©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (sreda): Što ste, bre, ljutili Boginju provincije?!

Vreme čitanja: 3min | sre. 22.05.24. | 23:26

Pročitajte ko vam je doneo novac 22. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LUDOGOREC – LOK. PLOVDIV (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 3:0

Iako je odavno poznato da je „Luda šuma“ ponovo najbolja fudbalska ekipa u Bugarskoj, to je nije sprečilo da ispoštuje navijače, ali i veliki broj igrača u Mozzartu koji su je upisali na tiket.

HELSINKI – GNISTAN (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 1:0

Polako se zagreva fudbal na severu Evrope, pa tako i u Finskoj. Sudar na Bolt areni u Helsinkiji pogotkom u 13. minutu ssusreta 8. kola rešio je Lukas Lingman.

ŠANGAJ PORT – ČENGDU R. (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 2:0

Do pre koji godinu kineska liga je bila na putu da postane jedna od najjačih na svetu, s obzirom na finansije, ali je KP na čelu sa bratom Sijem krenuo u čišćenje korupcije što se posebno osetilo upravo tu. Sada tek ponekada vidimo tamošnje parove na ovdašnjim tiketima u Mozzartu. A možda je vreme da ih vratimo...

KONGSVINGER – MONDALEN (tip 1, kvota 1,58) – rezultat 3:2

Umalo da ne prođe ni ovaj skandinavski tip pošto je domaćin spašao glavu poslednji frtalj časa utakmice odigrane u okviru devetog kola norveškog šampionata.

PRECRTANO

ATALANTA – LEVERKUZEN (tip 2, kvota 1,95) – rezultat 3:0

Slavi Italija, slavi Bergamo! Atalanta je uspela ono što niko nije ove sezone - pobedila je Bajer Leverkuzen, dokopala se prvog evropskog i drugog trofeja u istoriji.

Opširnije OVDE

ATALANTA – LEVERKUZEN (tip GG, kvota 1,78) – rezultat 3:0

Jasno je da će lovirke na glavu Ademole Lukamana (26), momka kome niko do Đan Pjera Gasperinija nije uspeo da pronađe žicu. Talenat brzonogog Nigerijca mnogi su prežalili, da bi on kad se najmanje očekivalo, fijuknuo u nebesa protiv jednog od najboljih timova trenutno.

Opširnije OVDE 

LEVADIJA – TALINA K. (tip 1, kvota 1,10) – rezultat 2:2

Estonska liga, prililčno neatraktivna, što za ljubirtelje fudbala, što za konzumente sportskog klađenja, ponekad doživi i da nam podari jednog od najigranijih parova dana, ka sada. Nažlost, ovaj tip nije prošao.

HELSINGBORG – ŠEVDE (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 0:1

Nisu posebno klubovi u švedskoj prvoj ligi bili danas posebno raspoloženi u napadu, pa tako i na ovom susretu koji je odigran u Helsingborgu. Strelac jedinog pogotka, koji je iznenadio i domaći tim, ali i mnoge posetioce Mozzarta danas koji su odigrali KI 1, bio je Moro na početku drugog poluvremena.

BUSAN PARK – ČEONAN SITI (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 2:3

Veliki preokret gostiju u ovom meču druge lige Južne Koreje. Vodio je domaćin 2:0 već posle 18 minuta susreta, ali je gost uspeo na kraju da obrne meč u svoju korist.

TOJAMA – KOBE (tip 2, kvota 1,70) – rezultat 1:1 (5:4 pen)

Suret Kupa Japana gde je „David ubio Golijata“, to jest trećeligaš je uspeo da izbaci etabliranog prvoligaša i to nakon izvođenja penala. Sledeća prepreka timu iz Tojame biće još jedan član tamošnje elite, Konsadole Saporo.


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara