Foto: Reuters
Foto: Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Džaba Bragi kec, kad je PAOK izdao

Vreme čitanja: 3min | pet. 08.01.21. | 08:00

Pogledajte ko vam je 7. januara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDEpogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

BRAGA - MARITIMO (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Već su se četiri kluba izdvojila u vrhu Primeire, a pored standardne trojke na poziciji četiri se nalazi Braga. I neće biti lak zalogaj nikome. Znao je tim iz Kamenoloma da kiksne kao u prošlom kolu kada je ubedljivo poražen od Sportinga, ali večeras nije kiksnuo - 2:1 (1:0).

Opširnije OVDE.

JEKLANO - VALENSIJA (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 1:4

Taman što se ustalio u postavi Valensije, vezavši sedam utakmica u svim takmičenjima kao starter, Uroš Račić se krajem 2020. godine povredio i propustio naredna tri meča Slepih miševa. Međutim, ovog četvrtka, u trećem kolu Kupa Kralja se vratio u tim i povratak obeležio na idealan način: golom u rutinskoj pobedi nad trećeligašem Jelkanom - 4:1 (3:0).

Opširnije OVDE.

ARIS - VOLOS NPS (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0

Aris se u 15. kolu vratio na pobednički kolosek posle kiksa protiv Lamije i uspešno nastavio trku sa Olimpijakosom. Domaćin je golovima na početku i kraju utakmice bez većih problema savladao Volos, koji je čak ostao bez šuta u okvir gola.

PRECRTANO

LAS ROZAS - EIBAR (tip 2, kvota 1,38) - rezultat 3:3

Mogao je Kup Kralja u trećoj rundi da ostane i bez petog prvoligaša. Redom su trećeligaši iz najmasovnijeg takmičenja španskog fudbal izbacivali Hetafe, Selta, Atletiko Madrid i Ueska, a umalo se isto nije dogodilo i Eibaru. I to na najneverovatniji mogući način. Baskijski klub je za svega šest minuta uspeo da prokocka tri gola prednosti na gostovanju Las Rozasu, ali se u produžecima provukao i ipak izbegao bruku, plasiravši se u narednu rundu - 4:3 (3:3).

Opširnije OVDE.

ATROMITOS - PAOK (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 3:2

Pet vezanih utakmica Atromitos nije dobio, a onda je u 15. kolu grčke Super lige iznenadio jednog od kandidata za titulu - PAOK. Dva puta su gosti iz Soluna vodili, imali čak i penal, ali su sve prokockali. Atromitos se vraćao, i na kraju u četvrtom minutu nadoknade zadao težak udarac favorizovanom rivalu.

MAKABI TEL AVIV - BNEI JEHUDA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 0:0

Vezao je Makabi krajem decembra i početkom januara tri pobede i tako uhvatio priključak za vodećim Makabijem iz Haife, ali je već na drugom koraku u novoj godini razočarao. Bnei Jehuda je po treći uzastopni put odolela u Tel Avivu i ostavila šampiona na osam bodova zaostatka za Makabijem.

ALKOJANO - UESKA (tip 2, kvota 1,87) - rezultat 2:1

Neočekivano vrliki broj klubova iz Primere ispao je iz Kupa Kralja u trećem kolu. Prethodnih dana su eliminaciju doživeli Selta, Hetafe, Atletiko Madrid, a večeras je na svojoj koži isto osetila i Ueska. A čak je dobro i prošla u duelu sa Alkojanom, s obzirom da je trećeligaš pored dva postignuta gola imao i neiskorišćeni penal.

ĐIRONA - LUGO (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 0:0

Praktično bez dešavanja, i ono što je najbitnije, bez golova u regularnih 90 minuta u duelu dva tima iz Segunde. Đirona je slavila, ali tek nakon penala, što za vas nije bilo od nikakvog značaja.

PONTEVEDRA - KADIZ (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:0

Još jednom se trećeligaš pokazao kao tvrd orah. Kadiz je izašao sa rezervnim sastavom na megdan Pontevedri i očekivano se namučio. Plasman u narednu rundu jeste overio, ali tek nakon penal lutrije, što vas nije ni zanimalo. Jer je u regularnih 90 minuta igre podbacio.


tagovi

bet analizasportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara