©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (utorak): Rijeka vam ulepšala dan, francuske simulacije za zaborav

Vreme čitanja: 3min | uto. 19.05.20. | 22:55

Pogledajte ko vam je 19. maja doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

KURESARE - NOME KALJU (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 0:2

Ostali favoriti su ispunili očekivanja. Nome Kalju je na gostovanju Kuresareu sve rešio već u uvodnih pola sata utakmice. Autogolom Rauna Tutka u 4. minutu i pogotkom Karela Uste 20 minuta kasnije, tim iz Talina došao je do druge pobede u šampionatu, čime je zadržao vodeću poziciju na tabeli – 0:2 (0:2). Pročitajte opširnije u izveštaju.

RIJEKA - INTER ZAPREŠIĆ (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 4:1

Krenule su pripreme za nastavak sezone u Hrvatskoj. Tamošnje prvenstvo nastavlja se prvog vikenda juna, ali su neki timovi već počeli sa uigravanjem kroz prijateljske utakmice. Tako je Rijeka pokazala da na nju pandemija nije ni najmanje uticala, pošto je uspela da spakuje četiri gola Interu iz Zaprešića. Gosti su postigli samo utešni gol, što nije bilo dovoljno da vas obori. Kec je zaokružen.

ALTAH /SIM/ - TIROL /SIM/ (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 7:0

Jeste Altah bio favorit u ovoj austrijskoj simulaciji, ali da vam je neko pričao da će postići čak sedam golova, teško da biste mu poverovali. Ovako, mogli ste samo da sednete, uživate i čekate istek svih 90 minuta kako biste zaokružili keca na tiketima. Sjajno tipovanje.

BARSELONA /SIM/ - LAJPCIG /SIM/ (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:1

Načekaćemo se na nastavak Lige šampiona, ali do tada bar možemo da uživamo kroz nekoliko simulacija ovog takmičenja. Večeras je na programu bilo baš jedno takvo, a Barselona je uz nešto više muke uspela da opravda ulogu favorita protiv Lajpciga. Nakon nerešenog prvog poluvremena, čuveni španski klub postigao je dva gola u nastavku i tako vam omogućio da zaokružite keca.

PRECRTANO

AHAL - ALTIN ASIR (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 1:2

Pisali smo vam jutros o tome kakvu dominaciju ima Altin Asir u Tadžikistanu. Klub koji je u vlasništvu tamošnjeg Ministarstva za telekomunikacije, već šest godina u nizu je šampion ove azijske države. Ahal je ove godine na koliko-toliko dobrom putu da prekine ovaj neverovatan niz, ali mu poraz u derbiju od ljutog rivala neće pomoći – 1:2 (1:1). Pročitajte opširnije u izveštaju.

PAIDE - TULEVIK (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 1:2

U prvom kolu osam golova na gostovanji Talini Kalev, u drugom kolu blamaža protiv Tulevika na svom terenu. Paide je danas debelo skrenuo sa kursa kada je reč o borbi za sam vrh tabele, ali se sve može pripisati neuigranosti nakon dvomesečne pauze zbog pandemije virusa COVID-19 – 1:2 (0:1). Pročitajte opširnije u izveštaju.

ADMIRA /SIM/ - MATERZBURG /SIM/ (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 3:3

Pravo ludilo u austrijskoj simulaciji. Golovi su danas padali kao na traci, pa su oni koji su igrali na veliki broj pogodaka samo trljali rukama. Nažalost, velika većina se opredelila da "gađa" keca, koji ovde nije došao. Materzburg je imao prednost od 3:2 na poluvremenu, domaćin je u nastavku izjednačio, ali je to bilo to.

SANKT PELTEN /SIM/ - AUSTRIJA BEČ /SIM/ (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 0:0

Za razliku od prethodna dva susreta austrijskih simulacija na kojima smo videli brdo golova, na trećem meču nije bilo nijednog. Samim tim, Sankt Pelten je zaustavio Austriju iz Beča na putu ka pobedi i tako vam "čvrsto" oborio tikete.

BREST /SIM/ - MARSELJ /SIM/ (tip 2, kvota 2,35) - rezultat 2:0

Francuzi su otkazali ostatak sezone, ali to ne znači da uz njih ne možemo da uživamo kroz simulacije. I danas je na programu bilo nekoliko utakmica, a verovatno ponajveće iznenađenje priredio je Brest koji je savladao Olimpik iz Marselja. Naravno, vama se to nikako ne dopada, jer ste gađali vrednu dvojku koja nije zaokružena.

AMIJEN /SIM/ - REN /SIM/ (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 1:1

Još jedna dvojka na francuskoj simulaciji. Još jedan pad. Ovoga puta ulogu favorita nije uspeo da opravda Ren, koji je na gostovanju protiv Amijena uspeo da iščupa samo jedan bod. Nakon prvog poluvremena bez pogodaka, drugo je donelo dva, ali po jedan na obe strane, što znači da ste mogli samo da precrtate navedeni par na tiketima.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara