku), Dani Ings je još jednom pokazao da je ove sezone jedan od najboljih špiceva lige, snalažljivim potezom postigao je 19. gol u prvenstvu. Pritom nijedan sa penala. Pred kraj prvog dela uzvratio mu je najbolji igrač Karamela, Ričarlison.

LUGANO - SEN GALEN (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 3:3

Strašan meč odigran je u Luganu: šest golova, preokreti, poništen pogodak zbog VAR-a... Poveo je domaćin rano, Sabatini je bio strelac u 10. minutu. Do kraja poluvremena gosti su obrnuli na 2:1 preko Kvintilje (penal) i Ruiza. Čim je počeo drugi deo Gernt je izjednačio na 2:2, a onda jedan poništeni, pa jedan priznati gol za Sankt Galen (Demirović). Napadao je Lugano, išao je po treći pogodak i makar po bod i uspeo je.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara