REZZIME DANA (utorak): Produktivan dan i mrlje Milana i Atletika

Vreme čitanja: 3min | sre. 20.09.23. | 00:05

Pročitajte ko vam je doneo novac 18. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BARSELONA - ANTVERPEN (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 5:0

Od Antverpena Barselona kvalitativno odsakče za nekoliko nivoa. Evidentno je to bilo na startu grupne faze na svom Montžujku. Nepunih šest decenija čekao je Antverpen na novo učešće u elitnom evropskom takmičenju, ali ga se neće po lepom sećati. Ekipa Ćavija Ernandeza napunila mu je mrežu do vrha.

Opširnije OVDE.

JANG BOJS - RB LAJPCIG (tip 2, kvota 1,63) - rezultat 1:3

RB Lajpcig je opravdao ulogu favorita u Bernu, u određenim momentima meča se mučio, ali na kraju sasvim zasluženo izborio prva tri boda protiv šampiona Švajcarske. Na poluvremenu je bilo nerešeno, ali u nastavku su Šlager i Šeško osigurali pobedu Bikovima.

Opširnije OVDE.

FAJENORD - SELTIK (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 2:0

Načeli su Roterdamersi Seltik u finišu prvog dela iz slobodnog udarca, a u drugom poluvremenu počastili su se nakon što je rival dobio čak dva crvena kartona u periodu od 64. do 68. minuta. Već u 72. minutu Jahanbakš je postavio konačan rezultat.

ŠAHTJOR - PORTO (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 1:3

U drugom meču grupe Porto je upisao važan trijumf na gostovanju Šahtjoru. U utakmici dva tima koji su na teren istrčali spuštenog garda izabranici Serža Konseisaa uspeli su rivalu da zadaju više udaraca i napravio krupan korak ka prolasku u nokaut fazu.

Opširnije OVDE.

PSŽ - DORTMUND (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:0

Rutina šampiona Francuske na Parku Prinčeva. Prvo poluvreme bez pogodaka, a onda su Sveci rešili pitanje pobednika u prvih 15 minuta drugog dela. Mbape je načeo Milionere sa bele tačke, Hakimi ih dokusurio.

Opširnije OVDE.

MANČESTER SITI - CRVENA ZVEZDA (tip 1, kvota 1,10) – rezultat 3:1

Crvena zvezda je skupo prodala kožu u Mančesteru. Borbeno, energično, požrtvovano izgledala je ekipa Baraka Bahara, protivno očekivanjima vodila na poluvremenu, ali se tokom kompletnog meča na Etihadu videlo zašto je Mančester Siti najmoćniji tim Evrope. U drugom delu usledio je autoritativan preokret.

Opširnije OVDE.

BRISTOL - PLIMUT (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 4:1

Uživali ste u ritunskom kecu Bristola. Vrhunsku egzegukiju priredili su domaćini koji su na poluvremenu vodili sa 3:1. Iz šest udaraca u okvir čak četiri lopte završile su u mreži Plimuta.

PRESTON - BIRMINGEM (tip 1, kvota 2,40) – rezultat 2:1

Preston vas je obradovao preokretom. Prvo poluvreme proteklo je bez golova, ali je Birmingem poveo u prvom minutu nastavka. Domaćin je vrlo brzo odgovorio. Primorao je Bijelika na autogol pet minuta kasnije, a tačno sredinom drugog dela došao do preokreta zahvaljujući Milutinu Osmajiću.

PRECRTANO

MILAN - NJUKASL (tip 1, kvota 2,65) – rezultat 0:0

Za vikend apsolutna nemoć Milana na San Siru u gradskom derbiju sa Interom i pet lopti u mreži. Nepuna četiri dana kasnije, premijera u Ligi šampiona, tremom ili neiskustvom anestezirani Njukasl i čas fudbala gostima sa Ostrva i potpuno novo lice Rosonera. Ali umesto nekolicine lopti u mreži premijerligaša, samo traumatičnih 0:0. Njukasl slavi bod jer je preživeo 24 udarca ka sopstvenom golu. Milan očajava i kipti od frustracije jer 90 i kusur minuta apsolutne dominacije nije naplatio pobedom.

Opširnije OVDE.

LACIO - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 2,60) – rezultat 1:1

Atletiko je u svom stilu pokušao da sačuva minimalnu prednost stečenu u 29. minutu i za atletikovski pristup je debelo kažnjen na način koji se ne viđa često. Krenuo je golman Lacija Ivan Provedel u kazneni prostor rivala, trznuo glavom u dubokoj nadoknadi, plavi deo Večnog grada je izgoreo, a Jorgandžije će sanjati Ivana Groznog.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara