REZZIME DANA (subota): Bešiktaš i PSV pametan odabir

Vreme čitanja: 3min | sub. 24.04.21. | 23:51

Pogledajte ko vam je doneo novac 24. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

MEC - PSŽ (tip 2, kvota 1,28) – 1:3

Rani pogodak omogućio je Pari Sen Žermenu da lagodnije preskoči još jednu prepreku na putu do nove titule. Ipak, nije bilo baš, baš lagano kao što rezultat govori. Parižani su primili gol čim je počelo drugo poluvreme i morali su brzo da reaguju. I opet – Kilijn Mbape. Nije prošlo ni punih deset minuta. Tačku je sa bele tačke stavio mauro Ikardi.

Opširnije OVDE

VEST HEM - ČELSI (tip 2, kvota 1,90) – 0:1

Gol Tima Vernera u 43. minutu bio je dovoljan da Čelsi na gostovanju Vest Hemu u okviru 33. kola stigne do važne pobede. Izabranici Tomasa Tuhela slavljem nad direktnim rivalom u borbi za četvrto mesto i Ligu šampiona stigli su do trijumfa vrednog šest bodova imajući u vidu da su stekli dragocenu razliku pred završnicu šampionata kako u odnosu na današnjeg protivnika tako i Liverpul koji je protiv Njukasla osvojio samo bod.

Opširnije OVDE

PSV - GRONINGEN (tip 1, kvota 1,25) - 1:0

PSV je uspeo da slavi protiv Groningena sa 1:0 (1:0) i da na taj način spreči Ajaks da već ovog vikenda overi titulu. Odlučujući momenat utakmice bio je u 64. minutu kada je Eran Zahavi pogodio s bele tačke. Konsultovan je VAR pre dosuđivanja jedanaesterca posle igranja rukom Vesela Damera.

Opširnije OVDE.

BEŠIKTAŠ – KAJZERI (tip 1, kvota 1,50) – 3:1

Posle dva vezana remija, kada mu je Fenerbahče prišao na tri boda, crno-beli tim iz Istanbula se probudio. Večeras je upisao važnu pobedu, na svom terenu je savladao Kajzeri i ostao na pristojnoj udaljenosti od najljućih rivala – 3:1.

Opširnije OVDE.

SASUOLO – SAMPDORIJA (tip 1, kvota 1,95) – 1:0

Sasuolo i Sampdorija ne mogu ni gore ni dole na tabeli, ali su na Mapei stadionu mogli da odigraju bez nekog pritiska, pa se često u takvim utakmicama igrači opuste i sledi dobar fudbal. Na ovom susretu Sasuolo je slavio sa 1:0 (0:0). A, dogodio se i jedan lep momenat koji je zapravo rešio duel.

Opširnije OVDE.

ANTALIJA – GALATASARAJ (tip 2, kvota 1,67) – 0:1

Galatasaraj je ostao u šampionskoj trci, mada je i dalje na šest bodova zaostatka. Iako je u jako lošoj formi, Antalija je namučila Lavove i pala je tek kada je ostala sa igračem manje u drugom poluvremenu, a crveni karton je dobio Lukas Podolski – 1:0. Gol odluke postigao je Egipćanin Mostafa Mohamed u 77. minutu.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO


REAL MADRID - BETIS
(tip 1, kvota 1,55) - 0:0

Tri meseca Real ne zna za poraz, dogurao je u međuvremenu do polufinala Lige šampiona, ali u Španiji se susreće sa gubitkom krune. Hetafe ga je načeo prošle nedelje (0:0), a Betis večeras zadao ozbiljan udarac. Udarac od koga se Madriđani možda i neće oporaviti - 0:0.

Opširnije OVDE.

LIVERPUL - NJUKASL (tip 1, kvota 1,28) – 1:1

Konstatovaćemo po ko zna koji put – to može samo Liverpul. Krenulo je da bolje ne može, gol u 3. minutu za vođstv. Međutim četa Jirgena Klopa opasno krizira i to je potvrđeno još jednom. Čitavih 90 minuta čuvali su prednost da bi brana popustila u 90+5?! I opet jedna standardna konstatacija – nema goreg načina ti tiket padne nego u sudijskoj nadoknadi. Pa još na 1,28...

Opširnije OVDE

ŠEFILD JUNAJTED – BRAJTON (tip 2, kvota 1,60) – 1:0

Uprkos činjenici da će naredne sezone učestvovati u Čempionšipu, fudbaleri Šefilda uspeli su da pomrse račune Brajtonu i nanesu im poraz (0:1) zbog kojeg će gosti još nekoliko kola strepeti za budućnost.

Opširnije OVDE.

VALENSIJA – ALAVES (tip 1, kvota 2,05) - 1:1

Kako da ne strepe Slepi miševi kada na svom terenu ne mogu da pobede Alaves, koji je još dublje u problemima i voda mu je došla do grudi, možda se popne i do vrata. A, tako malo je delilo goste iz Vitorije do velikog trijumfa, koji bi bio svetlo na kraju tunela. Na kraju na Mestalji – 1:1. I za domaćina i za gosta čaša polu puna i pola prazna.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara