©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (petak): Sportski vikend je počeo kako i dolikuje

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.12.21. | 23:23

Pogledajte ko vam je doneo novac 10. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

BRENTFORD - VOTFORD (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 2:1

Uzbudljiv meč na stadionu Brentforda, obe ekipe su pokazale kvalitet, ali je na kraju uporniji bio domaćin. Gosti su poveli u 24. minutu i vodili sve do poslednjih 10, ali nisu izdržali.

Opširnije OVDE

NANT - LANS (tip GG3+, kvota 2,30) - rezultat 3:2

Prštalo je na stadionu Bužoar u to na sve strane. Na kraju je, na našu sreću, došao kec, ali je palo i više od tri gola. Preporučili smo danas ovaj tip i ko nas je poslušao, fino je prošao sa kvotom 2,30.

ĐENOVA - SAMPDORIJA (tip 2, kvota 2,55) - rezultat 1:3

Moraće Andrej Ševčenko još da čeka na prvu trenersku pobedu u Seriji A, ali je makar dočekao da fudbaleri Đenove postignu gol pod njegovim vođstvom.

Opširnije OVDE

PANATINAIKOS - ALBA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 82:67

Panatinaikos je ovaj meč igrao bez povređenog Nemanje Nedovića, ali su Zeleni ipak uspeli da dobiju bitku protiv nezgodne Albe.

Opširnije OVDE

ŠALKE - NIRNBERG (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 4:1

Šalke se iz petnih žila trudi da se dokopa Bundeslioge i ako ovako nastavi, uspeće. Iako je u 49 minutu bilo 1:1, domaćin je smogao snage da zgazi gosta. Kako i priliči.

MONAKO - OLIMPIJA M. (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 65:71

Konačno pobeda Olimpije. Tim iz Milana vezao je četiri poraza u Evroligi, redom je gubio od Uniksa, Zenita, Olimpijakosa i Albe, ali je sada proradio i nadigrao Monako u Kneževini.

Opširnije OVDE

BORAC Č. - FMP (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 77:80

Posle trijumfa u Čačku, Stefanovićeva četa ima učinak od devet pobeda i samo dva poraza. U leđa gleda samo večitim beogradskim rivalima Crvenoj zvezdi i Partizanu. Impresivnu sezonu imaju Panteri.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

KELN - AUGZBURG (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 0:2

Živi i umire Keln od učinka Entonija Modesta. Kada Francuz ustane na desnu nogu, za Keln nema zime. Ali, danas nije bio njegov dan. Sit se ispromašivao Modest.

Opširnije OVDE

MAJORKA - SELTA (tip 1, kvota 2,70) - rezultat 0:0

Kada u sastavu nije Jago Aspas, četa Eduarda Kudea gubi 60 odsto utakmica, pa argentinski strateg može biti zadovoljan bodom na Mediteranu. Odbrana je uradila domaći zadatak, uštopovala je Rodrigeza, Anhela i Ninja. Bezopasna je bila Majorka.

Opširnije OVDE

ĐENOVA - SAMPDORIJA (tip 2-3, kvota 1,95) - rezultat 1:3

Junak plavo-belog dela Đenove je Manolo Gabijadini. Iskusni napadač bio je dvostruki strelac i tako se izjednačio sa Adrijanom Basetom (Sampdorija) i Đuzepeom Baldinijem (igrao za oba kluba) po broju golova u jednom od najstarijih gradskih derbija Evrope - Derbiju dela Lanterna. Sva trojica po pet puta su bili strelci.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara