REZZIME DANA (petak): Portugalci kao na traci, Viljareal pogodak, a Bajern promašaj večeri

Vreme čitanja: 4min | pet. 08.01.21. | 23:20

Pogledajte ko vam je 8. januara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

BENFIKA - TONDELA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:0

Kružila je Benfika oko gola Tondele, tražila rupu, preznojavala se u trenucima kada je stigla informacija da je Sporting opet bio uspešan i nekako porodila pobedu. Lepršavost je bila u drugom planu, nije se umiralo u lepoti, a Haris Seferović slomio je otpor gostiju. Čekali su gosti jednu pravu šansu, imali je četiri minuta pre kraja, ali je Odiseas Vlahodimos sprečio novi hladan tuš za Orlove, a potom je Luka Valdšmit prekratio muke saigračima, Žoržu Žezusu, navijačima i kladiocima pa je najigraniji par dana prošao.

Opširnije OVDE.

NASIONAL - SPORTING (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 0:2

Bez obzira na pljusak, vetar i blatnjav teren, fudbaleri su morali da odrade svoje obaveze, a bolje su to učinili gosti. Sporting je slavio 2:0 golovima Nuna Santosa u 43. i Hovana Kabrala u prvom minutu nadoknade, čime se učvrstio na vodećoj poziciji pred utakmice najbližih pratioca, Benfike i Porta.

Opširnije OVDE.

FAMALIKAO - PORTO (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 1:4

Mišljenja o tome da li je u penal seriji bolje šutirati jedanaesterac prvi ili drugi, odnosno da li je bolje igrati pre ili posle konkurenta u borbi za titulu podeljena su. Bilo kako bilo, pritisak sa kojim se u 13. kolu Primeire suočio Porto, pozitivno je uticao na fudbalere šampiona Portugalije, pošto su na pobede Brage, Sportinga i Benfike u ovoj rundi odgovorili istom merom, savladavši Famalikao na gostovanju - 4:1 (2:1).

Opširnije OVDE.

KERAMIKA KLEOPATRA - AL AHLI KAIRO (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 0:2

Rezultat govori da je pobeda bila rutinska i u skladu s kvotom, ali verujte – nije bilo tako. Sve do 79. minuta Keramika se držala odlično, a tek posle ko zna kojeg napada Karaba je uspeo da pronađe pukotinu u odbrani domaćih i dovede Al Ahli u vođstvo. Potvrda trijumfa stigla je tek u šestom minutu nadoknade. 

VULVERHEMPTON - KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,93) - rezultat 1:0

Ne može da se kaže da je rutina, ali pobeda je pobeda. U oktobru su ovi timovi igrali u ligi na istom stadionu, tada su Vukovi slavili sa 2:0, a večeras su ponovo upisali trijumf, samo minimalnim rezultaton – 1:0. Strelac jedinog gola bio je Adama Traore u 35. minutu. Srpski reprezentativac Luka Milivojević bio je na klupi Palasa.

Opširnije OVDE.

SELTA - VILJAREAL (tip 2, kvota 2,40) - rezultat 0:4

U finišu 2020. godine, fudbaleri Selte nanizali su sedam pobeda i jedan remi, a na startu 2021. imaju tri poraza i to uz gol-razliku 2:11. Ta dva gola dali su trećeligašu Ibici, ali u porazu 2:5 u Kupu kralja. Samo tri dana prošlo je od tada, a ekipa Eduarda Kudeta doživela je novi debakl. Viljareal je slavio na Balaidosu ubedljivih 4:0, golovima već u prvom poluvremenu i probio se na treće mesto Primere.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

MENHENGLADBAH - BAJERN (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 3:2

Bajern vas je baš ozbiljno prodao! Gosti su posle manje od 20 minuta vodili 2:0, ali se na odmor otišlo nerešenim rezultatom. Jonas Hofman je pokazao da se uželeo fudbala tokom pauze zbog povrede butine i s dva pogotka, oba na asistencije Larsa Štindla, neutralisao prednost Bavaraca stečenu golovima Roberta Levandovskog iz penala u 20. i Leona Gorecke u 26. minutu, a po povratku na teren, dodatno je fudbalere Bajerna šokirao Florijan Nojhaus, iskupivši se tako za prethodno napravljen penal. Kakav preokret...

Opširnije OVDE.

ALMERE - AJNDHOVEN (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:0

Almere je pokušavao, ali Ajndhoven se nije dao. Bio je domaćin bolji, imao više šansi i čak pet udaraca u okvir gola, ali nijedna lopta nije uspela da zatrese mreže ili bar pređe gol liniju. Džaba i veći posed lopte i sve, kada su ka golu Ajndhovena leteli samo ćorci...

KAMBUR - VOLENDAM (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 0:1

Posle Almerea ni Kambur vas nije obradovao. Holanđani su vas “ukanalili“ večeras. Volendam je iskoristio loše veče Kambura i smestio jedan gol u mrežu, a da tuga bude još veća – to se dogodilo u 87. minutu. Kambur jeste za nijansu više napadao, ali nije mogao do gola...

DENKERK - TROA (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 0:0

Kakav kiks, kakva prodaja! Predlažemo vam da sednete ako možete dok ovo budete čitali, jer Troa nije mogla da postigne gol iz čak 26 šuteva ka golu protivnika!? Čak sedam stopostotnih prilika propstili su gosti, što je nešto nezapamćeno... Šta dalje da vam pišemo, ovo je valjda dovoljno.


tagovi

sportsko klađenjeklađenjeInternet klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara