Ilustracija, Reuters
Ilustracija, Reuters

REZZIME DANA (subota): Zenit i Bodo više nego ubedljivi

Vreme čitanja: 4min | sub. 22.08.20. | 23:37

Pogledajte ko vam je 22. avgusta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

ZENIT - TAMBOV (tip 1, kvota 1,28) - 4:1

Već posle četiri kola ruske Premijer lige možemo da kažemo da će Zenit opet biti najveći favorit za titulu. Tim iz Sankt Peterburga se prosto poigrava sa protivnicima, a posebno sa ovima iz ranga poput današnjeg protivnika Tambova. Na kraju je bilo - 4:1 (1:0). Bilo je potrebno malo vremena Zenitu da načne Tambov, a to se dogodilo u 41. minutu kada je Santos postigao gol za televizijske špice. Posle je sve išlo kao po loju.

Opširnije OVDE.

RENDŽERS - KILMARNOK (tip 1, kvota 1,28) - 2:0

Nije baš Rendžersu večeras išlo sve kao po loju, ali je posle prvog poluvremena uspeo da proradi u drugom. Nije bilo golova posle 45 minuta igre, a onda je Ruf bio precizan u 50. minutu i posle toga je Rendžersu bilo dosta lakše. Kent je golom u 77. minutu postavio konačan rezultat.

BODO GLIMT - START (tip 1, kvota 1,25) - 6:0

Očekivali se pobedu Boda, a na kraju se ispostavilo da je došao više nego ubedljiv kec. Na poluvremenu je Bodo vodio 2:0, a na do kraja je bilo čak šest golova u mreži Starta. Da se malo našalimo, Bodo je restartovao Start sa 6:0 i vama je doneo uspešno zaokružen par.

ČUKARIČKI - BAČKA (tip 1, kvota 1,22) - 1:0

Navikli smo da tim s Banovog Brda drži jedno od vodećih mesta, a večeras su Brđani stigli i do 11. boda. U gostima im je bila Bačka, a na kraju je rezultat glasio - 1:0 (0:0). Mogli su lako gosti da dođu i do boda jer posle 45 minuta nije bilo golova, da bi u drugom poluvremenu, tačnije u 58. minutu, Čuka ostala sa igračem manje kada je Kovač isključen. Ipak, do kraja su Brđani i sa igračem manje uspeli do gola i pobede, a strelac je bio Kajević u 76. minutu utakmice.

Opširnije OVDE.

PARTIZAN - INĐIJA (tip 1, kvota 1,18) - 5:0

Partizan kakav se čekao. I kakav bi trebalo uvek da bude. Bar na „malim“ utakmicama. Ako se posmatra isključivo rezultat ispalo bi da je rešio sve probleme, pošto je posle debakla u Novom Pazaru vezao tri pobede bez primljenog gola. Baci li se oko na igru jasno je da još nije sve po volji Sava Miloševića, ali je svakako bolja nego što je bila. Dovoljna da klaj-klaj varijantom u prvom i drastičnim ubrzanjem u drugom delu pokaže Inđiji ko je gazda u Humskoj 1 i napravi finu uvertiru za evropsku premijeru – 5:0.

Opširnije OVDE.

ZRINJSKI - SLOBODA TUZLA (tip 1, kvota 1,32) - 1:0

Niste morali mnogo da čekate da vidite gol na ovoj utakmici, a kada je već pao, onda je sve bilo lakše za ispratiti. Mašić je bio precizan u 17. minutu utakmice, a na kraju se ispostavilo da je to jedini gol na utakmici sa kojim je Zrinjski upisao tri boda, a vama doneo prolaz para, možda i tiketa.

DANDI JUNAJTED - SELTIK (tip 2, kvota 1,28) - 0:1

Nije ovo bilo lako da se isprati, jer gola nije bilo pa nije bilo, ali je stigao na vreme. Seltiku se isplatila ofanzivna igra i Ajeti je bio precizan u 83. minutu. Uspeo je favorit da dobije ovaj meč i da vam zaokruži dvojku. Nije bilo lako, ali je Seltik na kraju ispoštovao.

BRNO - SPARTA PRAG (tip 2, kvota 1,60) - 1:4

Kako je samo silovito krenula Sparta na ovoj utakmici, niste čekali nimalo. Već posle 11 minuta gosti su dali dva komada, a do 35. minuta Sparta je uspela da upiše čak četiri gola na semafor i da reši meč na veoma ubedljiv način. Do kraja je Brno dao jedan gol u 58. minutu, ali to nije apsolutno ništa promenilo.

PRECRTANO

CSKA MOSKVA - RUBIN (tip 1, kvota 1,75) - 1:2

Rubin iz Kazanja slavi, pao je CSKA u Moskvi! Posle košmarnog početka seozne i samo jednog osvojenog boda u prva tri kola fudbaleri Rubina napravili su iznenađenje i usred Moskve savladali CSKA i to u četvrtom minutu nadoknade vremena za konačnih 2:1 (1:1)!

Opširnije OVDE.

LIL - RUBIN (tip 1, kvota 1,75) - 1:1

Nije bio baš neki blistav fudbal, ali je bilo svega što može da donese jedan meč. Golova, grubih startova, crvenih kartona... Samo nije bilo pobednika. Možda i zasluženo. Mada više razloga da žali za propuštenim ima Ren, koji je u gostima bio bolji od Lila, ali to nije uspeo da kruniše boljim rezultatom - 1:1 (1:0).

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara