REZZIME DANA (ponedeljak): Juventusov kiks najbolniji

Vreme čitanja: 3min | pon. 12.02.24. | 23:19

Pročitajte ko vam je doneo novac 12. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

TRABZON - HATAJ (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:0 (0:0)

Nije bilo drame na ovom meču Trabzon možda nije postigao gol u prvom poluvremenu, ali su u nastavku opravdali ulogu favorita za novu pobedu. Trabzon je ovom pobedom prekinuo veliki niz poraza i trenutno zaseo na treću poziciju na tabeli u Turskoj.

KRISTAL PALAS - ČELSI (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 1:3 (1:0)

Nepredvidiv, bipolaran i bez kontinuiteta, takav je Poketinov Čelsi tokom dosadašnje sezone, ali i večeras. Posle poluvremena koje su završili uz gol zaostatka i bez šuta u okvir gola protivnika, Plavci su u nastavku na krilima Konora Galagera uspeli da dođu do preokreta i 14. pobede u nizu protiv večerašnjeg rivala (3:1).

Opširnije OVDE

KAJSERI - BEŠIKTAŠ (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 0:0

Još na početku sezone u Turskoj bilo je jasno da će, kada je u pitanju šampionska trka, to biti dva konja. Fener i Galata su za tri klase jači od ostalih takmaca, ali negde se očekivalo da će im, bar u prvom trenutku, isparirati gradski rival Bešiktaš.

Međutim, sezona za crno-bele pretvorila se u ozbiljan košmar. Sada se može reći da će šamion iz 2021. godine imati velikih problema da zadrži i treće mesto. Bešiktaš je, ako se tako može reći, kiksirao na gostovanju u Anadoliji Kajzeriju (0:0) i dozvolio Trabzonu da se bodovno poravna.

Opširnije OVDE

SENT ETJEN - TROA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 5:0 (2:0)

Kada se utakmica završi rezultatom 5:0 onda i nema šta previše da objašnjavamo. Potpuna dominacija domaćina i što je za nas najvažnije, možemo da zaokružimo ovaj par. Ovde nije bilo nikakve dileme već u prvom poluvremenu.

KORONA - LKS Lođ (tip 1, kvota 1,82) - rezultat 2:1 (1:1)

U okršaju timova iz donjeg doma šampionata u Poljskoj, kao što smo i prognozirali, domaća Korona je došla do pobede rezultatom 2:1 protiv poslednjeplasiranog LKS-a. PObednički gol je postignut u četvrtom minutu nadohnade, a heroj susreta bio je američki internacionalac Deni Trejo.

PRECRTANO

JUVENTUS - UDINEZE (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:1 (0:1)

Do kraja italijanskog prvenstva je ostalo još 14 kola, a ukoliko Inter odloženu utakmicu 21. kola sa Atalantom reši u svoju korist mogao bi da bude na ogromnih 10 bodova udaljenosti od Juventusa. Složićete se da je to u trenutnom odnosu snaga nenadoknadiv zaostatak za Staru torinsku damu, koja je večeras bez povređenog Dušana Vlahovića poražena na svom terenu od Udinezea - 0:1 (0:1).

Opširnije OVDE

ALEMERIJA - ATLETIK BILBAO (tip 2, kvota 1,83) - rezultat 0:0

Gruba igra, borbena igra na obe strane, ali na kraju bez golova. Jednostavno, Atletiko Bilbao nije uspeo da probije bedem domaćina iako je imao igrača više od 53. minuta. Na kraju 0:0

VALJADOLID - ALBASETE (tip 1, kvota 1,87) - rezultat 0:0

Šteta. Očekivali smo od Valjadolida mnogo više na ovoj utakmici, ali na kraju meč bez golova što nam je najmanje odgovaralo.

FARUL - DINAMO BUKUREŠT (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:2

Senzacija u Rumuniji. Poslednjeplasirani Dinamo iz Bukurešta je savladao Farul koji sada pada na peto mesto posle ovog kiksa.

ARUKA - PORTO (tip 2, kvota 1,42) - 3:2 (2:1)

Luda utakmica u Portugaliji. Porto je ostao bez bodova protiv Aruka. Domaći tim je odigrao izvanrednu utakmicu i tako zabeležio četvrtu uzastopnu pobedu u nacionalnom šampionatu. Porto je uspeo u finišu utakmice da smanji na 3:2, ali na tome je sve ostalo.




tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara