©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (četvrtak): Duvali su povoljni vetrovi sa severa i istoka

Vreme čitanja: 3min | čet. 10.06.21. | 23:29

Pogledajte ko vam je doneo novac 10. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO
PAVLJUČENKOVA - ZIDANŠEK
(tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:0

U polufinalu Rolan Garosa, debitantskom na nekom od gren slem turnira za obe teniserke, Anastasija Pavljučenkova je u dva seta, za nešto više od sat i po vremena savladala Zidanšek i u 29. godini ostvarila najveći uspeh u karijeri.

Opširnije OVDE

J. AFRIKA - UGANDA (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 3:2

Kod afričkih selekcija, naročito kada je međusobni duel u pitanju, često se ni šta ne može tvrditi sa velikom dozom sigiurnosti. Tako je bilo i kada je veliki broj nas odbarao ovaj tip, i nije da nije bilo čupavo....

ESTONIJA - LETONIJA (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 2:1

Rano se domaćin, već do 40. minuta ispucao, tako da je strepeo čitavo drugo poluvreme. Ipak, komšije sa Baltika nisu bile dorasle zadatku teb je ceo plen ostao u Talinu.

LAHTI - ILVES (tip 3+, kvota 1,95) - rezultat 3:1

U kakvo je ovo dobro leglo, iako u severnim ligama često pada mali broj pogodaka. Ipak, u Lahtiju domaći tim je pokazao napadačko lice i tako pogurao jova zanimljiv tip koji smo vam posavetovali da odigrate.

KTP - HIFK (tip 0-2, kvota 1,62) - rezultat 0:2

Veoma interesantno 10. kolo finske Vikauslige gde smo gađali dva zanimljiva para i oba smo jurili golove. Prošlo je 3+ na Lahti - Ilves, ali evo i 0-2 na ovaj meč. Mašala!

CSKA - UNIKS (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 89:81

Moskovljani su posle prvog meča u Kazanju i pobede 85:77, ostvarili još jedan brejk u drugom duelu (76:57), te su već u prvom okršaju u ruskoj prestonici došli u priliku da trijumfom 11. put dođu do regionalne krune. Prva prilika za overu šampionskog slavlja bila je dovoljna za CSKA.

Opširnije OVDE

GUŽOU - PEKING TEHNOLODŽI (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:1

Poveo je domaćin 2:0, dozvolio rivalu da mu do odlaska na odmor prepolovi prednost, ali onda u 59. minutu osigurao trijumf. Gužou je popravi odnos u međusobnom skoru sa Pekingom. Zaključno sa današnjim odigrali su osam mečeva, a Gužou je došao do druge pobede dva remija i četiri poraza.

SUŽOU DONGVU - VUHAN TRI TAUNS (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 0:4

Vuhan je sa dva gola u prvom poluvremenu potvrdio terensku dominaciju i praktično rešio pitanje pobednika. Bila je ovo treća pobeda Vuhana u poslednjih pet utakmica, a sve tri zabeležene su uz najmanje tri postignuta pogotka.

PRECRTANO
ĐIJANGŠI BAJDEMEN - KUNŠAN 
(tip 1, kvota 6,25) - rezultat 1:1

Imao je Đijangđi lepu priliku da savlada favorizovani Kunšan. Igrao se šesti minut sudijskog dodatka kada je Kunšan uspeo da obezbedi četvrti uzastopni remi.

SAKARI - KREJČIKOVA (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:2

Sedam brejkova u 12 gemova prvog seta koji je pripao Češkoj teniserki, onda tri oduzimanja servisa u narednom posle kojeg je Grkinja izjednačila. Do odlučujućeg seta igralo se bezmalo dva sata, a onda je došao odlučujući set i trajao 92 minuta!

Opširnije OVDE


tagovi

bet analizarezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara