©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Pad Liverpula i Marselja nije bilo realno očekivati

Vreme čitanja: 3min | pon. 08.03.21. | 08:06

Pogledajte ko vam je 7. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ROMA - ĐENOVA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0

Nastavlja Roma da maltretira „male“ po Italiji. Dok velikima ili bar onima ravnim sebi ne može ništa, slabijima redovno uzima bodove. To je i drži visoko na tabeli, u borbi za Ligu šampiona. Takvu utakmicu Vučica je odigrala danas protiv Đenove na Olimpiku. I rutinski je dodala još jednu pobedu na svoj konto. Gol defanzvica Đanluke Mančinija bio je dovoljan da se dopišu tri boda na tabeli – 1:0.

Opširnije OVDE.

TOTENHEM - KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 4:1

Iza svakog osmeha Žozea Murinja krije se smislen potez Gereta Bejla. Nije ih bilo mnogo od sredine septembra, ali u poslednjih nekoliko sedmica pozajmljeni napadač Real Madrida igra kao zmaj sa velške zastave. Leti terenom, bljuje vatru, na njegovim krilima Totenhem pobeđuje, pa je na zatvaranju nedeljnog programa 27. premijerligaškog kola bio ubedljiv protiv Vest Hema – 4:1.

Opširnije OVDE.

AJAKS - GRONINGEN (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 3:1

Prošle nedelje u derbiju sa PSV Ajndhovenom Ajaks je osvojio možda i ključni bod u borbi za šampionsku titulu, odbio napad prvog pratioca i zadržao krucijalnu razliku. Danas je stigla neka vrsta potvrde - laganih 3:0 u sudaru sa uvek neugodnim Groningenom i beg na plus devet. Loptica je ponovo u dvorištu PSV-a.

Opširnije OVDE.

NAPOLI - BOLONJA (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 3:1

Napolijev strateg Đenaro Gatuzo u napadu ima afričku munju Viktora Osimena i napolitanskog maestra Lorenca Insinjea, a Bolonjin trener Siniša Mihajlović mora da se osloni na zarđalog vetarana Rodriga Palasija. Onda nije ni čudo što je rezultat u duelu ratobornih trenera 3:1 za Gatuza.

Opširnije OVDE.

GENK - SERKL BRIŽ (tip 1, kvota 1,88) - rezultat 2:0

Genk je odradio siguran posao večeras. Igrao je protiv Serkl Briža, poveo je vrlo rano sa 2:0 i rešio utakmicu. Prvi gol dao je Onuaku u 9. minutu, da bi Ito u 24. postavio konačan rezultat. Kasnije je Van der Brugen dobio crveni karton pa su gosti igrali do kraja utakmice sa igračem manje.

BILBAO - GANADA (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 2:1

Uspešan posao Bilbaoa. Viljalibre je doveo Atletik u prednost već u 3. minutu utakmice i posle toga je bilo mnogo lakše domaćem sastavu da odradi posao do kraja. Garsija je promašio penal, a onda je Berenger uspeo u 91. minutu da donese tri boda Bilbau.

FCSB - GAZ METAN (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 1:0

FCSB je bio favorit na ovom meču, ali je morao dobro da se namuči, a namučio je i vas. Svi koji su čekali keca na ovom meču nisu imali lak dan, ali su dočekali 92. minut kada je Tanase pogodio i doneo FCSB-u sva tri boda. Jako, jako težak meč.

CRVENA ZVEZDA - ČUKARIČKI (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 2:0

Ben se prvo zavukao iza leđa protivničke odbrane i nadmudrio do tada nesavladivog Đorđa Petrovića, a onda je u 87. minutu kaznio grešku gostujućih defanzivaca i primorao golmana Brđana da napravi jedanaesterac. Konačan rezultat je tada postavio hladnokrvni Aleksandar Katai - 2:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

LIVERPUL - FULAM (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:1

Poraz za porazom, loša igra kao pod indigom, trener koji ne zna šta radi i najbolji igrač koji reaguje poput rekreativca. Posledica: trijumf Fulama na terenu aktuelnog prvaka (1:0), koji je, kako je neko zapazio na Tviteru, u većem kanalu od onog u koji je skočio Milan Lane Jovanović slaveći trijumf nad Nemačkom.

Opširnije OVDE.

KANET - MARSELJ (tip 2, kvota 1,27) - rezultat 2:1

Iznenađenje u Kupu. Kanet je uspeo da izađe na kraj i da pobedi Marselj. Domaći sastav je stigao do prednosti u 21. minutu, a onda je Milik doneo Marselju izjednačenje u 38. minutu. Kanet je do pobede stigao u 71. minutu kada je Bal bio precizan.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara