REZZIME DANA (sreda): Prodali Bajern, Barsa, Juve, PSV...

Vreme čitanja: 4min | sre. 13.01.21. | 22:57

Pročitajte ko vam je doneo novac, a ko vas je prodao 13. januara

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

MANČESTER SITI - BRAJTON (tip 1, kvota 1,20), rezultat 1:0

Mančester Siti je uhvatio šampionski ritam. Oni što veruju u Pepa Gvardiolu i ovaj sastav još će dodati - konačno. Možda ovo što trenutno Građani igraju nisu njihova najbolja izdanja pod španskim stručnjakom - zapravo, sigurno nisu - međutim to je još jedan razlog više za konstataciju da na Siti mora ozbiljno da se računa. Jer kada sa 70 ili 80 odsto od punog kapaciteta Siti ima situaciju da lideru može da priđe na samo bod zaostatka (ukoliko dobije još jednu odloženu utakmicu), situacija je jasna. Ono najbolje od njih tek dolazi. Večeras na Etihadu lakše nego što to rezultat govori: Mančester Siti - Brajton 1:0.

NAPOLI - EMPOLI (tip 1, kvota 1,30), rezultat 3:2

Ponovo muke za Napoli, ali prolaz u četvrtfinale Kupa Italije. Muče se momci sa San Paola u 2021. godini. Izgubili su od Specije na svom stadionu sa 1:2 i to dok su imali igrača više; potom su srušili Udineze golom u 90. minutu, a evo večeras ih je propisno oznojio drugoligaš. Doduše, lider Serije B - Empoli (3:2). Dva puta je gost uspevao da izjednači rezultat, državši velikog favorita u pripravnosti i naponu, da bi na kraju ipak poklekao golom Gatuzovog džokera Andree Petanje, koji je danas bio starter.

BEŠIKTAŠ – RIZE (tip 1, kvota 1,35), rezultat 1:0

Vrlo vam je neprijatno bilo dok ste gledali mučenje Bešiktaša na svom, bunjištu. U jednom trenutku se činilo da nema spasa, i da će vam Orlovi zapržitii čorbu. Međutim, na vašu sreću Larin je pogodio u 85. minutu. Dovoljno da zaokružite kvotu 1,35.

FAJENORD - ZVOLE (tip 1, kvota 1,60), rezultat 1:0

Težak, težak posao za Fajenord. Ali kakvo je veče bilo, ovaj trijumf tima iz Roterdama vam je sigurno sladak kao med. Mučili su se igrači Fajenorda, ali ssu uspeli da probiju defanzivni bedem gostiju. Za to je bio zadužen Sinistera.

PSŽ – MARSELJ (tip 1, kvota 1,50), rezultat 2:1

PSŽ je gazda u Francuskoj. I kada su u krizi Sveci su sposobni da bace na kolena velikog rivala iz Marseja. Sa novim trenerom Poketinom Parižani su lako završili posao sa Marseljom. Dovoljno za još jedan trofej. Ovog puta dželat Marselja bio je Mauro Ikardi koji je pogodio u 39. minutu. I to nije sve. Bivši član Intera je iznudio penal. Realizovao ga je Nejmar. Olimpik je uneo dozu dramatike preko Pajea, ali snage za nešto više nije imao.

PRECRTANO

PSV – AZ ALKMAR (tip 1, kvota 2,10), rezultat 1:3

AZ Alkmar je noćna mora za najveće rivale. Potvrdio je to pobedom na gostovanju PSV i postao prvi tim u istoriji koji je u šest uzastopnih mečeva savladao veliku trojku PSV, Ajaks i Fajenord.Porazom na svom terenu od AZ Alkmara (3:1) u režiji Tena Kopmeinersa klub iz Ajndhovena poklonio je šansu Ajaksu da se sutra na gostovanju Tventeu udalji na četiri boda prednosti u odnosu na najvećeg rivala.

KIL – BAJERN (tip 2, kvota 1,25), rezultat 2:2 regularni tok

Kockao se Bajern na gostovanju Kilu. Kockao i izgubio. Stručni štab prvaka Evrope odlučio se da prošara postavu, što mu se na kraju obilo o glavu. Drugoligaš je servirao jedno od većih iznenađenja ove večćeri, pošto je stigao do velikog remija. I to kada je sve delovalo kao završena priča. Bajern nije briljirao, ali je imao vođstvo do nadokande vremena. A onda je usledio šok. Pogodak za domaćina i produžeci.

JUVENTUS - ĐENOVA (tip 1, kvota 1,47), rezultat 2:2 regularni tok

Ko se ovome nadao? Verovatno – niko. Ne samo što je Đenova izborila produžetak, nego je poništila dva gola prednosti velikog favorita. Večerašnji susret trebalo je da predstavlja šetnju za Juve, pošto su Kuloševski i Morata do 23. minuta doneli ogromnu prednost. A onda se Đenova probudila. Čibora je uneo neizvesnost, a definitivno vas je šokirao Melagoni.

SOSIJEDAD – BARSELONA (tip 2, kvota 2,00), rezultat 1:1 regularni tok

Još jedan promašaj velikog favorita. Barselona je imala šansu da u tmurnom periodu uzme lagano trofej Super kupa. Nije uspela bar u regularnom delu. Nije vredelo ni vođstvo preko rasploženog Grizmana u 39. minutu. Sosijedad, iako u velikim problemima, se nije predavao. Bio je ravnopravan i izjednačio pogotkom iz penala. Barsa više nije imala šansi do kraja regularnog dela.

TOTENHEM - FULAM (tip 1, kvota 1,58), rezultat 1:1

I još jedan podbačaj velikog favorita. Sparsi koji su u većem delu sezone bili surovi prema ekipama kao što je Fulam, odigrali su sasvim prosečan meč. Čak i ispod toga. Poveli su na vreme preko Kejna, ali nisu dokosurili rivala. A imali su ozbiljne šanse. Kazna je stigla brzo. Kavalijero je kaznio Sparse i vama oduzeo osmehe pred spavanje.

 


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara